lördag 22 januari 2011

Insomnia...

Tjena...

Igår jobbade jag nere på Solidaritet mellan typ 01-05 och hamnade väl i säng runt 06, kan någon snälla förklara för mig varför jag vaknar pigg som en mört klockan 08.16, jag vill SOOOOVA men nej, nej det går ej! Istället så blir det en skön brunch om ngn timme i stället, fast det funkar bra det också!
Jag gillar ju som ni vet att sova och äta ...hahahaha!

Det var en skön kväll på Solidaritet igår, helt ok med folk för att vara fredag innan löning i Januari... Tror vi hade så mycket som 1020pers in/ut under kvällens gång, och det som jag tycker är kul att mina vänner och deras vänner har börjat hitta dit :-)

Ikväll spelar Thomas Deak skön house uppe och Jimmy D kör radiohits på nedervåningen eller "
Hawaii golvet" som det kallas...
Vill ni komma förbi och stå på listan eller ha drinkbord så maila lichter@solidaritet.eu eller info@solidaritet.eu.

Nej, nu blir det en dusch och sen foooooood!



fredag 21 januari 2011

Crazibiza - My Lips (Original Mix)

TGI Friday...

Ja, nu är det fredag och helg igen....
Känns som om veckorna bokstavligen bara flyger iväg, helt sjukt ... det var ju måndags nyss?!
Hur som haver, vaknade runt 08 i morse och satte mig och jobba ngn timme innan Philip kom och hämtade upp mig för ett skönt squashpass på Wasaclub. Har sagt det för men säger det igen, det är heeeelt sinnessjukt hur jämnt det är mellan oss när vi spelar, tiebreak på tiebreak :-)

Gick förbi min älskade lilla mamma på vägen hem och pratade med henne ett tag och bestämde mig för att "raka" mig igen men eftersom hon vägrar göra det på mig (hon tycker jag ser ut som en fånge då) hahaha, så tog jag maskinen i egna händer och körde loss, blev riktigt bra tycker jag tills mamma visade mig nacken  med spegeln... där var det visst en kant mitt på huvudet lixom. Då jag kör 9 mm uppe på pallet och 6mm runt om så kan jag ha slarvat lite, men now it´s all in order =)

Tog en långfika med lilla Camilla som har 100 saker i luften nu den lilla ankan :-p
Är riktigt glad för hennes skull att hon har så mycket olika saker som verkligen för henne framåt mot det mål hon har sat upp för sig själv, go girl and do you shit! =)

Sen kom Olle och mötte upp oss en snabbis, innan han och jag smet upp på mocco och träffade artisten och konceptet Mo, Calle och Jeppe som var brun och fräsch efter en semester i Sydafrika.
Oj,oj,oj... sen blev det bråttom hem och byta om för ett rygg/mag pass nere på gymmet och har precis kommit innanför dörren här hemma.
Ska chilla lite nu och äta lite middag innan det är dags för mig att bege mig ner till mitt nya jobb på Solidaritet, hoppas ni kommer förbi om ni ska ut ikväll kära läsare...

Ses sen på Solli !






torsdag 20 januari 2011

Thursday night...

Home at last...
Kom hem för några timmar sen och har ätit en god och nyttig middag, eller nja... nyttig och nyttig. Kalkonfalukorv med stekt ägg och en massa god sallad till, försöker som sagt hålla mig ifrån kolhydrater på vardagar men har ett sånt sug så har precis glufsat i mig en massa goda nötter/naturgodis.
Intalar mig själv att det kan vara bra att fylla på förrådet inför squashen i morgon bitti.
Ska möta Philip Larsson igen, det var 3 veckor sen vi körde mot varandra så det ska bli pisskul.

Har suttit nere på Anglais hela dagen sen 12.30 och haft väldigt roliga och givande möten.
Framför allt det sista som jag hade med mina kollegor Olle Fritz och Pierre Jarnbrink som jag jobbar med på Solidaritet. Vi satt och bollade lite olika ideér, koncept och ev. "renoveringar" vi skall göra hos oss.
Jag hoppas verkligen att ni alla kommer förbi så ofta ni kan, dvs varje gång ni är ute =)

Träffade även min gamle vän Niclas Rahm och hans underbara dotter Sofia som bara är så himla söt!
Niclas hade fan shapeat upp sig ordentligt och blivit riktigt "fit" igen, sorry tjejer men han är tyvärr upptagen ;-)
Ja, nu är det inte lång tid kvar tills han skall gifta sig också, riktigt kul att allt bara har flutit på för hans del med en underbar fästmö, och "2" underbart söta barn, glad för din skull broder!

Björken smet även förbi en snabbis och berättade att han blir kvar i Sverige ett tag till nu istället för att åka tillbaka till LA igen, vad han ska hitta på, lär ni snart märka....

Nej, nu blir det lite jobb, slö-titta lite på tv och sen sängen...

=)


2 st storsheriffer på en och samma gång ;-)

Pigg och fräsch...

I natt har jag sovit i 10 timmar och det var fan inte igår det hände... så himla skönt!
Vaknade vid 09 i morse och kände mig pigg och utvilad, drog i mig en proteinshake med lite färsk frukt och sen gick jag ner och körde ett skönt löp-pass på 30 minuter följt av ett gympass med George och Alexandra och nu har jag slängt i mig en riktigt sen frukost så vi kan kalla det lunch :-p

Idag har jag 3st möten inplanerade kl: 13, 14 och 15, känns skönt att vara hemma på det sättet att man får använda hjärnan och vara lite kreativ igen efter jul och nyårs ledigheten men fan vad nice det är att bara gå runt och njuta av solen och bara inte göra någonting också, men gör man det för länge blir i alla fall jag, riktigt rastlös...

Hoppas ni alla får en härlig dag!


Inte världens bästa skärpa kanske .... :-p

Frukost: Omelett med kalkon, grönsaker, makrill och färskpressad morot/apelsin & ingefärs jucie :-)

onsdag 19 januari 2011

Helt slut i kroppen...

Kom hem för ett tag sen och har precis ätit lite lätt och sen middag.
Gjorde en god omelett med kalkon, paprika, västerbottenost och spenat, till det lite grönsaker och keso :-)
Nu ska jag bara lägga mig i soffan och sätta på ngn av filmerna jag hyrde igår med en massa goda, söta och kärnfria vindruvor och naturgodis...



Hahahahaha, Roligaste jag sett!

Onsdag morgon...

God morgon på er alla kära läsare...
Sovit gott? Det har jag, har sovit som en klubbad valross känns det som =)
Nu kommer snart Max och hämtar upp mig och sen ska vi iväg och köra 1 timmes squash och lite gym på det. Jag blir väl förnedrad idag igen men skam den som ger sig, eller vad säger ni ;-)

tisdag 18 januari 2011

Nighty night ...

Ikväll blev det en god svampsoppa med kantareller, champinjoner och majs i till middag...
Efter maten la jag mig i soffan och skulle kolla på en film, somnade efter typ 10 min och vaknade för ett tag sen och ska nog gå och lägga mig och sova på riktigt snart så jag kommer upp till squashen i morgon bitti :-)


Skön gammal 80-tals dänga !

Chill but good day...

Idag började jag dagen på det bästa sätt man kan tänka sig faktiskt... :-)
Vid 10-11 tiden smet jag ner till gymmet efter jag försökt få med mig ngn förgäves så tog jag mig faktiskt i kragen och gick ner själv.
Ställde mig på löpbandet i 20 minuter på 3:ans lutning och 12 i tempo och efter det blev det ett axel/triceps/mag pass. Så himla skönt när allt är färdigt och man känner sig så duktig när man egentligen inte "orkade" ta sig ner...hahahaha.

Efter det blev det en lunch hos Gabi på restaurang Thai House igen, kan tydligen inte få nog av thaimat.
Satt och surrade lite buisnes och sen så gick jag och Camilla som kom hem från Thailand idag en lång shoppingrunda på stan...
Jag är så JÄVLA nöjd, hittade äntligen en galet bra juicepress , har fått en dille på att dricka färskpressad juice nu efter Thailand =)
Sen köpte jag en ny Bluray/Dvd spelare som var den bästa på marknaden, fan vad han sålde på mig grejer där uppe på Siba...hahaha, måste varit trött i huvudet. Jag som bara skulle ha en enkel liten dvd spelare för en 5 hunka lixom, vad gick fel?! :-/
Sen blev det en gäng snygga t-shirts, skjortor m.m samt att jag hyrde en massa fil och köpt hem typ 2 ton med en massa olika frukter!

Nu ska vi se om George ringer snart så blir det ett intervall pass på trappmaskinen följt av ett bröstpass, annars får det vänta tills i morgon ;-)
Hmmmm, han ringde precis! Ja, ja... let´s go!

Akvarium

Milla is home for a quick visit...

Mmmmmm =)

Look at me i´m Sandra Dee...

I don´t matter if you are black or white... hahahaha :-p



Hot dog!

I Fuckin love it!


MUMS !

Feel good...

Igår vaknade jag upp typ som idag runt 06.30-07.00 tiden, skönt att vakna så pass tidigt och få igång vecka på ett bra sätt med tidiga morgonar och tidiga kvällar istället för tvärtom...
Drog iväg till SATS gärdet med Max och körde ett skönt squashpass på typ 1 timme och åkte på så mycket pisk så det var fan ett skämt, vass jäkel det där :-p Men det var kul att komma igång med squashen igen efter jul/nyårs uppehållet, sen blev det ett benpass på det.
Vi har tydligen inte fått nog av thaimaten än så vi åkte till Gabi på nybrogatan och åt en kyckling/rödcurry samt en kyckling med cashewnötter och grönsaker, så jävla gott =)

På eftermiddagen mötte jag upp Olle och hade lite möten om vad vi ska hitta på nere på Solidaritet och även lite ideer till resterande ställen inom vår lilla koncern som...
Just det, jag kanske inte har hunnit berätta det för er men från årsskiftet så kommer jag jobba väldigt aktivt med herrarna inom "Ahlbomgruppen" med alla ställen, men det mesta fokuset kommer självklart att hamna på Solidaritet. Då många av er förmodligen inte varit där på ett tag så tycker jag att det ska bli skitkul att få visa er en bortglömd liten juvel som är bra men som kommer bli RIKTIGT grymt!

Så för alla er som har frågor eller vill ha drinkbord, gästlista m.m. är det bara att maila mig på lichter@ahlbom.se =)

På kvällen gick jag och storhandlade på hemköp, det är typ bland det roligaste jag vet inte kanske just att handla där men att strosa runt i stora butiker vare sig det är mat, kläder eller inredning...
Vi lagade en ruskigt god pasta bolognese med spenat i till middag igår och på det blev det filmen
The Other Guys och lite god frukt. Sen blev det mys och lite chillmusik...

I morse vaknade vi ganska så tidigt och låg och drog oss i sängen i typ ngn timme innan det var dags att gå upp och styra i ordning sig för dagen och började med en god och nyttig frukost.
Nu ska jag försöka få tag i ngn som vill spela squash eller väcka George alt. Alexandra och dra ner till gymmet.... after that workie workie!












söndag 16 januari 2011

Sunday Mode...

Oooouuufff, idag är man seg i kroppen och huvudet efter att man precis kommit hem efter 2 veckors härlig och lugn semester och dragit igång här hemma med 2 fester på 2 dagar och besök från lite alla möjliga länder. Nu blir det snart pizza time och film tror jag.
Gårdagen började i alla fall med en skön middag nere på hotellet med lite vänner.
Gillar verkligen det stället, hög och skön housemusik medans man äter, god mat, bra service och stället känns fräscht lixom.
Sen drog vi bort till Rose och tog ett bord i 2 timmar innan det blev dags att dra med mig Sylvain till Solidaritet där vi hade en riktigt bra kväll med SJUKT mycket folk och bra drag ända fram tills stängning!
Just det, Solsidan börjar ju idag, så jävla nice! =)

Mr Superstar ;-)

Sylvain och jag


Sahar, Nima K & Cassie

Modern lur... hahahaha


Pata Negra som var GRYM!

I don´t matter if you are black or white ;-)

Mimmi vill pussas :-*

Nima K and Jeremy

Antonio and Sahar

Mimmi and Mr Armand

AN21, Jonas och Sylvain


Hur faaaaaaan ser jag ut?! Smutsig...hahaha

Mr Solidaritet

Sylvain is kickin it @ Solidaritet



Superstar Dj

Nämn 1 gemensam nämnare här... ?!

Eddy, Sylvain och jag



In the mix...

Sergio, jag och Sylvain