lördag 28 augusti 2010

God morgon Sweden...

Hade en ashärlig dag/kväll igår. Jessica hade styrt upp med middag, kladdkaka & grädde till filmen, en massa tända ljus, skit snygga presenter =) och det var bara skönt att ha henne här i min famn igen.
Har sovit som en prins typ 12 timmar i sträck blev det och det var RIKTIGT längesedan...






Ja, efttersom hon var så gullig och hade fixat och trixat en massa var jag ju självklart tvungen att ge henne lite presenter också =)



Virrade omkring där inne på Victoria Secret i Vegas som ett yrt höns... Svenska storlekar är inte detsamma som US sizes och hitta rätt saker, snygga underkläder m.m.... Inte lätt för oss killar , that i can say  =)

Nu blir det en sväng på stan och ikväll har jag ingen aning om vad vi ska hitta på än, utgång kanske eller inte?!
Åhhhhh, saknar min lilla bebis!
Fast han är tydligen inte så liten längre... Han har ju varit borta på sommarlov hos hans mormor och morfar i Mosjoen uppe i Norge och nu så är Camilla där uppe hos honom och han är tydligen en kåt liten tonåring som vill jucka mot allas ben... hahahaha. Min lilla älskling!
Hoppas han kommer hem snart så jag får visa min lilla son hur man ska bete sig... =)

fredag 27 augusti 2010

Finally Back Home in Stockholm...!

Fy fan vad segt det är att resa i typ 22 timmar... Usch! Som tur är tog jag sömntabletter och sov typ hela vägen mella Las Vegas och Philladelphia och sen mellan Philly och Oslo, tack och lov.
Men med tanke på att det var så där med sömnen där nere i Vegas så behöver jag nog sova i minst 2 dygn känns det som.
Så härligt att vara hemma hos min älskling igen. Blev så glad när jag kom hem och möttes av det här =)


Du är bäst, kan inte hitta bättre känns det som eller?! Hon ringer mig och säger till mig att komma ner i träningskläder :-)





Ja, som sagt.... Väl nere i bilen sitter Jessi, hennes syster Vilde och lilla söta Lady.
Superhärligt att se henne igen men efter 5 min så säger dom till mig att sätta på mig en ögonbindel...
Sagt och gjort är jag nu "blindfolded" och har ingen aning om vart vi skall eller vad vi ska hitta på.

Men det var en jävla massa trappor upp, vänster sen höger, upp för mer trappor, ner och kryp igenom en "tunnel" ... Sätt dig på stolen älskling säger Jessica och i precis samma ögonblick som min ögonbindel flyger av hörs "Eye Of The Tiger" i högtalarna och då fattar jag att hon ska säga till mig att sparras med hennes syster Michaela som är 6 i världen i proffsboxning... KUL?!



Så efter att ha rest i 22 timmar, jet laggad, seg som ett as så ska man in och köra boxning i 3*3 minuter. Var helt död efter i rond men pallade fan igenom alla 3 men sen tog det på riktigt 1 timme att återhämta mig och hade Mickan kört på hade jag varit jordgubbssylt vid det här laget.
Tack älskling för en underbar welcome home present =)






Ja, min älskling tyckte det var JÄTTEROLIGT ! =)
Men det blev ändå oavgjort :-) hmmm, undra om domarn var mutad eller blind. Jag var sämre än vad en häst travar! Hahahaha.
Tack Mickan för en "annorlunda" present. Ps: När jag skulle in i ringen såg det ut som om hon åt blattar till frukost! =)


Nu har jag sovit i 1 timme och precis vaknat upp till en alldeles underbart mysig middag som min bejbi har gjort i ordning...







Nu blir det mys och film med min älskling hela natten lång.... SEE YA!




torsdag 26 augusti 2010

Last day in Vegas...

Jahapp, då var det sista dagen eller rättare sagt natten kvar här i Vegas och ska bli ganska så skönt att komma hem till Jessica igen även fast vi har haft en sjukt rolig vistelse här nere med allt ni kan tänka er nästan...
Vi var ju och åt på Texas De Brazil igår, fy faaaaan vad mycket god mat! Tror vi gick upp 2-3 kilo var igår ...hahahaha.
Sen gick vi och såg Le revé som var en helt FANTASTISK show som går här nere på Wynn.
Idag har vi inte gjort så mycket, vaknade sent, tog en kort sväng på stan. Åt en trevlig middag här nere på en av hotellets alla restauranger och nu så sitter vi och spelar lite poker fram tills vi ska åka i morgon bitti... kom bara upp på rummet för att packa det sista. Kommer vara alldeles för trött i morgon bitti för att komma ihåg allt annars....

Här kommer lite bilder från spelningen i lördags, igår och lite från idag... ---->


Mmmmm, Lamm.... :-p

Blev sjukt sugen på att tattuera mig här nere, grym tatt studio för övrigt...



Anyone up for some sushi?!






Spelar skiten ur Drais Afterhours... =)


Lätt den bästa sängen som jag har sovit i....
Kollade upp idag och man kan beställa säng, kuddar, lakan m.m. och få det hemskickat till stockholm... YES YOU CAN! =)

Sov gott så ses vi hemma i sthlm snart !

onsdag 25 augusti 2010

God natt och hörs om några timmar igen...

Hahahahahaha.... sjukt roligt klipp!
http://www.metacafe.com/watch/834858/hilarious_prank_call_to_a_hotel/

Chilling by the pool, miss universe and Spearmint Rhino...

Igår var en riktigt soft dag vid poolen...
Både jag och Daniel kände att vi behövde lite sol och få lite färg innan vi drar hem snart. Charlie blev stuck inne vid pokerbordet medans vi hängde i solen i 3-4 timmar. :-)

Han smyger som en krokodil...








Såg en sämre kopia vid pokerbordet igår av Baby J också :-p


Nu är det dags för oss att hoppa in i duschen, klä på oss och äta lite middag på ett GRYMT steakhouse som heter Texas De Brazil. Här finns det typ 50-60 sideorders som ligger uppdukade som en buffet samt att man sitter vid bordet med en sån där röd och grön knapp som man vrider på beroende på om man vill att servitörerna skall komma till ditt bord och skära alla typer av nygrillat kött på plats eller inte...
Åhhh, nu vattnas det i munnen =)


Sen blir det en show här nere på Wynn som heter Le Revé som skall vara grym! =)




Vi skulle gått på hela miss universum galan igår men glömde helt bort tiden och hamnade på efterfesten direkt istället men shit vad kul vi hade till slut även om Michaela inte fick ngn dunderplacering...




Ola, Daniel och Anna...

Johan Carlen och Chaaaaaaolie!
Glad Bartender som ÄLSKAR sitt jobb =)
En bild säger mer än 1000 ord...

Sara och jag... (Fan vad rund jag är igen) Fan också... all denna mat här nere! :-p

Mona, Svarte Petter och Sara...




Skulle egentligen behöva shoppa lite men tiden verkar inte räcks till idag. Måste verkligen hinna göra det i morgon. Har sett ett par as snygga gucci skor som jag vill ha bl.a.
Det jobbigaste med att vara här nere om man nu ska hitta ngn downside med Vegas den här gången är faktiskt att jag är iväg från min älskade lilla Jessica som har kommit att betyda så oerhört mycket för mig... Om du läser här bejbi så ska du veta att jag saknar dig oerhört mycket och tänker på dig 24/7!