fredag 7 oktober 2011

Tränat och helgen på ingång...

Har kört ett skönt squashpass med Philip i morse följt av ett axel/mag pass på gymmet efter.
Ingen av oss hade ätit innan så var trötta som två slaktade julskinkor efter...hahahaha.
Sen drog jag iväg med Lole , åt lunch och kollade lite på stan.
Igår följde jag med den sura citronen Fi till återbesök där hon gjorde sin ögonoperation och efter ett dygn hade hon perfekt syn dvs. 0.0 på båda ögonen... =)
Jag har själv gjort en ögonoperation och vet hur nice det är att kunna se helt vanligt som en normal människa så GRATTIS älskling.
Sen kollade vi lite på sängar, vi är sugna på att köpa en ny säng men jösses amalia vad dyrt det kan bli om man verkligen ska slå till på det man verkligen vill ha... Hmmm, suger på den i helgen.



Till middag igår lagade jag en got oxfilé pasta med champinjoner m.m. och nybakat gott bröd till.
Riktigt gott och Fi petade som vanligt bort köttet men tyckte det var god ändå, lite tråkig utan ngt "grönt" i bara var den kommentaren jag fick... Who cares, smakade gott i alla fall... BESSERWISSER :-p



Ok, nu är det helg igen och som det har varit de senaste veckorna på Solidaritet hoppas jag verkligen att folk kommer lite tidigare nu i helgen så att alla kommer in osv... Ett angenämnt problem dock att det har varit kalasmycket folk.
Ska bli kul att träffa David Tort igen som spelar i morgon och nu när jag pratade med honom så var han riktigt peppad för att komma hit i morgon =)



Ligger en intervju uppe med honom på både finest.se - 
http://www.finest.se/articles/article.php?aid=7449

och på solidaritet.eu
http://sldrtt.se/calendar/david-tort-infor-lordagens-spelning

torsdag 6 oktober 2011

Onsdag natt...

Nyss hemkommen efter en supertrevlig kväll med vår grymma personal från Solidaritet och Cicci från Coca Cola... Vad vi har gjort?! Varit på Golden Hits där det är 200 meters kö varje kväll typ.
Åt en 3-rätters middag, kollade på dinnershowen och blev faktiskt lite smått impad. Bra artister, god mat och skön stämning, glatt överraskad =)









Vad har jag annars gjort i veckan....? Ja, tränat, hängt hos mamma och pappa med Fi och släkten från Israel, haft lite roliga möten, spelat squash och bara jobbat.
Idag var jag med min lilla älskling på hennes ögonoperation. Hon var supernervös men klarade det galant tycker jag. Jag gjorde själv samma operation fast för 7 år sedan, så jag vet hur JÄVLA ont det kan göra efter själva operationen och mycket riktigt när jag lett min blinda lilla älskling hem till sängen så grät, skakade och snyftade hon stackarn. Så det var bara att pyssla om henne i 4 timmar innan jag smet iväg en kort stund.
Nu mår hon bra och ligger som en klubbad säl i sängen efter alla droppar, tabletter och smrtstillande hon fått i sig...




Hmmmm... varje morgon när jag vaknar så ligger dom här jäkla drakarna i hela lägenheten... tror knappast att de har fått ben och sprungit själva så... Fiiiiiiii. LUGN! :-p




måndag 3 oktober 2011

OOOUUUFFF

Vilken helg det har varit....
Känns nästan som man blivit överkörd av ett tåg idag. Hahahaha.
Fredagskvällen spenderade vi hemma hos mamma och pappa med all släkt som är här från Israel.
God middag, MYCKET mat för att se gå in i matkoma.
Tog bilen och åkte hem runt 23.30 någongång och i bilen så övertalade jag min moster Roti och hennes man att följa med en sväng på stan nu när dom ändå är här på besök.
Så hem, duschade, bytte om innan det blev det en liten tur till Rose före jobbet.
Det var en ganska bra kväll ute men inte det där kaoset som man kanske vill ha.
Ricardo och Stephan spelade skön house på Solli och bra stämning tills min moster började känna sig på lyset och det var dags att sätta dom i taxin till deras hotell =)



I lördags på dagen så kom Fi´s syster och hennes familj upp en sväng till Stockholm för att bl.a följa med på biopremiär med deras två små döttrar... Det var inte vilken biopremär som helst utan BARBIE..hahaha. Det bjöds på cupcakes, MER, popcorn m.m. Filmen i sig var väl kanske inte det bästa jag sett men barnen gillade den och det var ju huvudsaken.
Efter filmen blev det en smarrig sallad på Vapiano och sen en tur till lekparken i humlan innan jag gick hem och tog en välbehövlig powernap.


Abbe´s dotter och Barbie









Vid niotiden hade vi ett litet genomgångsmöte nere på jobbet medans Fi åkte hem till mina föräldrar och hämtade upp mina kusiner Tom, Danielle och Roi som skulle med och äta middag.
Bästa Yamit och Rosette gjorde oss sällskap också och har sagt det förr men säger det igen, BÄSTA tjejerna i stan =) Vi hade en riktigt trevlig middag och sen supportade dom mig ordentligt i dj-båset på Solidaritet...hahahaha. Jag hade min egna lilla fanclub där bakom.
Men SHIT vad kul det var att spela i lördags och vilket jäkla drag det var från början till slut.
Proppfull nattklubb, smetat dansgolv och grym stämning 10/10 poäng!
Avslutade kvällen på grillen mittemot spyan som vanligt. Jag och Jimmy satt och hade spisskul till gamla fulla kärringar m.m. Hahahahaha.













Köpte ett nytt snyggt armband för 2 veckor sen också, with skulls...


Igår vaknade vi till liv runt lunchtid och tog bilen ut till barkarby tillsammans med Elle.
Gick runt på Ikea, åt korv, Mc Donalds och bara gick runt som i dvala hela dagen.
På vägen hem stannade vi till på Birkastans Pizzeria, så sjuuuukt STORA pizzor och galet goda.
Det blev m.a.o pizza, chips, dipp och myskväll för mig och Fi.







Nu ska jag snart byta om och dra ner till gymmet för ett 55minuters spinningpass.... om jag är sugen?! Ehhhhhhh, nej! Bra för min trasiga kropp.... ehhhhhh, JA! Later!