fredag 12 augusti 2011

Fredag och helg igen...

Ja, sorry att jag inte bloggat på hela veckan... Har inte haft någon vidare lust eller ork faktiskt plus att Alle säger att han slutat läsa så då får det vara, hahahaha.
Har inte gjort så mycket i vecka faktiskt.
Tränat, joggat varit ute och ätit med Fi´s pappa och hans nya tjej på hotellet, hängt med Fi och myst här hemma, jobbat med bokningar till Solidaritet m.m.
Idag var jag ute med Marcus vid 08 och joggade sen blev det ett pass på gymmet direkt efter. Så skönt när skiten är avklarat redan klockan 10 på morgonen, kommer nog känna av tröttheten på jobbet ikväll dock ;-)






Olle har köpt sig ett nytt hem såg jag i morse också ;-)

Frukost =)

Dags för helg igen....



torsdag 11 augusti 2011

Helgen på Solidaritet...





Nu känns det som om folk sakta men säkert har börjat komma hem från sina olika semestrar och är sugna på att träffa alla sina vänner och bekanta... Detta gör ni bäst hos oss nu i helgen !

Vi börjar denna vecka med ett välbekant ansikte redan nu på torsdag.

TORSDAG - 

Don Tomaso & Friends

Vår kära Thomas Svanström är tillbaka från sina äventyr runt om i världen för i sommar och har bjudit med sig vinnaren i en dj-tävling som hålls på en konkurrerande verksamhet för ett tag sen...
Denna man är ingen mindre än Pier Poropat som kände att han ville spela på Stockholms enda houseklubb och visa er vad han kan!
Med sig har dom Mr Erik South som har väskan full utav ny fräsch och rykande house...
Dessa gentlemen kommer i kväll att bjuda er på entrén, inte illa !


FREDAG -

Idag börjar vi kvällen med Chris Serious i Dj-båset...
Denna man har ett otroligt musiköra och kommer att spela ett grymt warmup set tills vår kära resident Thomas Deak kommer dyka upp runt bakom spelarna runt 02 snåret.

En trappa ner på det så kallade Hawaiigolvet har vi kvällen till ära gjort om nedervåningen till ett 107.5 golv tillsammans med deras egna radiojockey Johan Svengberg! Detta kommer att resultera i otaliga mängder utav just HITS!


LÖRDAG -

Varför avsluta ett vinnande koncept?!
Vi ger er samma smarriga lördagsgodis som ni fick igår...
Dvs. Chris Serious och Thomas Deak som dirigenter upp i DJ båset!

Nere på Hawaiigolvet hittar ni som vanligt på lördagar ...
the man , the myth , the legend himself - JIMMIE D!

Varmt välkomna till ännu en helg på Solidaritet !




måndag 8 augusti 2011

Helgen som gått...

Monday morning again...
Det känns verkligen som om hela helgen bara har sprungit iväg i ett nafs.
Vad har jag haft för mig då?!
I fredags så blev det en powerwalk runt djurgården som vanligt och sedan ett rygg/magpass på gymmet innan jag snabbt duschade och bytte om för att möta upp Thomas "Tjommen" Björkman.
Vi drog ner till kungsan där det var "prideområde" och åt en god lunch för att sen köpa med oss soyalatte till min älskade lilla wifey på hennes nya jobb.
Satt där och chillade ett tag på deras stora terass och sen ringde Pierre och frågade om jag inte skulle med och bada/sola på vid någon pir här inne i stan som hette Hornsberg tror jag?!
Sagt och gjort tog i bilen bort och bara softade där i 2-3 timmar. Sprang in i lilla Sofia, Danne, Reza m.fl, tydligen ett poppis ställe det där =)

På kvällen hade jag besök utav inga mindre än Syke 'n' Sugarstarr som skulle spela på Solidaritet så vi började kvällen med en astrevlig middag på Hotellet.
Det blev jag, dessa 2 herrar, Marcus, Allen, Yamit, Rosette och the birthdayboy Dan the Man, sen slöt min älskling upp, Philip, Jacob m.fl...
Blev en sväng förbi Café Opera innan jobbet också, satan vad trångt det är där uppe på terassen, tycker nästan synd om gäster som står där...usch, men kul hade vi och Ghauri är alltid 10 poäng =)

Spelningen gick svinbra och grabbarna levererade verkligen 110%.
Pratade med dom igår och de hade varit supernöjda och hade skitkul!
Efter jobbet blev det en tur bort till grillen mitt emot Spybar med Mo och Fi och sen hem och soooova!


I lördags vaknade jag inte upp förräns klockan blev typ 14.30 och var svinhungrig så jag och Fi tog bilen och körde bort till vasastan och till BirkaPizza. Alltså man börjar fan alltid asgarva när pizzorna kommer in där, det är lätt de största pizzorna jag sett i hela mitt liv, men oj vad gott det är :-)

Efter maten åkte vi hem till mina föräldrar och åt lite efterrätt, satt och pratade på balkongen och bara catchade upp lite.
På kvällen sen så blev det bara mys med chips, dipp och godis till film och tv innan jag drog iväg till jobbet och min älskling låg och halvsov :-p


Igår söndag "efter jag blivit väckt av Fi" så tog vi bilen bort till Eskilstuna där Fi har sin familj för att äta en supermysig och asgod lunch med hennes familj med respektive & hundar och grejer... hahahaha.
Var såna jäkla köer både dit och hem pga. det jäkla pissregnet som behagade att vräka ner igår.
Hur som helst så hade vi en perfekt söndag som avslutades med lite tända ljus, räkor, ägg, grönsaker m.m. här hemma i soffan.

Nu är det måndag och snart dags för squash och träning innan jag drar till kontoret... Later!

Lilla Sofia





Syke 'n' Sugarstarr

Grillen


Pizzatajm =)


Mätt och glad =)



Plommonpaj i E-tuna


Suss och Fi


KÖER


Me and Syke 'n' Sugarstarr