lördag 23 april 2011

Dålig uppdatering...

Jag vill bara be om ursäkt för dålig uppdatering här på bloggen men det har varit lite mycket nu dessa 2 dagar som gått.
Vi kan väl börja med i Torsdags...
Mötte upp Sylvain och Co. som kom ner till Göteborg och skulle spela på Trädgårn på kvällen.
Vi tog som sagt en en nice lunch på barsidan och slappade resten av dagen på rummet och började på en ny låt ihop som vi hoppas kunna få till ett slut på snart innan vi möttes upp 21.30 nere på Peacock.

Där nere så har dom lätt en av Sveriges bästa asiatiska restauranger, tror typ vi beställde dubbelt av typ allt på hela menyn... Det var alltifrån dragon sushi, carppacio sushi, till kyckling dumplings & anklever taco =)
Sen blev det en sväng upp med hela gänget till Push där Oliver Ingrosso spelade, mycket folk men ganska så ungt faktiskt så vi drog bort till Trädgårn där Sylvain skulle börja spela 01.00.
GRYM production med 50kvm LED vägg bakom, Co2 kanoner, bra ljus m.m. men MY GOD vilken dålig marknadsföring de måste gjort för det kan inte ha varit mer än 150 pers där så efter 30 minuter så drog vi tillbaka till Push en snabb sväng och sen ner till Peacock där det var smetat med folk och galet bra oldschool hiphop av Andre som pangade på hit efter hit!
Sen mellan 03-04 gick Sylvain upp och bröt av med 1 timmes skön house och kontrasten blev fan svinbra tycker jag, på det stora hela en riktigt rolig och lyckad kväll!

Fredags morse mötte jag upp Andreas och tog en skön salladslunch på en asgod salladsbar där nere i Gbg, satt och surrade i någon timme innan jag kollar på klockan och inser att mitt tåg går om 20 minuter. Tar min väska och rusar bort till centralen och hinner PRECIS med tåget som precis börjat rulla från perrongen..hahahahaha, i bland ska man ha tur också! =)
Kom hem igår kväll och lagade massa god mat, köpte chips och dipp, kollade film och somnade i soffan och vaknade vid 01-tiden av mitt larm. Slängde in mig själv i duschen och gick ner till jobbet.
Långfredagen är ju känd för att vara lugn på stan, men icke sa nicke. Vi hade proppfullt och trion i båset levererade ordentligt kan jag bara säga. Kul kväll även igår.

Idag har jag och Alexandra tagir en powerwalk på djurgården och efter det hamnade vi på Strandbryggan och åt en god kycklingsallad och solade i 4 timmar.
Så nu blir det lite avkoppling här hemma innan jag ska ner och möta upp grabbarna ikväll.
Max fyller nämligen år idag och vi blir ett skönt gäng som skall fira den gamla gubben idag =)






















Nu till det tråkiga som har hänt... Min moster gick bort häromdagen och och det känns verkligen riktigt tungt framförallt för min älskade mamma som även fyllde år samma dag som de ringde från Israel och sa att hennes syster har gått vidare. Vi lever på jorden i gång så ta verkligen vara på alla era nära och kära för man vet aldrig vad som väntar runt hörnet... Mamma och moster Sahva , jag älskar er!

  

Pearl Jam - Alive

torsdag 21 april 2011

I LOVE GÖTEBORG !

Nu har jag spenderat 1 dygn här nere i Göteborg och jag måste bara säga det att jag verkligen älskar den här staden. Har alltid så jäkla kul när jag är här nere, det kanske beror på att man bara är här här 2-3 dagar i stöten i och för sig men alltid lixom.
Igår började jag dagen med en powerwalk med Alexandra runt djurgården sen blev det ett gympass med George innan jag ilade hem, packade väska och hann med tåget med nöd och näppe kan jag säga.

Checkade in här på hotellet och mötte upp Elin och co. för en liten trevlig fika i solen med Chilla som är Vera´s söta lilla hund. Gick tbax till hotellet och mötte upp Andreas och tog en taxi bort till Casinot för 2 timmars poker. Gick faktiskt ganska så bra, plussade några tusen och drog iväg till Bon för middag med glatt humör =) Där träffade jag upp alla möjliga Joseph, Mathilda, Tjalan med fru, Victor satt med hans sällskap vid ett annat bord och Dejan, Pontus, Gurre, Jimmy och vi hade en gooood och trevlig dinner innan klockan drog ihop sig för spelningen på Apartment No.4.

Håll i hatten vad det var drag på det lilla stället igår och vi körde över med 30 minuter för att det fortfarande var packat och galet bra drag, såna spelningar gillar vi =)
Kvällen avslutades med en jäääääkla massa McDonalds mat :-p

Idag vaknade jag ganska så sent runt 13-tiden tror jag, gick ner och satte mig på uteserveringen och väntade in min lilla franska baguette Sylvain som kom hit idag. Han spelar på Trädgårn och det ska bli riktigt kul att hänga och spela ikväll tillsammans. Han ska fan bli pappa om 1 vecka max, och jag är hur glad som helst för han och hans vackra, underbara tjej Mimmi´s skull :-D

Blev en lunch på barsidan, eller rättare sagt 2 luncher för mig, en räckmacka följt av 1 köttbullar med mos, gräddsås, lingon och gurka samt 3 coca cola .... hahahaha.
Sprang in i Benji Lega utanför också med hans tjej och lilla bebis Teo som ska bli Baloo´s nya kompis.

Nu har jag suttit och jobbat ett tag på rummet och ska sova lite innan det blir middag på Peacock ikväll.
Talk to you later!











tisdag 19 april 2011

Busy days...

Igår hann jag med 2 powerwalks runt djurgården samt 1 gym pass och samma sak idag, känns skitbra.
Har suttit och jobbat hemifrån nu i 2 dagar och måste säga att man får mycket gjort på kort tid men att man är mycket mer fokuserad när man sitter uppe på kontoret.
Har hur som helst haft lite roliga saker som har kommit in på mailen och ska bli kul och se hur detta utvecklar sig... Inte ens berättat för min kollegor vad jag har fiskat efter men allt inom sinom tid ;-)

Åt första mjukglassen idag efter lunchmötet och satan vad gott det var =)
Idag ska jag hem till familjen på middag igen och i morgon åker jag ner till Gbg för att spela på
Apartment No.4 igen, hade skitkul med Olle och Mo sist så jag ser verkligen fram emot detta.
På Torsdag kommer min kära "bror" Sylvain ner till Göteborg och så spelar vi ett B2B set på Trädgårn på kvällen sen. Ska bli nice att träffa honom igen och ska försöka att få lite studiotid ihop den lilla tid vi ses på torsdag. Kolla med någon av mina polare om man kan få låna en studio i 3-4 timmar...

Skön bild förutom någons jävla finger...hahaha



måndag 18 april 2011

Ny, men kort vecka...

Yes, nu så är det snart påsk. Veckan blir så himla kort och folk är lediga till höger och vänster...
Hur som haver så i lördags kväll möte jag upp Dan, Anders, Salle m.fl på Supper för en jäkligt trevlig middag, var bara lite seg och trött men det ändrades ganska så fort när vi efter en god och nice middag drog förbi och hälsade på Joseph och Sia som gästspelade inne på Teatron upp på Amba.
De spelade riktigt skön house så vi var kvar där i ngn timme innan det blev en snabbis på V och sen till jobbet. Jag är ledsen om jag upprepar mig men satan i gatan vad det är mycket folk och skön stämning hos oss på Solidaritet nu på helgerna. Känns skitkul!

Igår åt jag brunch på Berns igår, satan i gatan vad gott det var, kände mig som en påskkyckling när vi gick därifrån, åt tills jag nästa bokstavligen sprack...hahahaha.
De har alltifrån sashimi och sushi, till flankstek och dumplings för att inte nämna galet bra dessertbord =)
Jag och Alex satt nog där i nästan 2 timmar och mumsade i oss, sen komma Sanna förbi och sa hej ett kort tag innan vi tog en promenad hem till Alex. Båda 2 somnade som 2 småbarn i soffan titt som tätt hahahaa.

På kvällen fick vi kebabfrossa och tog en taxi till kebabhouse på kungsgatan och köpte med oss massa mat hem och kollade på The Town, som är en riktigt skön rulle faktiskt.

Har sovit riktigt tungt och djupt inatt och vaknade vid 08 i morse, ringde Nordin och tog en powerwalk runt djurgården. Nu har jag precis ätit en omelett till sen frukost och ska dra upp till kontoret.
Ikväll ska jag hem till mina föräldrar för Pesachmiddag =)

Världens bästa marängswiss på Supper...

Tessan, Becker och Salle

Hot Shot, Hot Shot, Hot Shot so sheriff Heimi styrde upp ;-)

Mmmmmmmmm



Fräsht och gott

Galet bra spelat boys!