lördag 4 juni 2011

Vilket väder !

Oj, vilket sjukt nice väder vi har här hemma i stockholm idag. Sjukt varmt, inget folk på stan, de är antingen på landet , utomlands eller på summerburst... hur skönt som helst =)
Vaknade i morse runt 11 tiden och var fortfarande seg i kroppen efter jobbet igår. Var återigen en bra kväll på Solli, känns så himla bra =)
Ricardo och Stephan spelade snuskigt bra house igår och det var fullt golv från början till slut, gillart!

Mötte upp Piff och Puff nere på Mocco för en snabbfika innan det blev en sallad nere på Le Café för att de behövde komma åt nätet och jobba en stund. Sen sprang jag bort och mötte upp Simon för ett snabbpass nere på gymmet och nu är jag hemma, ska duscha , byta om och sen gå ner och ha ett genomgångsmöte för nästa helg med Olle och Pierre.
Efter det möter jag nog upp Yamit och Rosette för att ev. smita förbi på summerburst då Sebbe precis hörde av sig och sa att han kör mainstage klockan 18-19, det måste jag se =)

Ikväll jobbar jag som vanligt och räknar iskallt med ännu en succékväll !




fredag 3 juni 2011

Fredag...

Idag har jag efter träning på gymmet i morse med Simon och en djurgårdsrunda med Jonas & David bara jobbat lite och sen åkte vi ut till Anders "Seaclub" ute på Lidingö och solat, grillat en massa mat och bara chillat hela dagen. Kom precis hem och ska kolla på någon film nu innan jag går ner till jobbet där vi har Amigos som spelar ikväll, skön och clubbig house all night long =)







Chill...

Igår kväll blev det inte så mycket gjort.
Satt hemma och jobbade lite innan vi möttes upp och åt en så himla god Pizza nere på Dellátore, det måste nog vara Sthlm´s bästa gourmetpizzor och bästa personalen :-)
Därefter gick vi ner till strandbryggan och hängde i någon timme för att Hareth som är här från Australien ska få se så mycket som möjligt av den här stan, han är ju visserligen kvar i 6 dagar men ändå ;-)





Nu ska jag nog ta mig ut på en liten joggingtur och sen ner till gymmet...

torsdag 2 juni 2011

Oooooouuuuuffffff....

Vilken kväll det var igår, HÅLL I HATTEN säger jag bara.
Det märktes att vi fyllde 5 år och det med råge...hahahaha.
Kvällen började med att vi åt en härlig middag på hotellet ett litet gäng och hade skitkul med fräckisar till höger och vänster. Sen drog jag bort för att hämta upp Pete Tongs dator, skivor och manager på hotellet innan vi åkte ner till Solidaritet som var SPRÄNGFYLLT till bredden och det var säkert lika mycket folk utanför som tyvärr fick vänta tills det lättade lite där inne...

Men oj, vilket drag och galet skön house levererat av housepappan PETE TONG.
Kändes mer som om man befann sig på i kvällssolen på Space eller Pacha nere på Ibiza hela kvällen än hemma i Stockholm.
Vill tacka ALLA som på ett eller annat sätt bidrog till att detta blev en av de bästa kvällarna under dessa 5 år som passerat och blir ett av de bästa minnerna vi tar med oss i framtiden av Solidaritet.

Igår på dagen så drog jag ut med Sanna till min kära vän Marcus som hade sitt årliga "Motordagen" event ute på Steningeslott.
Asmysigt, bra väder, underbar skaldjursbuffe, grill, chocklad men framför allt galet snygga bilar, helikoptrar m.m.

Idag har jag inte gjort mycket, svullat nere på grillen tills jag kände att jag häll på att spricka hahahaha... så det blir till att träna extra hårt i morgon och lördag istället.

Ikväll tuffar vi vidare med Nause som spelar upp och pumpar ut nice housemusic all night long på Solli !






























onsdag 1 juni 2011

Today is the Day....

Yes, nu är dagen äntligen här... !
Nu ska jag ut och ta en runda på djurgården och ett snabbt gympass för att komma i form för dagen sen blir det i jobbi några timmar innan vi ska ut på Connoisseur´s motordag på Stenigeslott och efter det blir det jobb i några timmar för kvällens bravader på Solidaritet.
Ska möta upp Pete Tong med lite entourage för middag ikväll innan jobbet också...
Ni kommer väl ikväll,  it´s going to be off the hooooooook !!!


tisdag 31 maj 2011

24 timmar kvar...

Idag efter en löprunda runt djurgården och ett träningspass nere på gymmet där lilla skruttan följde med så bar det av till kontoret där jag satt och jobba febrilt tillsammans med Olle hela dagen med 5-års jubileumet i morgon. Massa saker som skall fixas och vi har inte vem som helst som ska spela hos oss.... Förutom våra grymma residenter så kommer självaste Pete Tong hit direkt från Ibiza för att förgylla vår kväll.

Efter kontoret så kände vi för att dra på bio och se Baksmällan 2, man tror ju att uppföljarna ska vara sådär men måste faktiskt säga att jag skrattade mig igenom exakt hela filmen precis som jag gjorde med Baksmällan "The Original" ;-)

Nu har jag suttit och mailat lite och ätit en väldigt sen middag, blev en kycklingsallad idag med. GOTT!
Dags att skutta i säng för i morgon väntar en låååååååång dag!