torsdag 9 juni 2011

Sweet morning...

Började morgonen med att gå igenom lite mail innan jag slängde på mig träningskläderna och tog en powerwalk runt djurgården idag då mitt sällskap inte behagade att jogga...
Men skönt att ta en promenad och bara prata lite för omväxlingens skull faktiskt.
Kom hem, lagade frukost, tog en dusch och slängde i det sista i väska och tog en taxi ner till Centralstationen och nu sitter jag på tåget på väg ner till Gbg.
Fick precis min räksmörgås, den ser lagom upphetsande ut kan jag tillägga... hahahaha.




Händer ngt speciellt i Gbg i helgen?! ;-)

onsdag 8 juni 2011

Middle of the week...

Idag vaknade jag tidigt, 08.00 var väckarklockan ställd på... Segt att öppna ögonen men efter en dubbel espresso så var det inte lika svårt ;-)
Slängde på mig träningskläderna och begav mig ut för ett intervalls varv runt djurgården, mitt i allt så började regnet ösa ner, lagom KUUUUL! Hahahahaha.
Var faktiskt lite skönt i början men sen så var det inte lika kul efter 5 minuter.


Kom hem, åt frukost, duschade och bytte om för att sen dra till kontoret med Olle.
satt och jobbade till fem idag med ett litet uppehåll för ett ryggpass på Sats och en halvtimmes rockpaus med Ohlsson och Fritz , älskar rock!
Pierre kom förbi och hälsade på en stund också, like it!

Gick och hämtade Fi hos mamma efter jobbet, hon hade varit där och klippt sig samt fått höra heeeela min livshistoria fick jag höra i efterhand... hahahaha, love my mama =)

Nu har vi ätit en lång och god middag nere på gården och ska ta oss en kvällspromenad längs djurgårdskanalen sen blir det till att packa väskan, ta upp tvätten för imorgon beger jag mig ner till Göteborg för lite förberedelser inför helgens spektakel på Port de Soleil där vi (Solidaritet) kommer att gästspela... Mer info kommer i morgon förutom flyern ni såg igår .

tisdag 7 juni 2011

Skön tisdagskväll..

Efter jobbet idag så cyklade jag hem, bytte om och mötte upp Lars nere på Anglais och tog en snabb middag innan vi tog bilen ut till Råsunda tillsammans med hans gudson Kristoffer för att se Sverige spöa skiten ur stackars lilla Finland. Hattrick av Zlatan och en målkavalkad av Sverige generellt...
Trevlig kväll och härligt att träffa Lars igen. Nu är jag hemma och ska jobba lite innan jag och knyter mig för kvällen. Låååång dag i morgon.









En trött liten Kristoffer i baksätet efter matchen...

Ja, det är en hund men en trött och söt sådan... Lilla Havannah =)

Tuesday mode...

Har hunnit med en liten joggingtur i morse och det känns tungt efter den här jäkla långhelgen men, det fick gå ändå.
Efter det så blev det hem, duscha, byta om och äta frukost innan jag cyklade till kontoret.
Smet förbi mamma och klippte mig och fick lite god israelisk mat också =)
Nu sitter jag och jobbar med helgens bravader.
Vi kör ju först och främst ett gästspel i Göteborg på Port Du Soleil, Fredag och Lördag med David Tort respektive Mark Knight... kommer bli INSANE!
Men ni som inte kommer iväg kan skatta er lyckliga för här i Sthlm bjuder vi er på Mark Knight på Fredag och Sebjak på Lördagen så den här helgen slår vi på stora trumman för er gäster!



Chill Måndag...

Söndagskvällen avslutades så klart med frasvåfflor, sylt och grädde... ;-)

Igår vaknade vi ganska så tidigt, satte mig och skulle kolla igenom mailen innan joggingturen men det bara rasade in mail så jag sköt på det och vips så var klockan 11 typ.
Max ringde och frågade om vi inte skulle dra ut tillLidingö och ta en promenad där ute, why not?!
Åkte ut till Elfviksgård och tog en runda längs vattnet där borta och sen igenom en skog och det var typ djur överallt, asmysigt.
Efter promenaden blev det "lite" brunch...hahahaha. Det var ju i praktiken Söndag igen :-p
När vi ätit och båda två nästan fullkomligt var på väg att spricka så tog vi varsinn filt och la oss i solen till klockan nästan var 17.00. Åkte in till stan, bytte om snabbt och drog ner och mötte upp George på gymmet. Blev ett axel/magpass som följdes upp av ett spinningpass från helvetet med Fredrik som är instruktör på måndagsklasserna. SJUKT jobbigt och svetten bokstavligen rann av oss men fuck vad skönt efteråt och med galet bra housemusik till så går det verkligen lättare...

På kvällen tog jag och Fi en liten promenad här i stan innan vi gick hem och lagade en sen middag, kollade solsidan och somnade i soffan till Narnia...hahahaha.
Nu är det snart dags för att starta dagen med en joggingtur, har fan gått upp i vikt känner jag. FAAAAN!






Lika bra att börja tidigt ;-)





Round 1

Round 2

Round 3




söndag 5 juni 2011

Lördagkväll och en skön Söndag...

Gårdagskvällen började på Stockholms Stadion där det var ett litet spektakel som hette Summerburst...
Mycket folk men tyvärr så var logistiken uppe vid "cabanasen" inte den bästa, skitigt och servicen var väl kanske inte den bästa och sen var ljudet på tok för dåligt, man hörde bara en liten lätt bas och lite diskant.
Men annars så var arrangemanget väl genomfört, bra dj´s, bra liveshows och ljus och som sagt bra med folk och skönt väder...
Vi var väl kvar till 23.30 tiden innan vi drog vidare till hotellet ett litet gäng på 10 pers för en sen men alltid så god middag. Blev en sväng förbi på V2 också innan jobbet, där var det bra med folk och skön musik.
På Solidaritet var det fullt med folk och ett riktigt bra drag från det vi kom till stängning och riktigt roligt folk igår. Har haft 4 oförskämt bra dagar nu så det ska bli skönt med vila ikväll.

Idag vaknade vi, drog ner till hemköp och handlade en massa mat och åkte ut till Anders på Lidingö och la oss på bryggan, solade, lagade mycket smarrig mat och grillade typ hela kvällen =)
Pierre och Lovisa kom förbi med sin söta hund också...
Kom precis hem och är lite sugen på våfflor faktiskt, så det kanske blir våfflor med sylt och grädde :-p