fredag 28 oktober 2011

Äntligen helg...

Vaknade i morse och kände att jag äntligen mådde "bra"...
Tyvärr så är det alltid så att när man varit inne en hel vecka med bra väder ute och så blir man frisk, ja då är det såklart pissväder ute men, men, lika glad är jag för det.
Fick en jättefin present igår av min älskade lilla tjej. Hon tyckte synd om mig som låg hemma och varit sjuk hela veckan. Hon hade köpt en assnygg ring från Marc Jacobs, aningen bögig, men jäkligt snygg för det!


Har blivit mycket film för mig den här veckan. Allt ifrån Bridesmaids till Solsidans 2:a säsong till Cars 2.
Fi har lagat mat nästa hela veckan men igår var det jag som styrde... Lax med hemlagat mos som var spetsat med lite pepparrot och dijon samt en liten fetaostsallad =) MUMS


Nu ska jag ta en dusch och bli människa igen.
Vi ses på Solidaritet ihelgen!

JUST DET, en av mina absolut bästa och närmsta vänner LOLE fyller år idag så make sure to congratulate him om ni kommer frbi jobbet ikväll, han spelar på nedervåningen =)

onsdag 26 oktober 2011

This weekend...

I morgon börjar en bra helg... =)


Trött på detta...

Inatt har jag verkligen sovit skitdåligt.
Har vridit och vänt på mig minst 10 ggr, vaknat upp kanske 5 ggr och haft sprängande huvudvärk.
Fast trots detta så känner jag att jag mår bättre än vad jag har gjort sen i söndagsmorse.
Drog i mig lite c+d vitaminer, ipren och en grym antibiotika från när jag var sjuk i ett annat land som verkar ha hjälpt.

 Tror att dålig sömn inatt kan ha berott på att min älskling och jag hade ett lotet tjafs innan vi skulle somna igår och det är bland det värsta jag vet, alltså att få henne att bli ledsen eller att må dåligt.
Även om jag inte visar det eller gör ngt åt det (mest för att jag själv tycker att det är pettitesser som vi ibland tjafsar om) så är det självklart inte kul när ens partner blir "offended" eller blir lite putt.




Hur som helst, nu är det dags att rycka upp sig, ta en dusch och sätta igång att jobba här hemma.
Har 1000 saker som jag måste få gjort bl.a nästa fredag så har vi på Solidaritet en STOR överraskning till er ;-) Förutom det så är det massa bokningar med diverse saker som hänger i luften + annat som är viktigt som tar ens tid. Inte lätt när man nyst om vart annat och snörvlat att prata i telefon , maila eller ngt annat aktivt men nu är vi på bättringsvägen så håll i hatten, nu åker vi!

måndag 24 oktober 2011

SJUK...

Åh, duck vad det är jobbigt att vara hemma och sjuk.
Det lixom kryper i kroppen och man vill bara ta sig ut och få frisk luft och sen ner till gymmet eller aktivera sig på ngt sätt... Varför är det så?! Att alltid när man "måste" vara hemma så vill man altid iväg och göra saker men när man "måste" ner och träna eller göra saker så drar man sig gärna lite extra ...hahaha. Vad har ni missat i mitt liv då?!

I torsdags blev det core och spinning innan jag mötte upp Cicci från Coca Cola och hade en nice lunch på hotellet och pratade massa jobb och annat kul. Sen ringde jag och träffade upp Lole och gick igenom lite saker för helgen och nästa vecka.
På kvällen var Fi iväg på personalmöte eller ngt sånt med jobbet och jag tog en skön hemmakväll med filmer och god soppa till middag.

Fredagen startade jag med att köra squash och ett skönt gympass efter tillsammans med Philip.
Sen snabbt hem, duscha för att springa ner till Mocco och träffade upp min kära vän Christos Neo för en trevlig lunch. Drog ner och tog kaffe med Alex och Putte på hotellet efteråt eller Alex tog en sen lunch och jag och lilla Putte satt och surrade jobb =)

Vid 21.00 tiden på kvällen mötte jag upp min älskade vän Niclas Rahm som gifte sig i lördags. Han, jag, Johan, Johan och David käkade en lugn och riktigt god middag på Papa innan Rahmen drog tillbaka till sitt hotell och vi andra smet förbi hemma hos Mille för lite Fifa och drinks.
Efter midnatt så tassade vi iväg till Amba där Kaskade spelade.
Bra rigg med grymt ljud och ljus men själva spelningen var jag så där måttligt imponerad över samt att det var inte så mycket folk som jag trodde det skulle vara.
För att vara en konkurrent så känns det super =) Hahahaha.
Nej, men vi hade kollat på att ev. boka Kaskade till oss själva på Solidaritet men vi avstod då vi inte trodde att hans lön kontra mot hur mycket folk han skulle dra inte skulle gå ihop. God thinking Jonas!

Sen tog jag med mig Joia gänget och Oliver Ingrosso som jag hade inbokad på Solidaritet och gick bort till jobbet.
Fullt uppe på gården och nere men sådär på dansgolvet när vi kom, men efter 20-30 minuter så var även det fullt och vi släppte på Oliver bakom spelarna.
Han gjorde ett riktigt bra gig och hade fullt ställ hela kvällen, bra kväll och trevlig middag. I Like!





Lördagen spenderade jag mest i sängen tills klockan slog 15.00 och jag hoppade in i duschen, öppnade garderoben och satte på mig min smoking, lackskorna från hugoboss och mötte upp min underbart vackra tjej vid Oscarskyrkan.
Hon hade varit hemma hos Elle och blivit stylad, satan vad snygg du var/är bejbi!
Vigseln var så vacker och man såg Niclas nervositet när han stod där längst fram i kyrkan och väntade på sin vackra brud Jenny. Men så fort hon var framme såg man att han slappnade av och allt gick som på räls. Stephen Simmonds och Sarah Dawn Finer sjöng varsin låt och en ihop, SUPERFINT !
Sen kom bussarna och körde oss till operaterassen där middagen hölls.
Efter någon timmes mingel och champagne-drickande var dags att sätta sig till bords.
Hamnade med bl.a min kära vän Micke Becker och Katrin Zytomierska at the same table...
Riktigt god middag rekt igenom som avslutades med Rahm´s kärleksdessert som självklart var
Ben & Jerry´s glass. När den kom ut ackompanjerades den till tonerna från Star Wars, hahaha! LOVE!

Många tal några få "sega" men riktigt många fina tal, bra videos och Niclas själv hade utan tvekan kvällens bästa tal/sång! Tror inte att det var en enda där inne som inte blev rörd till tårar åt hans sång som han på ett snuskigt bra sätt framförde till hans underbara fru Jenny.
Bland det bästa, trevligaste och roligaste bröllopet jag varit på och återigen ett STORT GRATTIS till er båda.
















Igår vaknade jag upp med huvudvärk(feber), snuvig, snorig, hostig och blev omhändertagen av min fina tjej som lagade god fisk & skaldjurssoppa med färskt bröd och ost =)
På dagen så var hon borta och träffade upp sin syster och Janne som var på besök här i Stockholm över dagen. Janne, tack för all hjälp förresten ;-)

Blev filmmaraton igår kväll och det kommer fortsätta idag med lite pauser för jobb emellan.
Nu är det dags att proppa mig full med tabletter och te, later!