lördag 18 september 2010

Middag och utgång...

Nu ska jag hoppa in i duschen, klä på mig och sen springa iväg på middag nere på en av sthlm´s bästa restauranger Supper med hela ligan...
Har tagit en liten siesta nu på kvällen och känner mig en aningen bättre i kroppen efter gårdagens bravader.
Ska bli kul att sitta och surra med alla som kommer ikväll, var längesedan vi träffades allihopa.
Sen blir det nog en liten utgång kan jag tänka mig, så vi ses i vimlet i natt! =)

Sorry.....

Hej kära läsare, sorry att jag inte har lagt upp någonting på ett par dagar men har inte haft någon vidare lust samt att jag har haft "arslet" fullt med andra saker som jag har proriterat som det heter.

Hur som helst så har jag äntligen kommit igång med träningen ungefär som jag vill....
2 pass om dagen, ett kondition och ett styrkepass.
Klippt kolhydraterna helt, i alla fall mån-fre sen tycker jag att man kan "slarva" lite på helgerna för att man inte ska tröttna på allt lixom :-)
Annars rullar allt på som vanligt, mycket roliga och nya projekt som är i "pipelinen" samt att jag inom kort kommer att presentera en ny arbetsplats för er där jag kommer att hålla till på helgerna ;-)

I torsdags var jag på en pressfotografering för nya Joia Agency som är min dj-agentur som tar hand om alla mina bokningar i skandinavien...
For Bookings : info@joia-agnecy.com





Gick en runda på stan igår och hittade en grym höst"rock" som jag har sytt in och lagt upp m.m.

  

 
Var och klippte mig igår på dagen och sprang in i Daniel som hade hand om Tiesto´s  gig på annexet igår, han var minst sagt stressad... hahahaa men fin i håret hann han bli i alla fall =)

Igår var vi på Ljunggrens och käkade middag... Dan med hans tjej Sonja, Jonas med Tjej och jag med Salle.
Sjukt rolig, trevlig men framförallt god middag! Om ni inte varit där innan så är det värt ett besök!

Efter middagen så tog vi en taxi till annexet där Daniel och Karl O-P hade bokat in Tiesto.
Bra evenemang, bra uppstyrt men Tiesto själv var tyvärr inte mycket att hänga i julgranen.
Han började med mycket trance som var alldeles för monotom för att sedan köra på några riktigt bra houserökare och få igång de 4000 personer som befann sig i lokalen...




Sprang in i Stefan från Dada Life som hade spelat innan Tiesto igår och han var minst sagt glad ;-)
Sen drog vi iväg till Ambassadeur där Dragan "Dirty South" skulle spela ...
Den officiella efterfesten för Tiesto.

 
 

 
Efter Amba så blev det ett besök hos Hasni på stureplansgrillen... (att jag aldrig kan låta bli att fyllekäka) där jag tog med mig en tunnbrödsrulle hem och satt och surra med Lole ett tag innan jag somnade som en stock!

Nu är det dags att gå ner och ta en helkroppsmassage på Sabai Song sen åker vi nog upp till Birka Pizza i
birkastan där dom har GIGANTISKA pizzor (det är faktiskt helg ;-) ) och på vägen hem blir det en sväng förbi videobutiken, hyra en massa filmer och sen bara chilla i soffan hela dagen...



Later............

måndag 13 september 2010

Tränat precis...,

Kom precis hem efter ett snabbt och effektivt axel, triceps och magpass och ska iväg och äta en sen lunch med Jessica på nere på stan nu, sen sticker vi nog iväg och kollar på lägenheten tror jag.
Hörs sen...!

Ge mig Sooooool!

Va fan är det för jäkla väder ute?! Grått, regningt och kallt. Man bli JÄTTEsugen på att klä på sig och ta en powerwalk runt djurgården nu... NOT! Fan, att det ska vara sånt skitväder i det här landet. Jag börjar att fundera på om man kanske inte skulle dra utomlands ändå i alla fall under vinter halvåret dvs. october-mars/april och sen komma hem igen?! Sverige är oslagbart under sommaren med allt som vi har att erbjuda som bl.a, skärgården, smultronställen här inne i stan och att det aldrig blir sådär äckligt varmt som det kan bli utomlands. So please mr sun, come back!
Idag ska jag äta lunch med älsklingen och innan dess blir det lite jobb och i eftermiddag ser det ut som om vi ska iväg och kolla på en lägenhet som jag vet är grym men som ligger lite off bara för vad jag känner är ok... men, men vi får se vad som händer =)

söndag 12 september 2010

Sleeping time soon...

Har ätit en massa gott till middag och bara tagit det lugnt idag på eftermiddagen och kvällen, skönt!
Suttit och hittat en massa ny skön musik också. Jag inspireras av andras beats och musik nu när vi äntligen skall börja producera lite eget matrial. Inte så att jag vill att mitt skall låta som någon annans men man får helt enkelt influenser från lite här och där. Tror att en av de låtar som vi börjat med kommer bli HUGE!
Robban måste bara få arslet ur vagnen och komma ner till studion nu i veckan så vi kan jobba färdigt med båda låtarna!

Jag har legat och tänkt lite ikväll på att jag kanske överdriver vissa saker och situationer i mitt eget huvud och försöker att få en del att tänka och förstår hur jag menar och vill ha det...
Men det kanske inte har med hur jag förklarar saker och ting att göra utan helt enkelt att man är olika och visst, det kanske bara är att acceptera det om man känner sig bekväm i situationen men saken är den att jag tror inte att jag gör det.
Jag börjar ändå känna någonstans att jag vill hitta en stabilitet och ett lugn i mitt liv både jobbmässigt och privat. Jag har båda sakerna till viss del men känner att jag skulle vilja ha det ännu bättre, varför nöja sig med less lixom?!, så nu får jag jobba på att få det helt enkelt, inte mer att orda om med det! =)
Jag har ett jobb, en massa nya projekt på g och ett eget företag som jag trivs med som handen i handsken samt en helt underbar flickvän också så missförstå mig inte nu, vill bara att allt ska vara på lika villkor bara...
Att livet ska vara så himla komplicerat, kan man inte bara få vara barn och gå till dagis och leka i stället, så himla mycket roligare...hahahaha.

Snart dags att borsta tänderna och lägga sig i sängen och läsa lite så sov gott kära läsare så hörs vi i morgon!

YES!

Då var vi igång. Jag gick långa varvet runt djurgården med min fullmatade I-Pod efter jag sett färdigt The Ghostwriter som faktiskt var ganska så bra.
På vägen hem så träffade jag min härliga vän Jonas Ghauri med hans flickvän Sophie och deras söta hund Melvin =)
Kom hem, duscha, klädde på mig och smet ner på en lägenhetsvisning här runt hörnet men den var bättre på bilderna än på riktigt tyvärr.
Skulle äta brunch på Elverket men där var det proppfullt så vi gick ner till Anglais och åt istället....

Känns skönt att man kan vara bra vänner och stötta varandra med diverse saker med sitt ex även fast det är slut. Oftast kan det bli så konstigt med sina ex men med Camilla funkar det hur bra som helst.



 

Nu är jag hemma igen  har sovit i ngn timme och kollat på idol... hahahahahahaha...vilka sjuka människor det finns i detta land alltså! =)

 Tänkte träffa min älskling men hon svarar ju inte, tröttmössan! (hon var ute igår)...hahahaha!

Powerwalk?!

Hmmmm, funderar på att ta mig en powerwalk nu när man vaknat så tidigt på en söndag och inte är bakis eller ngt?!
Somande framför filmen Ghostwriter igår. Hann se typ 20 min sen Zzzzzzzzz.
Vaknade för typ 20 min sen och såg att Jessica hade ringt 7 ggr inatt, sötnöt...
Stcka ut huvudet genom fönstret precis, kallt ute... brrrr!
Ja, jag ser klart filmen sen får vi se om det blir ngn powerwalk eller inte.