fredag 11 februari 2011

Weekend at SOLIDARITET...

Hej hopp på er...
Hoppas allt är bra med er trots denna kyla som dragit in över oss här i Stockholm.
Idag har det varit en ganska så chill dag, gymmet en snabbis vid 14.00 tiden och efter det en snabb lunch och ett möte med mina boys Pierre och Olle på Hotellet.

I kväll kör vi Hotellet Vs Solidaritet hos oss och har Chris Serious, Fred Loving och Dimitri Vangelis som kommer att spinna loss i Dj båset hos oss och de har lovat att bjuda på en galet grym housekväll!
Kanske blir en liten middag innan med Pierre annars så blir det chill här hemma innan jobbet!
Vi Ses på Soli! 

Tack för igår...

Igår hade vi som sagt både Sveriges första och en av Göteborgs bästa house dj´s på besök hos oss på Solidaritet, Stonebridge och Joseph Shirazi. Båda två levererade riktigt bra housemusik och fick golvet att lyfta. Kul att så många välkända ansikten hade hittat dit trots det här PISSIGA skitvädret...





Nu funderar jag på om jag ska dra iväg och spela squash, köra ett träningspass eller skita i båda två ?! =)
Man har ju ingen lust att ens gå utanför dörren när det är sånt här väder :-(

torsdag 10 februari 2011

Back home a quicky...

Kom hem från gymmet för ett tag sen och har lagat lite gröncurrysoppa med kyckling, ris och grönsaker.
Körde ett axel/mage/triceps pass och lite intervall på slutet.
Idag har jag hunnit med att spela squash mot Phille i morse och äntligen så bröts den onda cirkeln...
Jag VANN ! =) Hahahaha.
Sen blev det en trevlig lunch med Linda nere på Grill. Blev lite moussaka, sallad och lite fisk.
Kom hem och jobbade lite hemifrån, dvs. mailade lite nya samarbetspartners, fixade nya inbjudningar för solidaritet, RIKTIGT BRA dj bokningar som kommer att köra hos oss inom kort och sen var det dags för ett roligt möte med Carlsberg nere på jobbet.
Drog hem i snöovädret efter mötet och bytte om till träningskläder och mötte upp George på hans jobb där jag passade på att klippa/raka mig innan gymmet.

Nu ska jag chilla ett tag innan jag går ner och möter upp Stonebridge, Joseph och co. på jobbet, känns som det kan bli riktigt bra idag, hoppas ni kommer förbi om ni går ut =)





Hahahahahahahaha....! Jag dör!

onsdag 9 februari 2011

TORSDAG PÅ SOLIDARITET !

Hotellet...

Har precis ätit en supergod Sallad Nicoise eller hur det stavas på hotellet och haft ett soft litet lunchmöte och sitter och väntar på att Olle ska komma förbi och hämta upp mig.
Vi ska åka iväg och kolla på lite roliga saker till Solidaritet.
Blev aldrig någon film igår kväll, blev alldeles för trött.
Däremot så blev det ett skönt gympass i morse... 20 min intervall på löpbandet sen bröst/magpass följt av lite shopping på stan med Alexandra.
Nu kom den lilla asiaten, got to go!



tisdag 8 februari 2011

Late dinner...

Har precis kommit hem innanför dörren efter en LÅNG dag och ätit lite god hemlagad Thaisoppa som jag styrde upp med broccoli, paprika, kyckling, champinjoner och chili... Smask!
Hyrde med mig lite filmer hem och ska ta och stirra mig sömnig på någon av dom nu, ska bara jobba färdigt med intervjuer, bokningar, förbereda en grej för i morgon m.m.
Sorry att jag inte uppdaterar lika mycket längre men jag försöker så gott jag kan och hinner med...
Blev myyyycket soppa =)

Saknar lilla skrutten Baloo som är hos mormor och morfar i Norge...

God morgon...

Hallå , hallå allihopa.
Har sovit pissdåligt men bara att ta sig i kragen och gå upp annars vänder man nog tillbaka dygnet till helg mode igen...
Igår blev det lite allt möjligt under dagen, träning på morgonen, lunchmöte, träffade upp Olle och Philip för lite jobb på hotellet och satt och surra om lite allt möjligt, sen dök artisten Mo upp....
Kom hem, lagade middag och kollade på 2 bra filmer innan jag slocknade.
Inception och Boys Are Back, tror dock at Inception filmen hamnade i mitt huvud och jag drömde om den, konstigt att jag sovit dåligt va?! Hahahahahaha.
Nu ska jag iväg och spela lite squash sen är dagen fullproppad, hörs sen.!






söndag 6 februari 2011

Sunday Mode...

Hoppla vilken kväll det var igår... !
Vi började med lite champagne hemma hos Sanna runt halv nio tiden innan vi drog bort till Supper och mötte upp Marcus, Sia och company för att återigen avnjuta en himmelsk måltid... Slår fan aldrig fel, maten och personalen på Supper är top notch! Det var en supertrevlig middag som avrundades vid 23.30 då vi drog bort till Amba där Avenue hade ett event med 2 dj´s och ett klädmärke från Italien, mycket folk men njaaaaa, inte riktigt "my cup of tea" kände jag...
Tog med mig tjejerna och smet över till Rose en snabbis innan jobbet. Där var det mycket roligt folk och bra stämning och Sergio stod och dirigerade i dj båset utan monitorer stackarn! Hahahahaha....
På Solidaritet var det snuskigt mycket folk och bra tryck överallt, riktigt kul! :-)

Vaknade i morse och slängde mig in i duschen och tog sen en taxi bort för att fira min söta och älskade kusinbarn Leo som fyller 2 år idag... Hela tjocka släkten var där och Marcus och Sussie hade lagat en massa god mat och smarrig tårta :-p Tog sen en långpromenad hem med Daniel och hans underbara dotter Olivia och har bara chillat i soffan hela kvällen och gjort quesadillas med olika fyllningar ;-)

Nu blir det till att slökolla på ngn film och dra mig bort till snarklådan... Sov Gott!