lördag 5 februari 2011

Fredag och Lördag...

Hej , hej... igår började dagen med skön squash mot Philip och som vanligt så jäkla kul och jämnt.
Drog förbi mamma på vägen hem och sa hej , sen åt jag en god hälsotallrik på Story Hotell med George innan det var dags för pass 2 för dagen, ett tungt bröst/mage/biceps pass nere på gymmet där det typ var tomt så där mitt på dagen, nice som fan! =)
Gick hem på eftermiddag och satte mig och jobbade lite med olika events som är på g.

Vid 21-tiden mötte jag upp Eddy Cabrera och Don Tomaso på Hotellet för att avnjuta en grym middag och superservice som alltid.
Blev Pata Negra och Lammet igen, så sinnesjukt gott!

Drog förbi hos Sara och Damon på Undici en snabbis också, fan vad fräsht dom hade fått det, helt ok med folk och kul att det rullar på för dom i min gamla Nox lokal =)

Se tog jag och Eddy vårt pick och pack och mötte upp Pierre och co. borta på Rose i en halvtimme innan vi smet över till Solidaritet och spelade...
Skön line-up igår, Jag, Eddy, Don Tomaso, Chris, Mo och Lotfi...hahahahaha.

Känns så jäkla kul att jobba med allihopa inom Ahlbomgruppen och Solidaritet, det är ett skönt gäng och alla är supernice och as softa, trivs som fan med er grabbar ! :-)

Idag blev det en asgod lunch med söta Sanna på Sturehof... Toast Skagen till förrätt och Köttbullar till varmrätt med potatispure, gräddsås, lingon och gurka *muuuuums*
Sen drog vi runt på stan i x-antal timmar och försökte hitta kläder och smycken m.m. att köpa men fan vad dåligt utbud det är i den här jäkla staden!
Mötte upp lilla Linda och drog och satte oss på Nobis i någon timme innan jag kom hem här för ett tag sen. Nu är det vila som gäller i en timme innan vi ska iväg på fördrink och efter det middag på mitt älskade SUPPER =)


Ikväll smäller det i vanlig ordning på Solidaritet så om ni ska ut, kom förbi!















torsdag 3 februari 2011

Soon time to sleep...

Idag har jag efter en trevlig lunch och en nice kaffe med Kepsen varit uppe hos revisorn och gått igenom lite papper, kvitton och fakturor, ni vet sånt som är jättekul :-/ Hahahaha!
Sen blev det en långpromenad hem och tog tag i städningen. Så jag har dammsugit, svabbat, dammat, tvättat och vikt ihop samt stuvat undan en massa kläder. Astråkigt men jätteskönt efteråt :-)

Blev en lätt tv-middag ikväll - omelett med kalkon, sallad och makrill. Nu har jag tryckt i mig en massa vindruvor och ska snart gå och lägga mig. Upp tidigt i morgon och spela squash med Phille.
Ska bara jobba i en halvtimme till sen är "laila tov" som gäller...

Såg en ascool vägg på vägen till bilen idag i parkeringshuset =)

Kan vintern ta slut snart, men ganska snygga ändå ;-)


Tränat...

Vaknade när klockan ringde 08.30 i morse, kan inte direkt påstå att jag var pigg som en lärka men upp ur sängen tvingade jag mig i alla fall, gjorde en stor kopp med kaffe och gick igenom lite mail som kommit in under natten. Jobbigt det där när man måste "jobba" med folk i olika tidszoner så när man själv har bråttom och måste få svar på saker så ligger dom och sover lixom :-p

Mötte upp George vid 10-tiden och körde ett rygg/mag och kort konditionspass i morse och har precis dragit i mig en proteindrink mixad med banan och duschat, nu blir det en liten lätt lunch med 2 killar som vill hitta på någonting hos oss på Solidaritet, ska bli intressant att höra vad dom har för förslag...

Vad är det för fel?!

Får upp det här felmeddelandet typ 2-3 ggr i veckan... Någon som vet vad fan det beror på?

Ja, ja... har varit hemma ikväll och jobbat. Skulle gått ut en sväng med Pierre men var seg, hade ont i huvudet så det blev lätt middag istället och sen jobbat tills nu.
Ska ta och sätta på lite skön musik och försöka att somna snart så man är fit for fight i morgon =)

onsdag 2 februari 2011

Fuck a Duck vad likt det var =)

Messy day...

Vaknade sent idag då jag tydligen har "snoozat" min väckarklocka i 1 1/2 timme utan att jag ens minns det...Hahahaha.
Hur som helst så gick jag upp runt 10-tiden och satte mig och jobba lite med divers bokningar för solidaritet innan jag drog iväg på ett lunchmöte och 2 möten till på eftermiddagen.
Blev en god chevré sallad med rödbetor och lax till lunch.
Sen blev det fika på Mocco med Kepsen, Madde och Alexandra innan jag precis kom hem.

Funderar på om man ska gå förbi på Finest Awards som hålls ikväll då vi är nominerade men känns mest som om "galan" handlar om bloggar och inte så mycket om nattklubbar/restauranger, så är sådär lagom sugen....

Väntar på att George ska höra av sig så jag kan få ner och köra ett pass på gymmet också, min motivation är inte på topp idag för träning faktiskt, trots frosseriet igår... :-/


00.36

Hallå på er allihopa...
Idag har det varit en skön dag som jag började på gymmet som vanligt.
Jag och Alexandra körde ett 30 minuters löppass på bandet och sen lite ben och mage efter det.

Drog hem, tog en dusch innan det var dags att möta upp några av våra dj´s för ett litet briefing möte för nästa fredag. Sen tog jag, Olle och Pierre en lunch och satt jobbade på hotellet i några timmar innan jag gick hem, handlade mat och bytte om till träningskläder igen. Nu var det dags för pass 2 med George, vi körde axlar och triceps, skönt att underhålla kroppen lite tycker jag ;-)

Till middag lagade vi grillad kyckling med en blomkålspuré som var väldigt uppskattad ;-) med lite stark ost, dijonsenap, grädde och smör. Till det blev det lite brocolli och en en god mozarella, tomat, avocado, blodapelsin och rödlöks sallad med balsamvinäger, yummi! =)

Nu har vi precis kollat på Little Fockers och ätit fruktsallad med grädde och glass och dags att nana nu.
Sov gott!




måndag 31 januari 2011

SORRY...

Ledsen att jag inte skrivit ngt på 2 dagar men igår så var jag helt slut och behövde vila igen mig efter helgen och framför allt i lördags...
Hur som helst så började vi lördagskvällen med en riktigt god och trevlig middag uppe på hotellet runt 21.30 tiden. Mick, jag, Andrew och Simon... Tog Pata Negra till förrätt och Lamm till varmrätt med mandelpotatispure, fy helvete vad gott det var, maten bokstavligen smälte i munnen!

Sen drog vi förbi och lämnade grabbarnas skivor och lurar på solidaritet och mötte upp Johan, Pierre och co där och David Lotfi stod för uppvärmningen till grabbarna...
Skulle gått vidare direkt men redan vid 24.00 tiden så var det mycket folk och vi blev kvar i någon timme innan vi smet iväg till Café Opera en snabbis och hälsade på Ghauri :-) Måste ju visa grabbarna lite ställen i Stockholm när dom var här på besök.

Vid 02.00 var det dags för mina superstar´s att kliva upp i dj båset och visa vart skåpet skulle stå!
Kan säga så här, grabbarna levererade precis det dom skulle * 100, galet drag från början till slut, riktigt kul plus att Solidaritet var proppfullt gjorde ju inte saken sämre.
Avslutade kvällen med ett pitstopp inne på Mc Donalds där vi köpte mat till allihopa och sen upp till deras hotellrum och satt och surrade i några timmar innan vi däckade som 4 små barn, sorry Andrew för att jag snodde din säng :-p

Igår var det inte många knop som blev gjorda. Linda ringde vid lunch någongång och fick faktiskt med mig på en långpromenad runt djurgården, var sol och skönt väder så det gjorde susen för knoppen kan jag lova.
Kom hem, tog en lång dusch och sov en liten siesta innan jag drog ner till Konsum och handlade loss allt möjligt gott. Jag lagade till en riktigt smaskig Tex Mex "buffe" till oss igår med allt ifrån, kyckling och köttfärs, till fajitas och nachos med en massa ost =)
Sen blev det chips, dipp, cola, fanta, godis, film och mys... Sov så himla gott i natt också, sweet!

Idag blev det först en squash med Philip där jag kammade hem segern efter 9 trötta set, ingen av oss var i  någon speciell toppform kan jag ju säga sen blev det en långlunch med Holger, Philip, Alle och Stoffe på Pong, gott med thaimat till lunch =)
Nu sitter jag och håller på med helgflyern till Solidaritet och ska sätta mig med bokföring och kvitton och grejer som ska fixas, ska nämligen till min revisor i veckan, and there is a lot to do...
Kanske hörs sen då! ;-)

Mr Lotfi

Simon, Andrew & Mick "The Birthday Boy"

Johan "Colgate" Eriksson och Pierre :-)


Christian & Me på Cafét

Modellerna ;-)




Mick Kastenholt & Andrew Dee

David, Johan, Pierre & Stefan

Var det ngn som ville ha järn eller? Kan vara därför Philip var seg på squashen idag?! =)

In the mix...



Linda

Trött men glad!

Mmmmmmm

MUMS!

Så onödigt, men ack så gott!