lördag 18 december 2010

SATURDAY =)

Hej kära bloggläsare...
Sorry för pissdålig uppdatering men har inte haft tillgång till datorn det senaste dygnet.
Igår började jag i alla fall dagen med ett konditionspass nere på gymmet som följdes av en astrevlig lunch på Story med Camilla som är hemma från Dubai en snabbis, kul att se henne igen :-)
Sen spelade jag på Artilleri2´s Champagne Friday, mycket folk i butiken och en ganska så kort och soft spelning.
Ner till gymmet igen med George för ett blytungt bröstpass innan jag smet hem en snabbis för en dusch och ner till T-jarlen och handlade en massa gott och sen hem till S och lagade en asgod toastskagen följt av oxfile med klyftpotatis och chilibea :-p MUMS.
Klockan 22.30 var jag tvungen att sticka iväg en timme för ett snabbt möte och sen tbax och kollade på film, lyssnade på musik och bara hade det mysigt!

Hängt kvar där hela dagen och kollat film, chillat, lagat biff rydberg, sovit och kom precis hem till hotellet och ska ner och spela här på vår Champagne Warm-Up, tycker VERKLGEN ni ska komma förbi här på Diplomat nere på strandvägen, skönt förhäng och bra priser!

Ses ikväll!



















torsdag 16 december 2010

Torsdag kväll...

Kom precis hem efter ett skönt axel/biceps/triceps och magpass med George nere på Sats Stureplan, inte alls mycket folk och det blev ett snabbt och effektivt litet pass.
Har duschat, ätit en asgod Ceasarsallad som jag toppade med lite oliver , mums!

Har haft ett roligt möte idag med Improveme.se som ville att jag skulle börja blogga där så inom kort kommer ni att få gå in där för att hitta mig i stället, inte alltför jobbigt för er hoppas jag... =)
Skulle gått och sett på The Town ikväll men Sanna är en liten sjukis stackarn, så det får bli i helgen istället, kanske rentav i morgon...

Nu blir det lite jobb framför datorn och sen en härlig film att somna till.
Letade efter lite resor till Thailand, och det finns lite ströresor här och där.
Måste bara hitta någon som är ledig, inte har en flickvän/pojkvän och har lust att fira jul och nyår i värmen istället för här hemma i kylan ;-)
Annars får vi se vad vi hittar på i jul och nyår... Saknar ju Baloo också, som FAN det lilla knytet. Såg en kopia av honom på stan idag som var så sööööt!



På Lördag...

Sötaste lilla Fanny...

Fick det här av Marcus äldsta dotter Fanny på Facebook, hon är ju bara för gullig! :-*

Du är coolaste DJn! fast de va länge sen nu. 
Tycker du ska skaffa en bebiiss, skulle va grym pappa. :P 
Fett naajjss när du va på landet. kram! :D

S.A.M

Hahahahaha, Swedish Artist Mafia ;-p
Mötte upp Sylvain, Godash och Sylvain´s tjej Mimmi igår som är gravid..., Dom ska få barn precis innan Cannes filmfestival dvs. i maj, så jäkla kul =)
Tog 2 drinkar på The Livingroom och Collage med alla och pratade lite jobb, framtid och minnen.
Sylvain kommer ju hit i Januari och ska spela i 2 dagar på två olika event som jag har, ska bli kul att höra han spela mr Bob Sinclair JR ;-) Så jäkla lika...!

I morse vaknade jag runt 08.30, snoozade klockan till 09 innan det var dags för frukost och sen ett konditions och benpass på gymmet med Alexandra.
Vad FAN hände med vädret ute??? Höll typ på att blåsa bort i morse så nu sitter jag och kollar på resor till Thailand och funderar fan på att dra i nästa vecka någongång i 2-3 veckor, behöver sol och värme för att funka mentalt... hahahaha!

Idag har jag ett möte med en site som vill att jag ev. ska börja blogga för dom så det ska bli intressant att se vad dom erbjuder och efter det ett annat möte för en grej nästa år and then nothing more...








onsdag 15 december 2010

Onsdag

Haft en härlig och rolig dag...
Träffade Pierre och åt en god hälsotallrik med rotfrukter med en massa god dressing (Hahahaha) på Story och hade ett litet möte samt pratade lite roliga minnen från när vi jobbade på köket och en bar numera känt som Hells Kitchen.

Efter det drog jag upp och mötte Jeppe och Olle på hotellet och satt och pratade om lite olika saker fram och tbax innan vi tog Olles MONSTER till bil och kollade in ett nytt kontor på Odengatan...
Stort, luftigt och perfect size, kanske lite stort men det kommer nog blir riktigt bra när allt är målat, spacklat, möblerat och färdigt. =)

Drog ner en sväng på stan och skulle träffat Sylvain men vi bestämde att vi ska ses ikväll i stället en sväng.
Vid 16.00 tiden kom Don Tomaso förbi här på Diplomat och vi satt och bollade lite roliga ideer och diverse koncept.

Satt kvar i lobbyn och jobbade ett tag och nu ska jag ner för ett snabbt pass på gymmet innan middagen och efter det möter jag nog upp Sylvain och Mimmi ett tag :-)









Pass 1 , done!

Nu har jag precis tagit en dusch, bytt om och tränat färdigt första passet för dagen och ska iväg på ett lunchmöte nu...
Ska bli kul att träffa alla vänner för "möten" idag, Pierre, Sylvain, Olle och Thomas, det är dessa fyra herrar som jag har inplanerade for today :-)




Good morning...

Vaknade för någon timme sedan och har varit hemma och hämtat lite post samt ätit frukost.
Nu är det dags att bege sig ner till gymmet för lite konditionsträning och ett rygg/biceps pass...
Sen ska jag träffa min gamle vän Pierre på lunch och efter det är det fransosens tur,  min kära vän och kollega Sylvain är i Sthlm på ett kort besök och vi ska ha inte ett möte direkt men träffas och prata om lite olika projekt och spelningar samt om vår fest på Collage den 14:e Januari...

tisdag 14 december 2010

Soft Tisdag...

Började som sagt dagen med ett skönt squashpass med Philip i morse och efter det en god lunch.
Sen hade jag ett möte och hela eftermiddagen off, jätteskönt.

Blev lite jobb framför datorn, sen en runda på stan med Jessi som köpte ännu mer adidasgrejer, en ny baseboll jacka och sin 8:e kamera för i år...hahahahaha! Köp ett halsband som man hade när man var liten vetja så du inte sumpar den här också :-p
(Ge Michaela en bamsekram från mig, hoppas hon vinner på fredag nu och ha en grym resa!)
Sen mötte vi upp Fabriona och Pierre på Wienerkonditoriet och drog i mig en asgod blåbärspaj med vaniljsås och en smarrig smoothie, sen sås försökte dom få med oss på Kroki, men den gubben gick inte idag (även om det hade vart kul) då jag var tvungen att möta upp George och köra ett pass på gymmet.
Det blev ett tungt bröstpass och sedan 20 minuters snabb intervall på trappmaskinen.

Drog förbi videobutiken och hyrde lite filmer och köpte med mig lite kalkon, brämhultsjuice och en cesearsallad upp på rummet och nu ska jag lägga mig i sängen och bara njuta av en skön film :-)




Skev bild men bjuder på den... ;-)

Pierre har också en blogg...hahahaha!
Fabs & Pierre

Köp fler på en gång så kanske du får mängdrabatt :-p




Rihanna - Man Down

Grym Match...

Kom precis tillbaka till hotellet efter en grymt bra squashmatch med Philip Larsson a.k.a mr Supper.
Sjukt jämnt idag och snuskigt bra bollar stundtals, men måste erkänna att jag torskade med 5-4, all credd till dig Phille, bra spelat idag :-) Men det är skitsamma känner jag, fick springa riktigt mycket och bra träning ska bli kul att köra 2 dagar i veckan nu så ofta det går kombinerat med gymmet...
Sen blev det en god lunch och efter det gick jag förbi mammsen och sa hej, hon blev lika glad som vanligt att se sin äldsta son =)
Nu blir det lite jobb som gäller och jag har bokat om resterande möten idag tills i morgon och torsdag så the day is almost off now :-)


Philip

God morgon...

Tisdag morgon och har precis ätit lite frukost och ska ta mig en lite powerwalk upp till squashallen och dra av en match mot Philip , så får vi se vart vi hamnar idag. Sist blev det ju 5-0 och 0-3...
Igår bestod dagen utav möten, träning och jobb. Hade en bra och innehållsrik dag igår jobbmässigt och på kvällen blev det en trevlig middag följt av slutet på Svenska Hjältar, ett mysigt telefonsamtal och sen en film som jag somnade till =)


måndag 13 december 2010

Lucia...

Åhhhhhh, god morgon på er, segt att vakna så här tidigt men ganska så skönt att vända på dygnet direkt efter helgen...
Åt precis en urmysig frukost med tillhörande Luciatåg i morse, dom var faktiskt riktigt bra. Härligt sätt att börja dagen/veckan med. Är på ett riktigt bra humör idag.
Igår kväll blev det Vapiano, en pasta bolognese med salami och champinjoner i, och till det Beck på 4:an.
Sen somnade jag nästan direkt, och har sovit riktigt bra inatt.
Nu är det snart dags att dra till gymmet och sen sätta igång och jobba.