onsdag 6 juli 2011

Tuesday mode...

God morgon på er.
Ja, igår var man inne i sin vanliga rutin igen med träning på Sats med Simon som i och för sig körde ett helt nytt program med mig. Ganska så skönt att chocka kroppen med nya övningar faktiskt. Igår var det bröst och mage på tapeten och i måndags körde vi rygg/triceps. Idag är det dags för axlar/biceps... skönt =)
Har även blivit raska promenader längs djurgården också.
Har varit så risigt väder så man har inte riktigt varit sugen på att göra någonting...
Efter träningen igår så mötte jag upp Olle och Mo för en lunch på Mocco innan vi drog och shoppade lite kläder till Mo.... Sen så blev det ett besök hos Gabi (Thaien på nybrogatan) innan jag och Mo drog i väg på äventyr.... hahaha, dvs. blev lite poker ;-) Trodde nästan att det skulle räcka ända fram men tydligen inte, fuck! Åkte på finalbordet med KK mot KK och mongot får en fyrkortsfärg... händer bara mig! Ja,ja... vad är väl en bal på slottet ;-)

Nu är det dags att dra i sig Jack3d som Simon har köpt till mig och ett äpple innan träningen så hörs vi sen.

måndag 4 juli 2011

Weekend Report...

Så har en hel helg flugit förbi i ett nafs. Har i och för sig haft en riktigt skön, rolig och händelserik helg så mig har det inte gått någon nöd på...
Vi kan börja med torsdags kväll då vi smet ner på strandbryggan och firade att min älskling fått ett nytt jobb som passar henne som handen i handsken och jag är helt övertygad om at det kommer gå hur bra som helst! Sen så gick vi hem och bara gjorde en stor och god Kycklingsallad och satte oss på gården i solen och njöt i någon timme.




Har även börjat ta dessa 3 olika tabletterna. 1 om dagen av varje och måste säga att de faktiskt hjälper.
De är naturligt framtagna tabletter och har alla speciella egenskaper.

* Vitamin D3 & Gojibär är bra nu när det inte är så bra väder hemma då vitamin D barabildas naturligt i huden när vi exponeras för solljus och är även bra för huden, håret och immunförsvaret. Gojibären är rika på antioxidanter och vitaminer.

* Problå innehåller över 3 miljarder goda tarmbakterier och bidrar till en bra matsmältning och är superbra för hälsan i allmänhet framför allt när man är ute och reser.

* Magnesium och Granatäpple är superbra för oss som tränar mycket och stressar... Kroppen förlorar då mycket magnesium vilket kan leda till trötthet, muskelvärk och sömnsvårigheter men med dessa mirakeltabletter så är det putsväck =)


I Fredags så var det träning som vanligt... körde ett varv runt djurgården sen ett ryggpass på gymmet.
På eftermiddagen kom Marcus Sääsk och hämtade upp mig vid östermalmstorg efter jag varit inne på hemköp och storhandlat en massa kyckling, kött, sallad och gottis.
Mötte upp Allen nere vid djurgården och tg hans båt ut till Maccans land där vi grillade, snackade skit och hade hur trevligt som helst.
Runt 22-tiden beslöt vi oss i alla fall för att åka in till stan igen, för att gå hem, duscha och byta om. Grabbarna skulle ut och jag skulle gå och jobba. Meeeeen, riktigt så enkelt blev det inte... Hahahaha.
Precis när vi skulle in vid kanalen borta vid djurgården så blir vi stannade av sjöpolisen som skulle spela smarta och viktiga. Vi fick blåsa och det var tydligen ett positivt svar då deras alkomätare bara visar om det är positivt eller negativt och sen så bogserade de in oss till Nacka där Allen fick följa med upp till stationen och blåsa på nytt.... under tiden smet jag och Marcus in på J i nacka och värmde oss med en dubbelespresso. Och mycket riktigt, Allen kom tillbaka och sa att det inte var några konstigheter.
Det enda vi alla hade druckit var varsin folkbärs och 2 vanliga Corona.... Att de inte har ngt bättre för sig än att gå på egen känsla... mongon!

Hem till Marcus och bytte om sen blev det en sväng ner på sturehof, utecompagniet och wall innan jobbet. Bra och rolig kväll med mycket folk ute.



















Lördagen vaknade jag ganska så tidigt och mötte och grabbarna på nytt för att ta båten ut till Jungfrusund där Shassen och co. hade sitt årliga båtrace. Strålande sol ute, och så jäkla nice att vara på sjön hela dagen från morgon till kväll. Stannade till i bromma på vägen hem och åt en sen lunch på lilla båtkrogen "bryggan" med 2 glassar till efterrätt =)
På kvällen åt jag, David, Pierre, Mo och Lotfi middag på hotellet. Och måste säga att det var längesedan jag hade en så rolig middag som i lördags, garvade non-stop tror jag =)
Sen så spelade ju jag, Lotfi och Mo på Solidaritet medans Pierre var ljusjockey , ännu en rolig och skön kväll med mycket folk och bra stämning.



Så skadad bild, blev ngt fel...hahahaha






Svensexa...











Igår däremot så gjorde jag inte många knop.
Vaknade, lagade bamselunch med falukorv och stuvade makaroner. Kollade på en film innan jag var hungrig igen, Kyckling med pommes, bea och sallad. Sen blev det en film till innan det var dags att höja sorroundsystemet på MAX och slå över till SVT.
De livesände hela BIG 4 konserten från Göteborg. Anthrax, Megadeth, Slayer och så klart Metallica uppträde och måste säga att jag satt med gåshud de sista 3 timmarna av sändningen.
Har sett Metallica live 3 ggr och den här gången slog ta mig fan alla gångerna! Segt att jag inte drog ner och såg de live på plats men måste säga att SVT hade gjort ett bra jobb med sändningen.








Idag har jag tränat på sats med Simon och sen blev det en pw runt djurgården. Nu är jag bara hemma och chillar och funderar på att dra en sista minuten någonstans...