lördag 24 september 2011

Fredagskvällen...

Oj, vad seg jag har varit idag.... OOUUFF!
I torsdags så körde jag och Alex ett ben/spinning och core pass nere på Sats, riktigt jobbigt men som sagt, skönt efteråt. Sen sprang jag runt på möten mest hela dagen...

Igår började jag dagen med lite träning och motion nere på gymmet, blev bröst/biseps och mage.
Efter träningen så mötte jag upp Joanna, Peter, Dajana och Jeppe på en lunch uppe på hotellet.
Vi gick igenom lite för kvällen både på hotellet och på Solidaritet. Drog på bort till Solli sen för att träffa Olle, Pierre och resten av gubbarna som är involverade i en liten överraskning vi har till våra kära gäster inom 1 månad =)

Drog en repa på stan sen innan jag kom hem och chillade i soffan med en bra film och en kort powernap.
Vid 20.00 tiden drog Fi iväg och kollade på teater tillsammans med Jossan och jag drog hem till David med en matkasse från konsum.
Vi gick igenom lite musik, kollade idol, drack lite bärs och ett gott rödvin till maten jag lagade.
Blev en asgod pasta med champinjoner, lök, grädde, tryffel, rödvin och kött :-p MUMMA







Sen kom Johan förbi och hängde en stund innan vi drog ner på stan.
Blev en sväng förbi hotellet, V, Hells, Amba där våra Solidaritet boys NAUSE körde innan jag drog ner till jobbet.
SATAN I GATAN vad folk vi hade igår, proppfullt och riktigt bra stämning.
Lole och Deak spelade snuskigt bra house där uppe och jag hade en riktigt rolig kväll.


Idag har vi inte gjort så mycket... Mötte upp pappa och min lillebror med Fi för lite häng i solen.
Se åkte vi hem till mammi och pappi och hälsade på, pallade lite äpplen där ute innan vi kom hem, lagade god kycklingsallad och kollade på Jägarna. Fi hade inte sett den och vi ska nog se Jägarna 2 i kväll så tänkte det kunde vara en bra idé att se 1:an först :-D



Vi ses på SOLIDARITET ikväll...

torsdag 22 september 2011

Denna vecka...

Vad har jag gjort i veckan undrar ni kanske?!
Inte speciellt mycket kan jag tala om...
I måndags när vi kom hem från personalfesten så blev det mest att sova, äta och försöka komma i form igen efter 2 dagars intensivt festande...

Vaknade på tisdagen och drog iväg och körde squash med Philip följt av axlar, biceps och magpass. SKÖNT!
Sen blev det hem och komma ikapp med jobbet som man sov ifrån på måndagen. Sätta scheman för dj´s , flyg, hotell m.m. På kvällen blev det mys, middag och film med Fi =)



Igår onsdag så körde jag och George rygg och mage på morgonen, tungt men välbehövligt.
Jobbade hemifrån igår eftersom vädret suger i det här landet...hahaha.
På kvällen åkte vi till bästa Cicci, Daniel, Kasper och Vincent på middag...
Blev spaghetti carbonara till middag med parmesan, nybakade baguetter och ost, mums!
Sen blev det chill i soffan med wordfued, Olivia "the hamster" och Danne medans tjejerna styrde sina naglar... Hahahaha.





Idag har vi hunnit med möte kl 10 i morse med Olle, Pierre och Jonas, träningspass = ben, spinning och core, god lunch i östermalmshallen, möte med redbull ang. 8:e oktober , och nu sitter jag och kollar lite musik, scannar av lite mail och snart är dags att laga lite middag...

Ikväll har vi Alex Says och co på SOLIDARITET, don´t miss! Fri entré hela kvällen....

tisdag 20 september 2011

Personalfest...

Ja, som om inte lördagens bravader vore nog så var det dags för oss på Solidaritet att ha lite personalfest i söndags. Jag kom hem runt 13.00 , bytte väska, tog en dusch och mötte upp Olle samt Peter och åkte iväg mot båten som skulle ta oss till Sandhamn =)
Hela personalen var nästan med och bad i tunnor, bastu, middag och fest stod på schemat.
Som boysen sa så får man göra i stort sett som man vill på våra personalfester, inte känna någon press att man måste vara med på något utan bara ha kul.
Jag gick och däckade på mitt rum i 4 timmar det första jag gjorde...hahaha, trevligt.

Vid 19.30 var det dags för en 4-rätters middag som startade med en örtrullad tonfisk med rovor och ngt mer följt av anklever med fikon *MUMS*, jordgubbs sorbé, och regnbågsforell med kokt färskpotatis och inlagda grönsaker i hummersås. Det hela avslutades med en appel tartin och vaniljglass. Gott vin rakt igenom hela middagen och en riktigt nice och trevlig kväll.

Efter maten stod jag och Mr chip chop Olle i dj båset och spelade mes hela kvällen och hade skitkul =)








Igår så blev det en gemensam lunch innan båten tog oss hem till stockholm igen...
Till middag här hemma lagade jag kantarelltoast med alla smaskiga kantareller som Fi hade varit och plockat med hennes mamma i Eskilstuna hela helgen. Vart supergott =)



Nu kommer Philip och hämtar mig och så är det dags för squash och lite träning... Later!

måndag 19 september 2011

Hela Helgen...

Fredagskvällen tillbringade jag hemma med min lilla Fi och vi hade sån beslutsångest för vad vi skulle äta till middag men efter mycket om och men så fick Fi laga sina supergoda hemlagade hamburgare som vi blandade i lite kalvfärs med samt mozzarella.
Till det gjorde hon hemlagade pommes eller klyfpotatis var det mest, blev proppmätt men trots det så avslutades detta med chips, dipp, film och godis innan jag gick ner till jobbet.
Vi hade en riktigt bra och skön kväll på Solidaritet....


Efter bara 2-3 timmars sömn så var det dags att ta hand om min goda vän Niclas Rahm och hans svensexa...
Startade dagen uppe på SBS radio där Rahmen fick köra en "rapattack" som Jacob Öqvist hade satt ihop följt av We Are The World där samtliga 30 grabbar stämde in i refrängen =)




Därefter tog vi bussen bort till "The Target" ute i västberga där han fick skjuta med diverse vapen i någon timme och sen käkade vi en nice lunch allihopa innan vi åkte ut till Waxholm och till....





"Fångarna på Kastellet". Måste säga att det var RIKTIGT kul och alla hade 2 timmars adrenalinkick kändes det som... Efter själva tävlingen hängde vi ut i bastun med bärs och surrade en jäkla massa skit, lite allsång med Rahmen och Björk bakom gitarren innan det blev dags att åka vidare till...


*********************




Här hade några av grabbarna åkt i förväg och styrt upp en riktigt uppstyrd och trevlig middag med ljus, grill, dryck, bilder på Rhamen, Scen för trubaduren Niclas m.m.
Vi hade en riktigt soft och nice middag med allt vad det hör till.... Allsång till Niclas och Björkens gitarrklingande händer efter middagen och sen bar det av ner till båten för en riktigt rolig kväll ute på stan med tillhörande avslutning på Mc Donalds... =)







På söndagsmorgonen möttes vi alla upp och tog med oss vår kära Niclas ut till Karlbergs IP där AIK´s A-lag hade fotbollsträning.... Det var inte bara dom som tydligen skulle ha träning utan även Niclas joinade upp och körde lite träning och straffar samt fick en egen uppsättning av deras matchställ...







Här mår han bra....hahahaha.







Vill tacka alla inblandade för ett grymt roligt dygn och grattis till Jenny min kära vän =)