lördag 4 september 2010

GBG & PUSH

Har en massa skoj att berätta om igår men mår inte riktigt bra tyvärr så det blir ett gäng bilder istället.
Tack Gbg och PUSH, grym kväll!
Middag på Tranquilo =)












Ikväll är det nytt land, ny stad, ny nattklubb, nya människor men fortfarande samma grymma dj som spelar! ;-)

fredag 3 september 2010

Framme i Götlaaaaborg =)

Nu är vi framme i Gbg och har redan hunnit med en shoppingtur på stan...
Vi har varit förbi NK, Nordstan, massa smågränder m.m. och jag har köpt en snygg kofta, 1 t-shirt och en snygg svart manchester basker.
Jessi, köpte en ny kamera, lite smink m.m. och nu är vi tbax på hotellet och ska vila 2 timmar innan middagen. Lägger upp lite bilder så hörs vi innan vi smiter ut =)
Jag ser heeeelt mongo ut men bjuder på den!
En trött Jessica...



Jessi behöver seriöst HJÄLP! hahahaha.

OJ, OJ, OJ, OOOOJ !

Har så mycket ny och grym musik för ikväll som jag satt med hela natten och morgonen idag med...
Så jag hoppas att ni är redo GBG och PUSH!

Hahahaha, har med mig min sidekick Jessica som ska värma lite för mig med sin dancehall, vi får se hur det går men med tanke på att det är hennes försa kväll får nu ha överseende om mixarna är helt åt helvete...hahaha.
Ses i kväll!

Erbjudande...

Just det, det har jag glömt nämna för er mina kära bloggläsare, eller ni 10 som faktiskt följer den här skiten.. ;-) hahaha.
Häromdagen fick jag ett erbjudande från en av våra stora hmmmm.... "nöjes-siter" som det så fint heter idag ang. att dom ville att jag skull börja blogga på deras sida.
Skrev ett mail tillbaka där jag undrade vad det innebär rent praktiskt och ekonomiskt men har fortfarande inte fått ngt svar på det, har gått 3 dagar.
Är man genuint intresserad då eller bara sugen på att rycka mig innan konnkurenterna gör det, eller kanske inget av det?! Va fan vet jag, har bara bloggat i 3 veckor lixom, har ingen koll men, men.. vore nice om man kunde tjäna pengar på att skriva det här =)

Kuckeliku...

Nu ska jag ta och hoppa in i badrummet och ta en lång varm dusch, äta en härlig frukost och packa ner det sista för att sedan möta upp min lilla solstråle och sen åka ner till GBG.
Jag spelar som sagt på Push ikväll och har ett helt gäng med vänner som kommer ner från sthlm bara för ikväll. Ska bli sjukt kul!

Dags att sussa...

Nu har jag jobbat färdigt, bränt färdigt alla skivor, packat, pratat med Baloo, borstat tänderna, druckit lite te och läst ut en bok som jag hållt på att läsa - Jag är Wanted heter den , skön bok men den hoppar lite för mycket fram och tbax tycker jag.. jaja.

Sov gott allihopa så hoppas jag att ni från Göteborg kommer förbi på PUSH i morgon kväll och kör loss. Vi är ett skönt litet gäng härifrån sthlm som kommer ner =)

torsdag 2 september 2010

Hemma igen...

Vad är det med vädret här hemma i stockholm?! Mitt under mitt möte på Lisa på Torget så började det SPÖREGNA och 20 min senare inte ett moln på himlen... fattar nada!
Hur som helst så gick mötet jättebra och ser ut som om mitt företag har fått lite mer uppdrag nu i höst :-)
Sen kom Sofia förbi med Carro och vi satt och drack lite te och pratade en massa innan jag häll på att frysa ihjäl och begav mig hemåt...


Nu har jag ätit lite rester från i förrgår och det var typ 10ggr godare idag än då, sug på den Jessi :-p

Fast lite upp"hottad" med nachos m.m. =)
Har lovat min älskling att bränna ner 2 skivor till henne så hon kan spela lite med mig i morgon, så vi får se vad hon skickar över för ngt skoj... INTE BARA hiphop baby! ;-)
PUSS mitt hjärta! Ska bli kul att ha med dig i helgen... =)

Förlåt...

Ja, jag vet att jag varit pissig på att uppdatera idag.
Men vaknade lite försent idag och var tvungen att ta en snabbdusch och sen springa iväg på ett snabbt möte. På vägen hem sen så började det att spöregna, fattade ingenting... vad är det för skitland vi lever i?! Usch!
Sen när jag skulle ner och träffa Tjommen då var det strålande sol ute?! Hahahaha.


 
Jimmy som äger cafét där vi fikade...


Nu är jag hemma en vända och bränner lite skivor för helgen.

Spelar på PUSH i morgon nere i härliga Göteborg! Ska bli sjukt kul!





Ska ner och ha ett "kvällmöte" på stan nu om 15 min sen ska jag möta upp Sofia en snabbis som hade en massa roligt skvaller att berätta, that we like =)


onsdag 1 september 2010

På fredag i GBG!

http://www.relevent.se/2010/09/push-vi-trotsar-sommaren-det-blir-fullt-igen/

Träning, shopping och dags för tvättstugan...

Jahapp, precis när vi hade bestämt oss för att smita iväg till skansen och ha en härlig eftermiddag med mina kusiner så började det att regna. Kul väder här hemma i sthlm... NOT!




Så vi mös här hemma lite, pratade om allt möjligt och sen så peppade Jessa ner mig till gymmet när hon sa att hon skulle iväg och köra ett boxningspass till ikväll, you go GIRL! =)
Gick sjukt bra idag ;-)
Sen blev det lite shopping på stan, lämnade även in armbandet jag fick av Jessica i födelsdagspresent för att korta ner det lite grann...
Hittade en snygg Jacka och ett nytt armband från A2...

Nu är det dags för att tvätta lite nere i tvättstugan då det inte fanns tider i måndags kvar när jag hade glömt bort min... Sen middag och lite jobb. Kanske en film kan slinka in också =)

God morgon, god middag och go kväll...

Igår kom Jessica förbi efter hon hade kört ett 2 timmars boxningspass med hennes systers PT Carlos...
Riktigt duktigt tycker jag :-)
Kan vara svårt att komma igång med träningen men när man väl är igång så flyter det bara på så keep on going honey!
Själv hade jag stått och lagat middag till oss 1 timme innan madame beslöt sig för att komma förbi, hahaha.

















Blev chili con carne och tro det eller ej så har hon inte väckt mig inatt av ngn trumpetfanfar ;-), utan vi har båda två sovit som 2 stockar typ efter vi låg och prata i ngn timme i sängen...
Jag tycker att det är viktigt och framför allt skönt när man är i ett förhållande att prata ut om saker, vare sig det är om jobb, egna problem eller kanske ngt som rör förhållande.
Istället för att skjuta saker "under mattan" och säga att det inte är ngt blir bara struligt längre fram lixom.

Nej,  Jessi är tydligen ingen linslus längre....
Efter middagen igår så blev det 2 filmer och efterrätt... Jordgubbsglass med hemgjord fruktsallad bestående av banan, mango, persika, apelsin och passionsfrukt :-p
Nu ska vi hitta på ngt myisgt när jag jobbat klart med alla grejer för helgen, talk to you later...

tisdag 31 augusti 2010

Back home!

Yepp, skön fika med min boys. Mitt i allt surr så började det att regna så jag och Lole drog hem och har hyrt lite filmer precis.



Jessica messade precis och frågade om jag skulle med och träna lite boxning med hennes syster kl 18?
Ja, ni minns ju hur det gick sist så att , njjjjjjjaaaaa, tror inte det. Hahahahahaha.

Men lycka till du bejbi och kör inte slut på dig själv, du har precis varit sjuk plus att vi ska ut och resa i helgen också. Vart vi ska?! Kan vi inte riktigt avslöja än, men det kommer bli jävligt kul att ha med sig frugan dessa 3 dagar kan jag säga =)

Vill ju inte ha en liten krank med mig på resan som går runt och har feber och spyr... :-p