lördag 9 april 2011

Saturday afternoon...

Ahhhh... så skönt att vara pigg som en lärka idag.
Igår började dagen med ett skönt squashpass as usual med Philip, åkte på torsk igen. Men vänta du bara, du har haft sån jävla röta :-p Hahahaha.
Sen bar det upp till kontoret  för en massa jobb och grejer, tog en lunch från Thaikiosken på odengatan, gott som vanligt. Sen gick jag faktiskt och köpte mig en ny cykel =) Det blev en 18 växlad, snygg mountainbike med pakethållare på. Skönt att kunna cykla lite nu när våren och sommaren är runt hörnet.
Jobbade kvar på kontoret tills klockan blev 20.00 någonting och hann med ett gympass på eftermiddagen/kvällen när alla andra kontor hade slutat svara.
Sen kom lilla Sanna upp och hälsade på, brun och fräsch var hon också... Vill också få sol och åka utomlands nu... ska fan kolla på dubai, palma, vegas eller ngt liknande snart!

Kom hem och lagade panerade rödspättor med blokålspuré och en fräsch sallad till innan det blev 2 filmer i soffan =) Hoppade in i duschen runt tolv tiden och drog sen ner till jobbet.

Idag vaknade jag tidigt, (för att vara lördag) och mötte upp Lars, Mehdi och co. som är här från Finland, Dubai m.m. för en champagne lunch på Sturehof. Riktigt kul och god mat som fan =)
Sen ringde jag till Lotfi och föreslog en squashmatch vid 14 rycket som jag vann med 5-0, 5-0... förnedring David .... hahahaha. Skoja bara, jag hade tur ;-)

Sen hade vi ett kort briefingmöte på kontoret ang. vår nya site m.m. och kom hem för en kvart sen.
Nu blir det till att sova siesta för att sen äta middag på hotellet, East eller teatergrillen... och sen workie-workie....
Ses på solidaritet ikväll då kära läsare!


torsdag 7 april 2011

Late snack...

Ganska så gott ibland :-)

Chill Mode

Har precis kommit hem efter en hård dag på gymmet och en soft dag på kontoret.
Började dagen med ett ben/biceps pass på gymmet följt av ett Spinning och ett Corepass . FY FAAAAN vad jag var trött efter det och dyngsur också för den delen ;-)
Sen hade jag ett lunchmöte på hotellet som blev inställt så jag satt med Dajana och surrade i baren och surrade innan jag drog upp på kontoret... Ensamt där uppe idag ;-)
Ganska så skönt ibland, man får mer gjort, kan lyssna på hög musik men det är ändå nice med lite sällskap ibland. Nu har jag ätit lite snabb middag och ska kolla på en film innan jag går och knyter mig för dagen...

Glöm inte bort att gå förbi på Solidaritet ikväll där vi har ett gäng sköna och duktiga tjejer som kommer spela skjortorna av er! Hälsa från mig så kommer ni in gratis ikväll !



Ikväll på Solidaritet... -The SWEDISH GIRL MAFIA

onsdag 6 april 2011

Still at the Office...

Är fortfarande kvar här uppe på kontoret och tiden bara rinner iväg, klockan är fan redan 19.00 !
Vaknade upp vid 08 i morse och snoozade i 40 minuter innan jag gick upp och gjorde mig i ordning och mötte upp Philip för ett segt squashpass idag, kände mig fortfarande helt mör och slut efter den där jäkla go-carten igår hahahaha.
Sen blev det lunch, kyckling, med cashewnötter och grönsaker från kiosken här nere på odengatan, grymt gott och pissbilligt. 65kr inkl. en ramlösa... =)
Har suttit här uppe på kontoret sen dess och jobbat med en asrolig grej och hoppas att det verkligen blir av men just nu är det magsår :-p hahahaha.
Druckit 2 proteindrinkar och ätot en banan sen dess och hunnit med ett snabbt träningspass när jag tyo höll på att somna vid 17-tiden. Drog i mig en trippel espresso och sprang ner och körde turbo pass, tom Jeppe här uppe blev förvånad när jag var tbax 40 minuter senare ;-)

Nu ska jag snart röra mig hemåt och ev. möta upp Sääsken som för övrigt drar till Marbella i morgon, GRIS! för en powerwalk sen blir det film och frukt i soffan!

tisdag 5 april 2011

Helt sluuuut...

Haft så jävla kul ikväll.
David kom och hämtade mig här hemma vid 18 tiden idag så mötte vi upp Hedman och drog iväg till hammarby och körde Callisma Grand Prix.
Vi var 2 st i varje lag och körde totalt 40 minuter var vilket är SJUKT länge, en vanlig session är 7 minuter... Så nu är jag helt slut i kroppen och har så ont i armarna...hahaha. Men fan vad kul det var =)

Nu kom jag hem och såg att lilla Lole är tbax i stan i några dagar, sweet =)





Så sköna massage stolar som jag prövade, har så ont i ryggen!


Produktiv dag...

Idag vaknade jag tidigt och ringde Alexandra för en powerwalk runt djurgården i solen, skönt väder som fan.
Sprang på lilla partypinglan Pernilla Lundberg som har flyttat hem till sthlm igen också, welcome home :-*
Sen blev det ett rygg/mag pass direkt efter nere på SATS, skönt att få skiten gjort innan lunch.
Drog upp till kontoret direkt efter och åt lite thaimat, så jäkla gott. Får fan aldrig nog känner jag!
Nu ringde Lotfi precis och kom med ett riktigt roligt upplägg för kvällen, visar er senare ikväll ;-)
Har förmodligen ett riktigt roligt projekt på g snart. I tell you more soon...

måndag 4 april 2011

Snart dags att sova...

Kom hem för ett kort tag sen och ätit en asgod och krämig tomatsoppa precis.
Det var så himla skönt att jogga runt djurgården nu ikväll, lagom kallt/varmt och trevligt sällskap...
Är helt slut i kroppen så nu ska jag kolla klart på Ballar av stål (så jäkla kul) och sen försöka lägga mig i någorlunda god tid...

Hahahahaha, JAG DÖR! =)

Quick Stop...

Kom precis hem efter en låååång men väldigt givande dag på kontoret =)
Blev ett snabbt pass på gymmet i morse till slut och sen upp till jobbet efter det.
Olle den jäveln drar till NewYork i morgon, inte liiiite avundsjuk. Vill också åka utomlands...
Hmmm, Camilla ringde idag och bjöd ner mig till Dubai, man kanske skulle ta och åka ner dit, never benn there och bättre sällskap och guide kan man nog inte få =)
Nu kommer snart Marcus hit och så ska vi ta en lång joggingtur runt djurgården tror jag och sen ska jag göra soppa till middag :-p




Living dead...

Precis så känner jag mig idag...
Känns som om jag blivit överkörd av en lastbil...hahaha.
I lördags började kvällen med en nice middag tillsammans med lilla Pierre.
Blev lammracks, svamprisotto, god sallad och en gammeldansk till lilla magen som inte mådde så bra.
Fy faaaan vad äckligt det är, hur kan folk dricka den skiten?! Efter middagen gick vi hem till mig och hämtade upp mitt cd-case för att se gå ner till hotellet och hänga ut i ngn timme innan Stefan kom och mötte upp oss på vägen ner till Rose.
Där var det fullt hus och Phille Tegner hade sin birthday bash där , därav att folk var lite utklädda till 80-talets ikoner typ ;-)
När klockan började närma sig speldags så promenerade vi bort till jobbet "Solidaritet" där det var knööööök fullt och laos utanför i dörren och då var klockan bara 01.30. Inte illa =)
Hur som helst så var det skitkul att spela i 1 timme och bara få "kötta på" med det bästa man har sen tog
mr Deak över spakarna... På det hela taget så känns det som om mycket folk har börjat hitta tillbaka till oss på Solidaritet och det är nice som fan och alla blir positivt överraskade och kommer tillbaka. =)

Igår vaknade jag upp seeeeent, typ vid 14.00-tiden, känns som om min kropp behövde sig lite sömn kan jag tänka mig... Blev en riktigt lugn dag med god mat, bra filmer bl.a Taken på 4:an och chips med dipp.
Idag är det träning som står på schemat, George har redan tränat och Alex är på jobbet så det gäller bara att ta sig i kragen och dra sig ner själv. Sen är det lite roliga möten i eftermiddag.