lördag 30 april 2011

Bulls Eye igen ;-)

Jahapp, då var ännu en succéfredag avklarad =)
Vi började kvällen med en bärs i lobbyn på hotell diplomat innan vi tog en taxi som inte hittade från strandvägen till hotellet på Linnegatan... alltså ALLVARLIGT, skaffa ett annat jobb om ni inte kan gator!
Hur som helst så slöt Angelica, Yamit, Angelica, Aleksandra, Hanna, Albin, Pierre och David upp med oss så åt vi en grymt god middag som vanligt nere i lobbyn på hotellet.
Chris Serious spelade skivor och håll i hatten vad han levererade igår... ! SNUSKIGT bra house hela kvällen på hotellet och sen avslutade han efter David på Solidaritet.
Efter hotellet drog vi förbi Rose en snabbis innan vi drog upp på David Tort´s hotellrum... Hn ville ta en dusch, bränna lite nya låtar innan vi drog bort till Solidaritet där det var knökat.
Vi blev 5 minuter sena men vad gör det när Don T höll i rodret och behöll ett bra golv tills David Tort började spela. Satan i gatan vad han spelade bra, grym producent, skön person och en jävel på att spela skivor... *BOOOOOOOM* säger jag bara.
Verkade som samtliga gäster höll med mig för det var bra ställ från början till slut!

Idag har jag inte gjort så mycket... Mötte upp Dilba för en lunch på Lisa på Torget, blev en torsk med sommarprimörer, nyttigt och gott. Efter det blev det en runda på stan.... inte så mycket folk hemma känns det som men skönt.
Nu blir det chillmode innan middag och jobb ikväll =)
















fredag 29 april 2011

TONIGHT @ SOLIDARITET !

GRYM dag...

Började morgonen med en joggingrunda rint djurgården tillsammans med George runt 09 i morse och sen drog vi bort till gymmet och körde igenom hela kroppen. Det blev ett TUNGT men intensivt pass med bara superset, sköööönt!
Sen drog jag förbi nere på Solidaritet och började att mecka upp skärmarna tillsammans med Thomas för ikväll. Pratade även med David Tort tidigare och han var minst sagt peppad för att komma hit och lira.
tror det kommer att bli en riktigt bra kväll idag och riktigt många som har ringt och messat om både lista och bord, så ska ni så försök att komma tidigt.
Nu är jag uppe på HK och sitter med Olle och jobbar lite, ska väl börja röra mig hemåt snart och sen blir det nog en middag på hotellet innan vi går till Solidaritet.


Hahahaha, bra bild... VEM VARE SOM KASTA?!

GRYM dag...

Började morgonen med en joggingrunda rint djurgården tillsammans med George runt 09 i morse och sen drog vi bort till gymmet och körde igenom hela kroppen. Det blev ett TUNGT men intensivt pass med bara superset, sköööönt!
Sen drog jag förbi nere på Solidaritet och började att mecka upp skärmarna tillsammans med Thomas för ikväll. Pratade även med David Tort tidigare och han var minst sagt peppad för att komma hit och lira.
tror det kommer att bli en riktigt bra kväll idag och riktigt många som har ringt och messat om både lista och bord, så ska ni så försök att komma tidigt.
Nu är jag uppe på HK och sitter med Olle och jobbar lite, ska väl börja röra mig hemåt snart och sen blir det nog en middag på hotellet innan vi går till Solidaritet.


Hahahaha, bra bild... VEM VARE SOM KASTA?!

torsdag 28 april 2011

Back at the office...

Nu sitter jag uppe på kontoret efter en god lunch bestående av Kyckling, wokade grönsaker och cashewnötter i ostronsås och 2 kalla ramlösa till det :-)
Blir kvar i någon timme till innan jag cyklar ner på stan igen för ett kort litet möte på hotellet och sen tbax hit för en briefing med vår webbkille...

Ni har väl inte missat vad som händer ikväll och resten av helgen?

Oooouuufffff...

Ja, denna morgon har jag verkligen kört slut på mig själv....
Som jag trodde så vaknade varken Nordin eller George förräns 09.30 så vid nio tiden drog jag ut på en skön joggingrunda i short och t-shirt bara, äntligen! Så himla skönt detta vädret, inte för varmt och inte för kallt. Körde djurgården runt och orkade nästan runt hela, men bara nästan ;-)
Kom hem, drog i mig en proteindrink med en banan i innan jag drog iväg på ett kort möte.
Sen var det dags för gymmet... Körde ben och triceps innan det var dags för Ann´s  jobbiga spinning och core pass. I dag var det tungt med tanke på att jag redan joggat 8 km, kört gym innan och bara ätit en jäkla proteindrink, men oj, vad skönt det är nu.
Ska hoppa in i duschen och sen upp till kontoret, ska hinna slänga i mig en snabb lunch från Thaikiosken också, så jävla gott!

Hur glad blir man inte varje gång man ser denna port =)

onsdag 27 april 2011

God natt...

Ville bara säga god natt till er. Ska lägga mig i soffan nu och kolla på någon bra film innan jag går och lägger mig tänkte jag. Fan, det är sjukt vad dagarna bara springer i väg fort.
I morgon är det Torsdag redan och helgen kryper sakta men säkert på. Ja,ja.. ska upp tidigt i morgon är det tänkt och möta upp George för en joggingrunda och ett gympass. Det beror väl på ifall han vaknar, han gillar nämligen att sova den där jäveln :-p
Annars blir svårt att komma iform igen som jag var i vintras, inte för mycket och inte för lite...
Lagom är alltid bäst. Men ibland tar det emot att gå ner på gymmet eller gå upp tidigt bara för att träna.

VIT IPHONE manana på TELE2...

En liten fågel viskade precis i mitt öra att dom i morgon släpper den "nya" Iphonen dvs. inte Iphone5 utan 4:an den vita snygga saken i samtliga Tele2 butikerna ;-)
Hmmmm, undra om man kanske har varit tillräckligt snäll att man kanske kan få en i tidig födelsedagspresent?!

At The Office...

Är uppe på kontoret nu igen efter träning, lunch m.m.
Sitter och håller på att styra för nästa veckas bokning, blir 3 herrar som är riktigt grymma housejockey´s som jag vet att ni kommer att gilla... Återkommer om det =)

Vad har ni haft för er idag? Nu ska vi strax dra iväg och köpa lite grejer till Solidaritet för i helgen.
Hörs lite senare...

Morgonstund...

Vaknad för någon timme sen och har legat kvar i sängen och kollat mail m.m.
Ska upp nu, raka mig, dra en proteinshake och sen ut och ta en joggingtur. Väntar bara på mitt sällskap som tydligen bestämt sig för att ta en liten sovmorgon :-p

Idag är det inte så mycket på schemat förräns efter lunch sen är det 2 möten och så ska jag träffa upp
Bill och Bull dvs. Olle & Pierre. Vi ska iväg och införskaffa lite grejer inför helgen på Solidaritet...
Ni har väl inte missat att David Tort kommer på Fredag?!

tisdag 26 april 2011

Mmmmmm...

Är hemma och håller på att tvätta för tillfället.
Så jäkla nice när allt är helt nytvättat, finns t.ex inget bättre än att lägga sig i helt nytvättade lakan =)
Lagade en asgod hemmagjord variant på Caesarsallad.
Hade romansallad, babyplommon tomater, salladslök, lite rödlök, rostade pinjenötter, grillad kyckling,
2 st pocherade ägg, riven x-tra lagrad prästost och hemmagjord caesardressing... Mmmmmm :-)
Hyrt lite nya filmer också och ska slänga på en snart efter jag hämtat upp tvätten från tvättstugan...  

TRON and good start...

Igår såg jag filmen TRON Legacy, som faktiskt var en ganska så bra, välgjord och cool film.
Sen slocknade jag direkt typ när filmen var slut.
Idag gick vi upp runt 08 i morse, mötte upp George och tog en joggingrunda runt djurgården som vanligt följt av ett rygg/biceps pass nere på gymmet där det även serverades frukost idag, och tacka fan för det för jag var helt tom i magen och behövde lite mat för att orka träna.
Sen blev det hem, duscha, byta om, lite jobb innan det var dags för en trevlig lunch på hotellet.
Cyklade även förbi hos mamma och klippte mig kort, så himla skönt!
Nu är jag uppe på kontoret och jobbar lite, känns sådär när det är sommarväder ute, men, men...



måndag 25 april 2011

Söndag + Måndag...

Lördagskvällen började med att vi firade av lilla Max som hunnit fylla 37 år.
Det blev en skön middag med 10 grabbar nere på hotellet och en jäkla massa surr om både det ena och det andra innan vi förflyttade oss 1 trappa ner till lobbyn och tog ett bord med lite dricka och så kom det lite tjejkompisar till oss alla och joinade upp.
Efter hotellet drog vi oss bort till Rose där det var sådär med folk så det blev bara ett snabbt pitstop innan vi smet iväg till Berns och 2:35:1, där hade vi skitkul. Bra musik och mycket folk, vid 01-tiden gick vi bort till jobbet dvs. Solidaritet där det var bra med folk och skön stämning. Drog hem strax innan stängning och somnade som ett litet barn.

Igår vakande jag ganska så tidigt och ringde till Alex för att fråga om vi skulle ta en promenad och en brunch ute på djurgården, and he was on. Så vi promenerade ut till Djurgårdsbrunns Värdshus, satte oss i solen och avnjöt en god brunch samt en massa dricka och desserter :-p
Tror vi satt där i 4-5 timmar innan vi vände oss om och såg att vi var kvar själva på hela stället...hahahaha.
Drog hem till mig och chillade med en film, Man Of Fire med Denzel Washington, galet bra film.
Sen gjorde jag Stuvade makaroner med Falukorv till middag efter att Helena suktat mig. smarrigt!

Idag gick jag upp runt 09.30, mötte upp George nere vid KMK och tog ett joggingvarv runt djurgården, fan han har riktigt bra flås och det får mig taggad till att hänga med så länge jag orkar =)
Efter det gick vi ner till gymmet och körde ett axel/magpass innan jag tog en dusch och åkte hem till mamma och pappa. Vi har grillat och haft en riktigt mysig dag tillsammans i solen.
Now i am home och ska bara jobba lite och sen blir det middag.... Later!

Jag och Viggo


Birthdayboy

Censur...








Världens bästa föräldrar... Love you!