onsdag 19 oktober 2011

Onsdags mode...

Har precis dragit i mig en lunch efter en lång och skön dusch.
Var nämligen nere på gymmet och tränade med min "PT" Jonas Anderbring som precis vunnit VM i styrkelyft och bänkpress, STORT GRATTIS... Men ni förstår vad det gör med mig.... Värre övningar och hårdare coach även om han är en liten nallebjörn innerst inne...hahahaha.
Bara efter uppvärmningen idag så hade jag så ont i benen att det var helt sjukt, sen drag i rep med tyngder massa längde, lyfta säck och springa med den, hålla i tunga kedjor längs sidorna m.m. Inte allas vanlig träning som man är van vid. Jäkligt skönt när man är färdig men FY FAN vad jag ville be han fara och flyga efter varje övning, men han är grym coach och pumpar upp och får en att orka hela vägen...hahaha.




Igår på morgonen körde jag och Philip squash som vanligt och äntligen så vann jag =) men hans humör och form var inte på topp så det kan ju förklara varför... hmpf!
På eftermiddagen åkte jag, Olle och Pierre iväg och letade lite grejer till Solidaritet, hängde i kungens kurva och hade en jäkligt trevlig dag ihop, mer sånt =) Sen på kvällen så fotades jag och Fi för en rolig sak. Ska slänga upp lite "behind the scenes" här nedanför sen.



För att hitta mer som den här grymma fotografen har gjort smit in på - www.beautifulcorners.com










I måndags så blev det spinning med grymma Ann och bra housemusik på förmiddagen och sen jobbade jag hela dagen fram tills kvällskvisten då jag och Fi tog en taxi bort till Le Rouge i gamla stan där vi hade en trevlig middag med Catja, Isabelle, Andrea, Shane, Hareth och Pierre...

måndag 17 oktober 2011

Vilken Helg...

I fredags kväll började vi kvällen med en supertrevlig middag nere på Teatergrillen...
Det var jag, Fi, Lisa, Hareth, Shane, Pierre och 2 tjejkompisar till honom.
Drog i mig anklever till förrätt och en god grillad lax till varmrätt.
Efter middagen smet vi bort till Rose där vi hade ett bord bokat. Hahahahaha, håll i hatten vad vi körde.
Sara och Carina kom även och joinade upp innan jag gick bort till jobbet och styrde för kvällen.
Mycket folk, bra stämning och en riktigt rolig kväll sammanfattar det hela.
















I lördags så mötte vi upp boysen för en långlunch nere på Sturehof.
Alla var ganska så slitna och hungriga som vargar. Blev självklart köttbullar med tillbehör och Fi drog i sig en smarrig torsk. Blev en liten shoppingrunda på stan innan vi gick hem och vilade upp oss för kvällen.




Vid 22.00 tog vi en rask promenad i höstkylan ner till hotellet för lite fördrinkar och mötte upp Carina, Sara, Hareth, Shane, Pierre, Joanna, Alexandra, en vän till Shane som kommit från Tyskland, Jonas och Lisa. Bra  och lättsamt gäng och vi hade en sjukt rolig middag med massa god mat & gott vin.
Efter middagen drog vi iväg till V där vi hade bokat ett bord och det var ganska så lugnt när vi kom och då var ändå klockan 00.30. Men det ordnade upp sig till slut och sen kom Martin Björk, "Snygg" Johan, George och co. och mötte upp oss där och Bryngelsson levererade hits i dj båset.
När jag gick bort till jobbet efter någon timme på V så var det kö ner till East, och fullt inne i lokalen. Angenämt problem men dock ett problem... Känns ju skitkul att vi har så många som har börjat hitta tillbaka till oss igen och att ni har kul men känns lite tråkigt att inte kunna få in alla pga. att det är smetat inne på stället. Lilla Sofia fyllde år och hade fått med sig ett stort gäng dit också... Grattis igen på dig lillskit! =)









Fi har målat en teckning av mig ;-)


Vid 03 kom även Fi och company förbi Solli. De tog ett av de nya borde på uteserveringen och såg ut att ha "the time of their life" hahahahaha.

Igår blev det inte många barn gjorda. Vi baknade för det första upp vid 14.30 vilket jag inte har gjort på flera år! Sen tog v bilen ut till kungens kurva, kollade på sängar, käkade Mc Donalds, smet in en sväng på IKEA och sen avslutade med att köpa med oss pizzor från Birkastans pizzeria. Hahaha, de har så sjuuuukt STORA pizzor.
Fi och resten drog och kollade på Britney Speras i globen medans jag bäddade ner mig i soffan och kollade 3 filmer, så skönt!








Nu är det snart dags för spinning och sen ska jag iväg och möta upp Lole för lite jobb =)