lördag 3 september 2011

Lördags mode !

Vaknade för ett tag sen och har suttit och styrt ihop lite skivor för ikväll...
Jag, Filip Jenven, Sia och Jonas kommer att spela ihop på Solidaritet ikväll och det känns som om det kommer bli en helt sjuk kväll!
Igår kunde jag i alla fall knappt röra mig. Jag hade sån helvetes jäkla ryggvärk efter träningen med Jonas och spinning, core osv... Trots att Fi den lilla gullungen masserade mig med tigerbalsam och Voltaren gel så vaknade jag igår och hade ont. Så drog ner till Sabaii Soong och tog 1 timmes HÅRD thaimassage och drog i mig lite värktabletter. Nu börjar det sakta men säkert ordna upp sig =)

Hängde på kontoret igår på förmiddagen och jobbade av lite grejer för helgen och hade lite möten innan jag och Olle drog och mötte upp Sia & Kepsen på Vapiano på kungsbron...
Fi ringde runt 16-tiden och sa att hon hade mådde lite dåligt och skulle gå tidigare så hon kom förbi och hämtade mig och sen åkte vi till prisextra och storhandlade, LOVE IT!


Fi har fått för sig att hon vill köpa en hamster, hahahaha... jag orkar inte.

Hoppas ni kommer förbi ikväll och supportar...


torsdag 1 september 2011

Helt SLUT!

Idag har varit en djävulsk dag på gymmet...
Vaknade runt 08 i morse och drog i mig en proteindrink med färska bär för att ha ngt i magen innan jag skulle ha ett PT pass med Jonas Anderbring som måste vara en av Sveriges bäst instruktörer.
Galet bra, och grym på att få en att ta ut sig till sista droppen. Så för alla er som är sugna på att få lite extra motivation så rekommenderar jag honom, hälsa från mig så får ni lite extra rabatt =)
Vi körde i alla fall rygg idag och började med marklyft, marklyft med gummiband, kettelbells, en kortare variant av marklyft från precis under knäna och kast med mongoboll osv... Fy farao, svetten lackade och jag har fått "köttsår" i handen för att det var så jäkla tungt :-(

Smet hem i 20 minuter , bytte kläder, drog en proteindrink till och en macka med tonfisk och ägg...
Drog ner till gymmet igen för ett skönt och tungt spinningpass följt av ett jobbigt core pass med Ann.
Ann är också en galet bra instruktör och man blir verkligen peppad under hennes klasser...
Så idag a BIG up till Jonas och Ann, tack!

Efter gymmet mötte jag upp Kepsen och Philipos på Rice där vi tog en god sushilunch och snackade massa skit samt att jag fick lite gott snus ;-)





Grymma Ann

AJ !!!


Saknar min lilla älskling som håller på att jobba ihjäl sig med sina små event på Volvo...
Vi var ju på Hotell Diplomats 100 års jubileum igår också en sväng, galet mycket folk, varmt men trevligt. Vi skulle svängt förbi Rockbjörnen också men båda var så trötta så det blev en hemmakväll i stället för att vara ute i det sjuuuukt konstiga vädret.







Hittade Fi i sängen inatt med dessa på fötterna...?! Ok, att det är kul att hon gillar mina presenter men kom igen nu...hahahaha


onsdag 31 augusti 2011

Vart tar veckan vägen?!

Nu är det redan onsdag dvs. "lill-lördagen" som det kallades förr, kallas det för samma sak idag ?!
Hur som helst så har veckan so far bestått av träning, jogging och jobb...
Började dagen igår med ett riktigt roligt möte på kontoret vid 10-snåret.
Vi kommer att göra lite roliga saker på Solidaritet inom en snar framtid och ska bli kul att se hur det hela utvecklas. Sen blev det lunch med Olle på Sushi devil som i vanliga fall brukar ha grymma luncher men den laxen jag käka igår  skulle man kunna tro hade varit död  och stekt i förra veckan, nej ryck upp er!
Efter det blev det upp till kontoret för lite jobb innan jag kilade ner tull SATS Tulegatan för ett
rygg/mag/biceps pass. Gick upp och jobbade till runt 18.30 innan min älskade Fi kom och hämtade mig och sen cyklade vi hem. Sötnosen är så utarbetad så hon däckade direkt när vi kom innanför dörren =)

Själv lagade jag en riktigt god grädd/dijon stuvad pytt med lite olika korvar, kyckling, potatis och lök i and on top 3 eggs :-p



Kl 21 började en film som jag tycker tillhör top 3 EVER nämligen HEAT på tv. Sjukt bra och välgjord film av Michael Mann!



Idag blev det bröst och mage med George i morse följt av en joggingtur runt djurgården och jag hade turen att ha en maratonlöperska framför mig typ hela vägen som morot så fort jag tröttnade var det bara att titta upp och ge sig fan på att inte släppa henne ur sikte =)
Gick hem, duschade, drog en proteindrink och sen blev det en "arbetslunch" med min wife i gallerian...
Supertrevligt och jäklar vad jag har en snygg tjej, love it!



Nu är det dags att svida om och gå ner på Hotell Diplomat´s 100-års jubileum och sen Rockbjörnen...

måndag 29 augusti 2011

What´s up?

Måndagen är tillbaka och man var inne i vardagen igen...
Vad har jag gjort i helgen då?!
Fredagskvällen spenderade jag hemma i soffan med älsklingen och kollade på Bad Teacher med
Cameron Diaz och Faster med Dwayne Johnson. 2 filmer som passar när man bara vill slötitta på ngt...
Sen svidade jag om och gick ner till jobbet. LÖNINGSHELG.... Ja, ni förstår väl själva hur det var ;-)

Vaknade ganska så tidigt på lördagen trots att jag inte somnade förräns 06 typ... Så när klockan var runt 11 åkte vi ut till Elfviksgård ute på Lidingö med Rupert och tog en låååångpromenad bland hästar, getter, kor, får och höns... Kändes nästan som om man var ute på en bondgård och Rupert älskade att springa lös och springa intervaller..hahaha. Han är så jäkla lydig och härlig, tror fan att jag ska adoptera honom av Andreas =)
Sen blev det en god och skön brunch i solen...den avslutades med pannkakor, sylt och grädde som jag nallade av barnbuffén ... hahahaha.

På kvällen åkte Fi iväg till Lisa och hade en tjejkväll, med mat, vin, fireballs, champagne... yepp, you do the math ;-) Själv var jag hemma, lagade korvstroganoff och spelade lite nätpoker samtidigt som jag kollade på tv tills det blev dags att ta en dusch och svida om till kavajen och gå ner och jobba.
VILKEN kväll det var i lördags, ooooooj! Riktigt mycket folk, bra stämning och frugan kom förbi med hela tjejligan och höll mig sällskap också, riktigt nice.

Igår var en riktigt soft dag... Var mest hemma och tog hand om "wifey" som var bakis och ynklig.
Lagade god lunch... Kyckling med svampsås och blomkålsmos tillsammans med sallad.
På kvällen blev vi sugna på Pizza så istället för att åka iväg och köpa så lagade jag en här hemma. Blev riktigt gott! Ska nog börja köra på det istället i framtiden =)
Till efterrätt gjorde Fi en kladdkaka med färska hallon och grädde ... slurp!

Idag har det blivit gympass med George och en joggingtur runt djurgården själv. Sköööönt!

Love you


Så sjukt , 10 på morgonen i NewYork på söndagen...






Tröttis





If you got to go... hahaha




Eller vad säger du?! Hahaha

Bra Flopp ;-)