tisdag 15 november 2011

Nice Kväll...

Vi är precis hemkomna efter en supertrevlig kväll tillsammans med Yamit och co...
Blev en lång och trevlig middag med MYCKET skratt på hotellet.
Vår lilla älskade skrutt ska ta sitt pick och pack och flytta till London för ett tag så vi hade en lite goodbye dinner för henne ikväll.
Kommer fan bli pisstråkigt. Vi har alltid så jäkla kul ihop när vi ses och hon får mig alltid på sånt superhumör oavsett om man är trött och grinig innan.
Blev en god biff med potatispuré och pepparsås sen 3 olika desserter :-p





Imorse började jag dagen med Emil uppe på Sats Tule där vi körde biceps, triceps och mage.
Kul och annorlunda pass faktiskt. Skönt med lite omväxling.
Sen hade vi ett roligt möte uppe på kontoret med en vän till mig som heter Jonas för lite sköna grejer nästa år och efter det drog jag och Fi och köpte en ny 60 tum´s & en 40 tum´s tv från Samsung =)

Hahahahaha, jag är helt hooked på Smurfspelet somfinns på i-paden och nu har jag tydligen en alldeles egen smurfan här hemma ;-)


Just det, sprang på Olle a.k.a Kung Fu Panda när vi var och skulle köpa LED apparaterna också ;-)

God natt på er...

måndag 14 november 2011

A weekly update...

Så vad har jag pysslat med senaste veckan då?!
Ja, ungefär samma saker som jag gör varje vecka...
Det var någon av er som kommenterade förra veckan att jag skriver samma sak varje dag och att jag tränar varje dag, hänger på samma restauranger med massa folk som ni inte vet vilka det är osv...
Hahahaha, jag skiver vad jag gör om dagarna och vilka jag umgås med och passar det inte så är det inget tvång att gå in på den här bloggen och läsa, det är nämligen frivilligt...hahaha.
Att en del människor bara orkar, ofattbart!

Så... det har blivit en del träning på SATS med Emil som är sheriffen uppe på hotellet, kört squash med philip, varit på spinning och core, klippt mig, jobbat och haft möten med Solidaritet, varit på ångest IKEA, firat en Martin Björks 40-års dag (som för övrigt var sinnessjukt kul) i ett helt dygn typ, sett till att ni har haft kul på Solli, haft en grym DJ vid namn Richard Dinsdale på besök m.m.

Drar upp lite bilder så ni får se istället...


























Stone Temple Pilots - #3 Plush (Live . April 2000)

Guns N' Roses - Patience live Paris