fredag 13 maj 2011

Friday evening...

Hej på er allihopa...
Igår började dagen som vanligt med lite träning. Blev Ben, Core och Spinning, ooouuuuffff vad jobbigt det var. Speciellt eftersom vi inte somnade förräns klockan 04 dagen innan och vaknade 08 typ.

Sen blev det en fika med Holger och Olle nedanför kontoret ett kort tag innan jag var tvungen att gå upp och jobba lite. På kvällen gick vi ner till KING´s fest på Café Opera efter en kall öl på Lydmar.
Fi har en asskön gaykompis här från Sydafrika som heter Lenny, sjukt rolig och skön kille.
Vi hängde kvar på Cafét i 3 timmar innan vi kände att magarna kurrade och drog iväg till East för lite middag och rose. Gick en sväng på stan och kollade läget, Utecompagniet, Sturecompagniet och Hells innan vi gick bort till jobbet där Oliver Ingrosso och Henrik Tjalan spelade på Sthlm <3 Gbg festen...

Idag har det inte blivit så mycket gjort. Vi har ätit en lunch nere på hotellet, strosat på stan och shoppat lite, jobbat i ngn timme och nu är det dags för lite träning innan vi ska iväg på middag och Josephine´s drink nere på Rose som hon har för att hon fyllt år.
Ikväll på jobbet känns det som om det kommer bli sinnesjukt, så lång gästlista var det längesedan vi hade. Hittade 2 bilder på Sade med Chris och Gilbert också som jag lägger upp. Fuck vad grym hennes konsert var!

Just det, åker till Cannes i morgon bitti för filmfestivalen och ska möta upp en massa vänner där nere också så vi hörs från Frankrike nästa gång =)





Chris and Sade

Gilbert och Sade

Joakim Von Anka


Me and Fi

Helgen på SOLIDARITET...

torsdag 12 maj 2011

2 HÄRLIGA dagar =)

Hej på er,

Ledsen att jag inte har uppdaterat er nu på 2 dagar men har haft det så himla kul och varit ganska så upptagen med allt möjligt, men jag kan ju berätta i lite korta drag vad jag har hittat på...

Igår morse började jag dagen med en joggingtur tillsammans med Alexandra och Madde, eller rättare sagt mer eller mindre själv :-p Madde försvann efter 3 minuter typ stackarn och Alexandra försökte tappert hänga på men klarade inte riktigt men nästan. Börjar bli stolt över kärringen som kommer i bättre och bättre form faktiskt. Sen smet jag ner på gymmet och körde ett rygg och magpass.
Sen hem till lägenheten och tog en dusch, proteindrink och bytte om för att sedan möta upp Gilbert, Arno och Chris för en supernice lunch på Lisa på Torget. 
Som vanligt så räckte det inte med 1 rätt utan här blev det 2 skaldjursplatåer, och typ sen alla rätter as usual på menyn... hahahaha, fattar inte riktigt. Gör man så i Hong Kong eller är dom bara lite skadade?! :-p

Sen kom lilla Fi och joinade oss på lunchen. Stackarn har skadat sig i höften, så hon går på smärtstillande och haltar sig fram... Men vi tog oss till gallerian där hon köpte en as snygg klänning.
Sen hem till mig för en snabb dusch, ombyte innan vi gick ner till Nobis och träffade upp de andra och sen en taxi hem till Karl Magnus på en cocktail och lite god mat.
Vi blev väl en 15 st till slut och hade en as mysig kväll på hans terass innan 2 "vans" kom och hämtade upp oss för att sedan åka till Globen och titta på SADE.

FY HELVETE vilken GRYM konsert hon/de levererade. Bland det bästa jag sett EVER och vilken röst hon hade. Arno hade styrt biljetter till oss alla på 1:a raden i mitten så det kunde inte blivit bättre.
Sedan drog vi backstage och hängde ett tag innan vi styrde upp en privat liten efterfest för hela bandet och Sade på Noppes där vi blev kvar fram tills klockan var 02.30.

Vaknade upp idag och gjorde samma procedur som vanligt, joggingtur men denna gång med Nordin som var grym och vi sporrade varandra och körde igenom hela varvet tillsammans joggandes.
Sen blev det ett bröst/biceps/mag pass på gymmet.
Duschade, drog i mig lite aminosyror och mötte upp Ernard och Nordin igen för en skön lunch på Lisa.
Åkte ner till Nobis och mötte upp grabbarna som ville ta en lunch på Sturehof innan de skulle ut till flyget så vi hakade på och sa hej då och pratade lite om hur vi skulle styra upp helgen i Cannes där vi alla ses på lördag igen...

Cyklade upp till kontoret sen efter lunchen och jobbade i 3 timmar innan jag mötte upp Marcus Sääsk och gick ner till den officiela premiären för strandbryggan ett kort tag, trevligt och stötte ihop med en massa roligt folk. Men det var lite för mycket folk kände vi så vi smet efter 45 minuter typ.
Kom och satte igång grillen och har haft en mysig grillkväll på gården med lite rose och härligt sällskap...

Här kommer ett bildregn från igår och idag samt 2 videos från konserten ...



















































tisdag 10 maj 2011

Italiano...

Precis hemkommen efter en supertrevlig och god middag nere på Italiano.
Michel var 10 poäng som servitör och maten var riktigt bra som vanligt, tror typ vi beställde det mesta som fanns på menyn...IGEN....hahahahaha, men måste ändå säga att sällskapet var bäst ;-)
Nu är det dags att gå och lägga sig för att orka upp i morgon ...