lördag 13 november 2010

Here we goooo =)

Roligaste jag sett.... =)

Masterchef Lichter ;-)

Yes box, har en liten killmiddag här hemma om ett tag med David, Pierre, David, Johan, Lole och sen dyker det väl upp lite fler senare på kvällen.

Har bestämt mig för att laga sesampanerad lax som är ugnsbakad med en potatispuré som är smaksatt med tryffel och gräslök, till detta serveras en kräfthollandaise och en liten sallad vid sidan om :-)
Bilder kommer sen... ;-) Dvs. om det ser snyggt ut och är gott...hahahahaha.

Vi hade så jäkla trevligt förra lördagen hemma hos Davids bror Daniel så vi bestämde att vi kör samma grej idag. Sitta och surra och ljuga som små tonårsflickor som Pierre sa... hahahaha!


Hahahahahaaa...

I morse ringde klockan 06.12,Hobba hobba, det är inte normalt att gå upp den tiden på en lördag. Fy faaan!
Hur som helst så är det ingen vanlig dag idag utan det är Tjommens Svensexe dag, hahaha. :-p

Vi möttes alla upp klockan 07.15 på Sibyllegatan för att sedan smyga upp i trappauppgången där Jerry började strippa lite lätt för att sen smyga sig ner i Thomas säng.
Hans fru Helena hade smugit upp och ställt upp dörren, snällt av henne va?! ;-)

In smyger alla 20 grabbarna i lägenheten och Jerry kryper ner naken i Thomas säng och smeker han lite lite lätt på låret... det går 10 sekunder sen hör man ett HÖGT kvinnoskrik från Thomas mun...Hahahaha!

Vi drar med oss Tjommen ner till Anglais där vi åt en tidig och god frukost innan alla hoppade på bussen som ska ta sällskapet till Karlstad.

Tyvärr så kunde jag inte följa med då jag hade lite privata angelägenheter som jag var tvungen att ta hand om :-( Sorry broder... !

Men har fått lite mess och mms under dagen och jag tycker på riktigt synd om den lilla stackaren.. :-p
Dom har en LÅNG dag framför sig och om du bor i Karlstad se upp på Blue Moon Bar ikväll för dessa 10 grabbar vet hur man festar! Grattis återigen min vän till din vackra fru Helena och hoppas ni blir gamla ihop =)

Nu på eftermiddagen tog jag en powerwalk / joggingrunda runt djurgården och kom hem för ett tag sen och ska bara krypa ner och värma mig under täcket och kolla på en film nu känner jag. Kallt ute...
Samling...
Let´s do this...
On his way...

Gooooood Morning sunshine =)
Hahahahahahaha...



Say hello to my stinky little friend ;-p

Frukost på Anglais
Med en obligatorisk dubbel espresso som är....
spetsad med en jävla massa fernet :-p
Jaså, dags att spy älskling?! Hahahaha
Love you and have a GREAT day!
Ja, bara att börja i tid...
med både fernet och bärs... 09.50

Snygg du e :-p
















fredag 12 november 2010

2 Pass... Vad hände?!

Hemma igen från möte, gymmet igen, frisören, studion och lite matshopping :-)

Som sagt, kom precis hem efter en hektiskt dag som började med ett litet snabbt möte som var riktigt bra!
Direkt efter så ringde George och ville gå ner och köra ett gympass, och jag är inte den som är den, så jag gick hem och bytte om för att gå ner och köra pass nr 2 för dagen... skönt som fan! =)
Vi körde igenom nästan hela kroppen idag, rygg, bröst, armar, mage och lite axlar och avslutade med 20 min på en trappmaskin från helvetet... hahahaha!

Vägde mig idag också, fick en smärre chock, är nämligen nere på 78 kilo nu, från 91 som jag vägde när jag kom hem från Viva Las Vegas. =)
Kan jag försöka hålla mig runt den här vikten och gå ner till runt 75 vore det grymt!
Känner att musklerna har försvunnit lite så nu blir det till att pumpa upp dom lite grann, inte så att jag ser ut som en Ross, utan bara för att få konturer lite här och där.
Kanske man kan börja få lite tjejer också ;-) Hahahahaha!

Efter gymmet åkte vi till söder och till Skrapan där George har sin salong och så körde vi en rakning på skallen. Känner att det är så himla skönt att inte behöva ha några jäkla produkter i håret som vax eller lera m.m. Bara att duscha och gå =)

På väg hem svängde jag ner i studion ngn timme med Cribbe och satt och gjorde lite nya baskickar och gick igenom lite music...

Eftersom jag inte vet vad jag ska hitta på ikväll, ja, jag vet att ni mina vänner har messat och ringt och försökt få med mig på middagar, drinkar osv, men är inte sugen än dvs... hahaha,  så förberedde mig i alla fall för en hemma kväll med en massa gott från konsum.
Ngt fel i huvudet på mig tror jag, jag handlar alltid så mycket onödiga saker när jag ska handla...hahaha.

Nu vill Lole dra iväg och få revansch på squashen från igår för att Tomas inte hann idag, så det kanske blir ett squashpass också den här dagen, sen blir det till att synda...hahaha.



Helt sluuuuut :-(
Ja, jag har glömt att raka mig mellan brösten, jag vet :-p









Fredag

Vaknade upp typ runt 09 idag, utvilad och härlig. Sov riktigt gott inatt!
Har precis kommit hem efter ett pass nere på gymmet och ätit en god och nyttig lunch.
Ett produktionsbolag som heter Mastiff ringde mig igår och ville ha med mig i en ny program idé som dom har och som skall spelas in och visas i vår.
Dom förklarade upplägget i telefon och även om slutklämmen på hela programmet är bra så känns det inte riktigt som om jag vill vara med i en ny"dokusåpa" även fast det inte är det formatet som det handlar om så känns det som typ det ändå.
Hon lyckades i alla fall övertala mig upp på ett möte på deras kontor idag, och jag har en annan grej som jag skulle vilja bolla med dom så det är ju bra i och för sig...
Men fick precis in ett viktigt möte med en person som jag måste gå på och är tvungen att ställa in mastiff mötet (tyvärr?!) ;-/

Känner mig inte det minsta sugen på att hitta på ngt speciellt i helgen, inte sugen på utgång men samtidigt inte speciellt sugen på att sitta hemma heller... Ähhh, vi får helt enkelt se vad som händer =)

torsdag 11 november 2010

Sleep tight, I know i will =)

Long but gooood day :-)

Idag vaknade jag redan klockan 08 i morse och var på ett strålande humör, sovit som en stock... Härligt och djupt :-) Satte mig och jobbade litegrann innan jag följde med Sofia och hennes vän Jenny till Kirurgcentret där Fia skulle göra sin första läppförstoring... Hihihi. Hon tyckte att jag hade bra erfarenhet  av det då typ alla mina senaste flickvänner har haft förstorade läppar även fast dom INTE har behövt det, men, men.
Det gick jättebra och hon blev supernöjd!
Sprang in i Hattem och surrade en snabbis och sen mötte jag Marcus som också var på språng...
Sen ett litet eftermiddagsmöte med en potentiell framtida samarbetspartner och efter det drog jag med mig lilla Lole på ett squashpass på 1 timme. Jahapp, 5-1, 5-0 hahahaha, ja visst är jag grym ;-)
Pratade även med Thomas som sa att han ville utmana mig i morgon och få ner mig på jorden lite grann :-p
Efter det gick vi förbi och sa hej till min älskade lilla mamma, ja, hon är ganska så liten ;-)

Kom hem, bytte om till powerwalk kläder och tog det långa varvet runt djurgården, skönt, kallt och mörkt... bra combo va?!

Sen blev det ett möte med en vän nere på stan och pratade om lite roliga buisness för framtiden och därefter blev det en affärsmiddag på East med ett företag som jag ev. kommer jobba med väldigt snart =).
Blev lite sashimi och det blev jag ju inte mätt på, så nu ska jag nog ta och göra ngt nyttigt och smaskigt så jag kan lägga mig nöjd och belåten sen, vad fan nu det kan bli... =)

Ska nog bara lägga mig i sängen med datorn och en film snart och försöka somna i god tid, är helt slut i kolan. Får se hur det går, men tanken är god i alla fall...

Jenny och Sofia
Sofia och Jag
Det ringer , det ringer, skynda dig att svara...

Ja, hur fan sitter jag IGEN?!
Fanns silikon samples här också ;-) Högst upp till höger var bäst.... hahahaha.

Lole

Vi smet förbi mitt gamla hus... Åhhhh, saknar min gamla lägenhet :-(

NU KÖR VI!

Tack för felträffarna MONGO Lole... Är helt blå nu :-(
Mammi och Lole

Försöker se skön ut på djurgården, lyckas jag?! NOOOOO =)

Hoppas ni har haft en bra dag allihopa och i morgon får vi se om jag klipper mig eller inte ;-)
Ps: Krya på dig ;-)

Klippa mig eller spara ut?!

Jag tycker att det är så himla skönt att ha kort hår men många säger att jag ska spara ut håret igen, inte så långt som jag en gång hade dvs. till naveln typ och var hårdrockare (Hahahahahaha), men som för några år sedan...  eller ska jag köra kort som vanligt, så nice :-) ! Vad tycker ni?