lördag 26 mars 2011

Vilken kväll igår...

Vi hade en så sjukt trevlig kväll igår.
Började med att lilla Pierre kom hit runt sex tiden och hängde lite sen duschade vi och bytte om och drog hem till Marcus Sääsk på en liten fördrink med resten av gänget i 2 timmar innan vi drog oss ner till
Vassa Eggen som var smetfullt med folk.
Trängde oss igenom folkhavet och fick vårt middagsbord. Tänkte på det igår att jag fan inte har varit där på typ 3 år, senast var med Therese Grankvist and that´s a long time ago.
Hur som helst så bestämde vi oss ganska snabbt vad vi ville äta allesammans så att det inte skulle ta 2 timmar för oss att få in maten. På 10 minuter och jag skämtar inte så var allas mat inne på bordet, och det var galet gott och servicen var 10 poäng så att hit kommer jag ABSOLUT igen.
Sen drog vi till hotellet för att möta upp kvällens huvudgäster superstar dj´n Mr Jerry Ropero och Eddy Cabrera som båda spelade hos mig på Solidaritet igår...
Mycket folk som vanligt nere på hotellet men trots det så ville jag visa Jerry Stockholm lite grann när han ändå är här så vi gjorde en liten "bar runda" som började på Rose, The Livingroom, Café Opera, Collage och sen till Solidaritet för att chilla lite innan de klev in i dj-båset och fullkomligt körde över hela stället.
RIKTIGT bra spelat och de hade pisskul båda två... som det ska vara =)

Idag har vi haft möte, dvs jag, Olle, Pierre och Oscar vår webdesigner ang. vår nya site som kommer snart.
Den är riktigt snygg men fan mycket man ska ha koll på när man ska lägga upp inlägg, länkar, musik, video, och en massa annat som en admin måste ha koll på. Mamma mia!
Sen har det varit "chill mode" här hemma och nu måste jag slänga mig in i duschen och dra ner till Diplomat och spela lite skivor innan jobbet.
Hoppas ni kommer förbi på både hotell Diplomat och sen till Solidaritet. Ses ute i vimlet...














fredag 25 mars 2011

Late Lunch...

Besök på kontoret...

Ikväll på Solidaritet...


Ikväll intar Eddy Cabrera och Jerry Ropeo Solidaritet för att snurra plattor till taket lyfter, så här lagom till våren.


EDDY CABRERA
myspace.com/eddycabrera

Eddy, du har ju spelat på Solidaritet säkert hundratals gånger nu. Berätta om en speciell kväll på Solidaritet.
- En bra kväll på Solidaritet var på den tiden då var jag resident där och vi körde ”den röda festen” med lanseringen av Absolut Vodka Ruby Red. Då körde "Swedish House Mafia" en av sina första spelningar i Sverige tillsammans. Men jag hoppas på att jag och Jerry gör en ännu bättre, mer minnesvärd natt nu på fredag!

Vilken är den största skillnaden när det kommer till att spela på hemmaplan jämfört med utomlands?
- Skillnaden är nog att här hemma vet de flesta vem man är, och det blir inte direkt ett ”happening” när man spelar, men utomlands så ÄR det ett happening och man blir bemött på ett helt annat sätt, lite som en konsert.

Vad har du för drömmar när det gäller spelandet
– hur långt vill du gå?
- Jag har uppnått de drömmar jag haft, men jag går gärna en liten bit till.

Hur känner du och Jerry varandra och har ni ngt roligt projekt på gång tillsammans?
- Vi lärde känna varandra genom gemensamma bekanta. Vi har alltid något roligt på gång. För ett par år sedan var vi i Asien på turné och vi kom nyligen hem från en liten turné i Sydamerika där vi bland annat spelade på Marc Anthonys konsert i Colombia. Det var 10.000 galna colombianer som röjde. Riktigt kul!

JERRY ROPERO
myspace.com/jerryroperoofficialmyspace

Jerry, ser du några skillnader när det kommer till att spela i din hemstad och i resten av världen? Är tyskarna en bättre eller sämre publik?
- Annat land, annan kultur. Men när det kommer till musik är vi alla mer eller mindre samma.

Du har spelat sen 90-talet, hur håller du inspirationen vid liv? När började allt?
- Jag behöver inte hålla min inspiration vid liv, den bara finns där. Den är en del av alla artister. Jag kan inte säga exakt hur jag blev musikproducent men jag har alltid älskat musik och det tog mig hit där jag är idag.

Berätta om en speciell natt under din karriär som DJ, som du aldrig glömmer.
- Varje natt är speciell, unik, rolig, kaosartad, stressad och rolig. Du kommer kunna läsa om mina minnen i mina memoarer.

EDDY & JERRY

När började ni två jobba i team?
- Jag och Eddy böjade jobba tillsammans för ungefär
tre år sedan.

Kommer ni alltid överens, eller finns det några speciella stunder som ni kan bli riktigt galna på varandra?
I så fall, när?
- Två spanska killar som jobbar tillsammans… Ni kan ju föreställa er temperamentet. Haha! De gånger vi inte kommer överens så handlar det enbart om sound, men vi hittar en lösning och fortsätter att jobba.

Ni spelar tillsammans på Solidaritet denna fredag, vad kan vi förvänta oss?
- En häpnadsväckande, mäktig, vild natt med bra låtar!

Och vad förväntar ni er från publiken?
- En grym fest! Varför annars går man ut? Vi kan knappt bärga oss…

Det finns en hel del bra hits på topplistorna just nu. Nämn en artist eller musikgrupp som vi inte kommer få
höra er spela.
- D.O.N.S.

...och en låt vi definitivt kommer att få höra.
- Duck Sause is still on!
http://finest.se/articles/article.php?aid=7127

torsdag 24 mars 2011

Time to relax...

Äntligen slut på dagen...
Idag vaknade jag med ett ryck runt 08 tiden i morse av att jag drömde att jag satt i något typ av fängelse utomlands fast det påminde mer om typ skola... sjukt konstig dröm och en massa vänner och skit var med. Det som är så weird med drömmar är ju att man typ inte minns dom så fort man vaknar, så konstigt!
Hur som haver så satte jag mig och jobbade i 3 timmar typ innan jag gick ner och mötte upp Alexandra på gymmet. Idag var det dags för ben/mage men det gick ganska så fort så när det gått en halvtimme så var vi färdiga och det var 30 minuter kvar till spinningen började så vi klämde in lite rygg övningar och biceps också =)
Sen körde vi ett spinningpass med duktiga Ann som även höll i Core passet direkt efter. Fy fan vad trött jag var sen då... ooouuuffff !

Drog upp till kontoret och jobbade ett tag innan jag drog hem, ibland känner man att man är mer effektiv hemifrån fast jag är den som brukar vara tvärtom... however.
Suttit och betat av mail efter mail och pratat med Olle m.fl i telefonen titt som tätt.
Vid 19-tiden kom Marcus förbi och vi drog ett långt varv runt djurgården... Det är ju fan helt becksvart ute och pisskallt! VEM SA ATT VÅREN VAR HÄR?! Höll på att frysa ihjäl även fast jag hade underställ, tröja, jacka, vantar m.m. Men skönt efteråt och nice att surra av sig lite med en av mina bästa vänner =)

Nu har jag precis ätit middag, kom på att jag nästan bara dragit i mig protein drinkar idag förutom frukosten, not good så det blev en lite större middag än jag tänkt mig :-(

Marcus


Hemgjorda hamburgare, kabbanosser, blomkålsmos och brocoli =)

Sofia som hade tråkigt på jobbet idag messa mig den här bilden förut <3

onsdag 23 mars 2011

Seeeeeg

Idag började jag dagen redan vid 08.30 med 1 timmes squash med Philip som vanligt.
Ett segt pass idag då han var truuttttt efter en låååång helg och jag likaså men skönt att röra på kroppen.
Sen till budo fitness där jag köpte upp lite proteinpulver med smaken "Rockyroad" till kontoret, träffade även Haze där nere som gav mig lite rabatt och en shaker till =)
Var fortfarande mätt sen min goda middag igår som var ärtsoppa med en stark kabanoss nerhackad och massa god senap till, så det blev en sen lunch idag.


Sen har jag suttit här på kontoret hela dagen och mailat fram och tillbaka till folk hela dagen, ett snabbt litet avbrott med en sen lunch (thaimat) som sagt och nu precis så var Sanna förbi och sa hej i ngn timme. Nice :-)
Funderar på om jag ska orka ta mig ner och köra ett pass på gymmet, men när jag var nere igår kväll så var det så sjuuukt mycket folk, så man blev snurrig bara av att titta på alla. Men det blev ändå ett bröstpass med George. Så kör han ikväll hakar jag annars är jag nog för trött för att orka gå ner själv...
Jag behöver någon som pushar mig känner jag. Kanske ska kolla på att ha en PT även om jag själv alltid hävdat att det är onödigt och bortkastade pengar... Hmmmm, tåls att tänka på!

God natt...

tisdag 22 mars 2011

Lalalalalalaaaa...

Så glad blir man av detta härliga vårväder =)
Vaknade 07.30 med ett ryck och inte det minsta trött, konstigt men förmodar att kroppen är tillbaka ställd på "vecko" mode, sweet !
Satte mig och jobbade lite, drog i mig lite frukost innan jag drog ner och körde lite rygg/mage och lite lätt konditionspass med Alexandra på gymmet.
Drog förbi Jupiter och bytte en av jackorna jag köpte i lördags till rätt storlek... insåg väl ute i lördags att jag fått en 50:a istället för 48:a så det var bara att smita ner och byta.
Nu sitter jag uppe på kontoret och pillar med lite allt möjligt känner jag och Cicci var precis här med en massa Coca Cola, Juice, Powerade m.m.

måndag 21 mars 2011

Hola...

Ledsen att jag inte orkade skriva ngt igår men jag var helt slut och matt i hela kroppen igår.
Lördagskvällen började med en nice middag med Ricky, Daniel, Nemer, Alex och Pierre på hotellet. Satt och surrade om en massa jäkla skit i 2-3 timmar innan Yamit och hennes kompis smet förbi och livade upp stämningen. Drog förbi på Rose i någon timme innan jag och Veronica drog till jobbet. David stog och värmde skön house i djbåset och som vanligt var det riktigt bra med folk, skön stämning hela vägen till stängning :-)

Vaknade och drog bort till Grill där det serverades grillbrunch, gott kött men jag hajar inte hur man kan misslyckas med att göra Bearneisesås, den smakade typ surt?!
Drog förbi kontoret en snabbis för att kolla igenom lite avtal och kontrakt för lite bokningar vi har på Solidaritet den närmsta framtiden, kommer bli galet bra :-)

Kom hem på eftermiddagen och kollade på en riktigt bra film, den hette Takers med Chris Brown, T-I mfl.
Lagade falukorv med stuvade makaroner , massa ketchup och senap on top till middag, så jäkla gott!
Sen blev det matkoma mode på mig så somnade i soffan i typ 2-3 timmar.
Kollade på Solsidan, Big Brother och sen var det sängdags...

Idag har jag hunnit med att träna med George i morse, ätit god och nyttig lunch och sitter vid skrivbordet här hemma och jobbar lite nu...