lördag 14 augusti 2010

Voice 2010 and more...

Vi åkte ner till Kungsan där min älskade lilla dvärgvän Robert "Rob n Raz" Wåtz uppträdde med Crossfire ikväll...

Fy FAN vad mycket folk det var där nere i kungsträdgården idag. Pratade lite med Rickard och Håkan som båda jobbar väldigt aktivt med SBS Radio som arrangerar hela eventet och dom var mer än nöjda kan man säga... Båda sa att det nog är publikrekord i år!



Hur som helst så gick deras gig som en dans på rosor och ett jäkla drag på publiken blev det.
Lazee som klev på efter hade med sig en liten överraskning på scen, och inte så liten heller utan självaste Quincy Jones!!! Mannen som producerat Off the Wall och Thriller albumet med Michael Jackson, sug på den ni!

Efter någon timme så smet vi iväg och åt lite middag, italienskt blev det :-p *Mums*

Nu är vi hemma hos mig och jag ska packa min "lilla" resväska nu och sen blir det film och mys...

Om 9 timmar är jag på ett flyg som tar mig ner till LAS VEGAS.
Ska ner i nästan 2 veckor med Charlie, Dan och Boudal och ha en riktigt skön semester, kolla in klädmässan, sola, bada, spela skivor, spana in lite coola shower och spela lite poker...


Lördag i sthlm...

Idag har det blivit söderhäng hela dagen...
Började med att möta upp Läth nere i deras nya butik på Götgatan 20 som heter Avenue, kommer nog bli jäkligt nice när dom öppnar på måndag.
Sen blev det lunch på Ljungrens härliga terass. Jag åt en räkmacka som skulle kunnat vara från igår och Jessi en halvdann ceasarsallad, men skönt och mysigt var det i alla fall... hahahaha.
Sen blev det en långpromenad hem till Jessica efter lite strosande på söder i diverese butiker.
Väl hemma blev hundarna överlyckliga och hoppade upp och ner så det blev ytterliggare  30 min promenix med dom "små" liven...


Nu så sticker vi nog iväg med bilen till J i nacka eller någon annan mysig restaurang och äter lite middag och bara chillar :-) Ska ju trots allt vara ifrån varandra i nästan 2 veckor nu, pisstråkigt när hon precis kommit hem, men vad ska man göra?!

Gooood morning Stockholm!

Har sovit som en stock inatt... Skönt att för en gångs skull kunna sova igenom en hel natt utan att vakna hela jävla tiden. Kan bero på att jag sov med en liten koalabjörn som klängde sig fast på mig rygg hela natten... hahaha.
I dag är det riktigt varmt här hemma, har dock inte varit ute än, men termometern i köket visar att det är runt 40 grader i solen så det ska bli nice att komma ut i värmen.
Vi funderade först på att åka ut till Marcus landställe och sola och bara hänga, men tröttmössan svarar inte så det blir nog bara lite lunch i solen här inne i stan på Lisa eller ngt och lösa lite praktiska saker inför resan i morgon. 
Ikväll går vi nog ner och kollar på Robban & Co när dom ska uppträda i Kungsan på Voice konserten  en snabbis tror jag. Men man vet aldrig.....

Vad ska ni hitta på idag när sommarvärmen är tillbaka?!

Hemma med skruttan...

Jahapp... Nu är vi hemma i lägenheten igen efter en mysig kväll på stan.
Var uppe hos Mac på Anglais champagnebar eller terass som det heter och satt och småprata och mös i någon timme.


Sen blev det en sväng förbi på Utecompagniet där Jessicas syrra jobbar. Mickaela är även rankad 6:a i världen i proffsboxning, inte illa pinkat. Man får nog passa sig lite.... ;-)

Var även förbi hos Daniella nere på Hells där hon stog i sin ensamhet och mixade, stackarn. Kan inte vara speciellt kul att komma in på jobbet kl: 23, tomt fram till 02 lixom för att sen spela i 3 timmar efter man mer eller mindre stått och sovit fram tills dess. 6 timmars pass som dj bokstavligen SUGER!
Hur som helst så är hon en riktigt skön och gullig tjej som jag tror kommer gå långt...

Efter det så gjorde vi ett sista stopp hos Del Toro, dvs. Eddy Cabrera på hans nya Humble på humlegårdsgatan...
Fy fan vilket jävla ljud dom har fått till där inne. Släng hit en spelning sa jag till dig!

Nu ligger vi hemma i soffan och ska kolla på Hachiko "en vän för livet" som vi har fått rekommenderat av mr Sääsk. Tror jag vet ngn som kommer ligga och böla här i soffan närmsta 2 timmarna.... hahaha. Sötnos!
Med det säger vi god natt och sov gott!

fredag 13 augusti 2010

Just home for a quicky...

Kom precis hem efter en supertrevlig men sen "lunch" med en av mina närmsta vänner Marcus som vi avnjöt nere på Cremé. Sen kom en annan av de närmsta förbi, Alex och vi gick hem till honom en stund och bara låg och surrade om allt möjligt, jobb, musik m.m. Skönt att man har en del riktigt nära vänner som man verkligen kan prata med om allt möjligt...

Skulle egentligen ha jobbat idag, men ställde in det. Nu bjöd Marcus in mig till en skön middag hemma hos vår vän Allen som tänkte bjuda på en middag med tillbehör och därefter skulle vi åka ut till Ola Ahlvarsson på lite drinks och sen ut... Det vet man ju hur det slutar, i en ordentlig huvudvärk och baksmälla i morgon då det tydligen ska vara ännu bättre väder... Usch!

Marcus och jag ute på hans landställe som jag tänkte våldsgästa i morgon om det är bra väder =)

Är betydligt mer sugen att hänga med lilla Jessi som kommit hem.
Tänkte vi skulle åka ut och äta middag någonstans utomhus i det härliga sommarvädret och bara mysa och njuta av varandras sällskap och känner jag Jessica rätt även i Lady´s sällskap... (hennes hund) =)

Uppdaterar er mer sen...

Äntligen sol och värme igen i Sverige...

Ja, nu känns det som om vår härliga sommar är tbax igen, även fast det är lite kallare i luften så blir man så mycket gladare och piggare när solen är framme.
Gympasset gick helt ok, lite trött i hela kroppen kände jag bara.

Fick tag i min tjejkompis som berättade hela storyn om vad som hade hänt i natt och som "tur" är så hade hon bara fått sig en knuff innan hon låst in sig och när hon väl vågade sig ut igen så hade snubben däckat.
Sa till henne att ta sitt pick och pack och åka hem till Sverige själv och låta svinet var kvar där nere ensam.
Tyvärr är jag inte hemma när han kommer hem men om 2 veckor är jag tbax igen och då är det dags för ett litet samtal med mongot!

Nu landar snart min älskling hemma i Sverige igen, ÄNTLIGEN! Hon har varit borta i 2 veckor och nu hinner vi bara ses i inte ens 2 dagar innan det är dags för mig att åka utomlands...
Har lite spelningar inbokade precis när jag kommer hem i gbg , Finland och Paris. Man kanske ska ta med sig henne som sidekick på spelningarna. Ska lära henne 2-3 mixar så hon blir superstar ;-)



Ska snart ner på stan och möta upp Marcus & ev.Micke om han behagar att svara... :-p 
Skulle egentligen varit i studion idag och gjort klart mitt masterpiece till första singel men en viss herre tyckte att det var viktigare att göra klart sång med Anders Bagge ute på Eckerö istället för att göra klart min låt... Illa, jävligt illa ;-)

Later...

GOD MORGON !

God morgon på er allihopa, eller rättare sagt ni 4 st som ens vet om att den här bloggen existerar =) Hahaha.
Har sovit pissdåligt i natt igen. Fattar inte riktigt vad fan det beror på. Är i och för sig lite krasslig, har en jävlig torrhosta, lite ont i huvudet men inget som är så jättefarligt att det ens är värt att nämna lixom.
Vaknade med ett ryck kl 06.05 i morse och har sen dess inte riktigt lyckats somna om.
Hade lite missade samtal och 3 meddelanden på mobilen när jag vaknade.
Första meddelandet var ifrån min goda vän George (som även är han jag bruka träna med), som frågade om vi skulle ses på gymmet kl 11?! Självklart blev mitt svar.
Andra messet var ifrån en packad kompis som undrade vart fan jag var?! Hahahahaha. Hemma och SOVER kanske, som resten av sthlm gör kl 04.30?!



Det sista sms'et var ifrån en av mina bästa tjejkompisar. Behöver inte nämna henne vid namn här....
Hon skrev:
- Jonas, jag är så jävla rädd att ******* ska slå mig. SNÄLLA, ring mig när du vaknar, har legat inlåst i sovrummet och gråtit i en timme.

När jag såg detta sms och insåg att det var därför hon hade ringt mig i natt så frös min kropp till!
Jag har nu ringt henne 5 ggr och inte fått ngt svar. Messat henne att hon ska höra av sig ASAP om och när hon läser messet och att om han rör henne så ska jag personligen se till att hans egen mamma inte ens kommer att känna igen honom på sjukhuset när hon hälsar på sin son!

Vad fan är det för fel på människor som måste slå sin tjejer? Hur är man funtad i huvudet då?!
Ja, hoppas att hon bara har somnat och inget allvarligt har hänt.
Och NEJ, dom befinner sig inte i Sverige nu, annars hade jag självklart redan åkt dit....!


Nej, bilden har inget med dom inblandade att göra...

Igår blev det som sagt, tvätt och medans allt låg på tork så kom Anders hit med sina små Jack Russel´s Basil & Barney och hämtade upp mig.
Blev kött, korv, sallad, hommus och chilibea till middag.... MUMS =)
Efter det blev det en komedi på dvd som jag hade hyrt som var sjukt rolig!


Vad ska ni hitta på i helgen?
Det är ju trots allt fredag pch strålande väder ute :-)

Hörs snart...

torsdag 12 augusti 2010

Home again...

Yepp, now i´m home again.
Har varit på stan och shoppat lite kläder och annat smått och gott, snus till Vegas (panik om jag hade glömt det), klippt mig hos George och nu funderar jag på om man kanske skulle åka ut till min kära vän Anders som har en GRYM sjö tomt ute på lidingö och grilla lite.
Enda problemet är att jag har en fuckin tvätt tid mellan 19-22. Saknar att ha tvättmaskin och torktumlare i lägenheten, så himla skönt och bekvämt.

Ute hos Anders, på bryggan...

                                                                Grillmästaren Anders som brukar stå för mixed grill :-p

Powerwalk & Frukost , Done!

Skön start på dagen...
Att börja dagen med en härlig powerwalk i solen och sen en nyttig och god frukost är riktigt härligt...

Nu så är det dags för att fortsätta skriva på en presentation som skall lämnas iväg till ett företag innan jag åker iväg på lite semester i helgen.
Sen blir det nog ner på stan en sväng. Hittade 2 riktigt skönt t-shirts igår som jag ska ner och köpa.
Var förbi på A2 igår och köpte en as cool rock från mophine generation som jag köpte och lämnade in till skräddaren för lite kortning, insyning och diverse tillägg... Bild på den kommer när jag är hemma från semestern och hämtat ut den.

Hörs sen!

Natten bär med sig underliga saker...

Utan att avslöja alldeles för mycket så handlar Inception som vi såg igår mycket om drömmar.
Om drömmen i drömmen och olika steg och nivåer i drömmar.
Vad tror ni hände i natt då?!
Jo, jag har sovit så jävla dåligt och drömt om mina drömmar som ska ner i nästa steg och nästa nivå osv. precis som i filmen...
Vaknat med ett ryck "kick" minst 1 gång i timmen hela natten... Gahhhh!
Så nu har jag äntligen vaknat och gått upp, får försöka ta in den missade sömnen i natt i stället...
Det är konstigt det där, att man drömmer om det som har hänt under dagen och det som rör sig inne i huvudet och sina egna tankar som man går runt och bär på.
Det blir som till en egen liten verklighetsfilm för några timmar när man sover, och då är allt så verkligt lixom.













Hmmmm, nog pratat om det!
Ska ut och röra på fläsket nu 1 timme tänkte jag, försöka gå ner i vikt i alla fall =)

Hörs lite senare!

Inception...

Yes, nu har det gått en del dagar och jag har faktiskt helt glömt bort att jag hade en blogg, kommer nog bli bättre :-)
Hur som helst så har veckan flutit på med 2 bra och givande möten på jobbfronten som jag ser fram emot att jobba med i höst och vinter.
Har försökt att vara nyttig och hälsosam i veckan och det har väl gått ganska så bra.
Har hunnit bli 3 powerwalks och ett squashpass samt relativt nyttiga mål innehållande lite kolhydrater och mer protein och grönsaker. Men inte FAN går jag ner i vikt för det :-(

Min lilla Jessica är fortfarande borta på semester och kommer hem på fredag, dvs. 36 timmar innan jag åker i väg till Las Vegas i 2 veckor. Hmmm, jobbigt det här med att vara ifrån varandra så länge precis i "början" av ett förhållande. men, men det här kommr nog att gå bra :-)
Blir bara lite orolig när hon inte hör av sig det lilla busfröet!


En bild från vår semester i Grekland...

Kom precis hem ifrån bio där vi var och såg filmen Inception, ngn som sett den?
GRYM film måste jag säga. Man sitter och tänker HELA filmen och kan samt har inte möjlighet att fundera på någonting annat överhuvudtaget. Kan starkt rekommendera er att se den.


Nu är det dags att hoppa in i duschen, borsta tänderna och hoppa ner i sängen...
I förrgår fyllde Camilla 25år och det betyder att hon börjar bli vuxen och på väg att bli en kvinna...
Skulle man kunna tro men... hahahahaha, det kommer nog att dröja 1-2 år till innan hon tar sig själv i kragen och växer upp. Hon kör sin grej och gör det bra. Men måste bara lära sig lyssna på råd och vägledning från folk som försöker hjälpa henne.... 
Grattis i efterskott och kan du hämta hem Baloo från Norge någongång?!
Han ringde och sa att han vill komma hem från sitt sommarläger och hänga lte med pappsen =)


Time to hit he sack... Sleep tight så hörs vi förhoppningsvis i morgon!

söndag 8 augusti 2010

10 år efter alla andra...

Ja, jag vet att jag är efter men har inte riktigt velat ha en blogg tidigare... Men efter mycket om och men och flera personer som tycker att "du måste ju bara starta en blogg" så har jag nu äntligen styrt upp en.
Hur detta ska bli intressant har jag ingen aning om, såååå rolig och sååååå mycket saker gör jag inte men vi får se hur det här slutar :-)
Fattar inte hälften av alla inställningar eller hur man laddar upp saker riktigt än, så boys and girls... have Patience!

Let´s go!