lördag 30 oktober 2010

Happy Halloween Motherfuckers!

Nu är vi på födelsedagsfest hos Sofia, sen blir det middag ute någonstans och återigen en utgång...
Later!

18.33

Har precis varit på ett litet möte och sen ätit lite Max mat, så jäkla gott så här på bakisdagen =)
                                                            Mac Attack, fit som vanligt =)

Yesterday in Pics....

Hade sjukt kul igår med grymt god middag på Collage, Hålles birthdayparty på Rose, drama på hells och nice chitt-chat i kön till stureplansgrillen, sen dök Peter från Bacardi upp som en ängel sänd från himlen..Hahahahahaha.
Jag, Jeppe och Fred
Me and Gregory
Batman and me
Olivia försöker blanda groggar :-p
Mmmmmm, beirut café
Vackra Lina
Daddy Boastin and me
Shombol Talaee
Sergio in the Mix
Hålle bålle
Alexandra
Someone needs a haircut... Krull is on the move :-D
Watch Out
Jessica :-p
Sthlms sexigaste dj
Jag och bästa Niiiiiiina :-)
Dan banan

Nu är det dags att gå ner på stan och möta upp lite investerare och några från Dubai som jag sammanfört för ett riktigt bra och intressant möte, får se vart det hela leder :-)

fredag 29 oktober 2010

Can i kick it? Yes I can!

Nyduschad, påklädd och redo för en runda med Fred och co nere på stan.
Middag hos Uffe på Collage, drinks och Hålles födelsdagsfest står på schemat och så ska vi förbi hos lillebror Jonas Ghauri på Cafét också... oj,oj,oj... Hur ska denna kväll sluta?! :-)
Hörs senare kära bloggläsare eller i morgon och vill ni vinna ngt av halsbanden så föreslår jag att ni droppar lite kommentarer om varför ni ska vinna nu, annars så kommer jag aldrig ha ngn tävling mer :-p
Vinnaren kommer jag att utse på söndag...

Skön babbe :-)

Sweet day...


Idag har jag haft ett bra och produktivt lunchmöte, efter det kom Tjommen och möte upp för lite skitsnack och en fika...
Vi sprang på allas våran Robinson-Sara som hon kallas nu förtiden :-p , utanför Undici och surrade lite med henne innan vi gick upp och tog en kaffe och te på Mocco.
Nu på eftermiddagen så har jag och Lole varit uppe och spelat squash igen... Yepp, jag vann today again med 5-0, 5-0, 3-1 :-)
Nu är jag hemma och Fred kom förbi och sa hej innan vi ska duscha och göra oss i ordning för middag och utgång ikvälll. Vi får se vad kvällen erbjuder, men en sak är säker.... det blir UTGÅNG =)


Sprang även in i Mo som hade fått ett samtal för 2 dagar sen att han har en son på 6 år... sjukt! ;-)

Lunch...

Now it´s time att gå ner på stan för ett litet lunch möte och sen ska jag träffa upp Tjommen och förhoppningsvis A-K också :-)
Idag har en av mina bästa vänner Fred kommit till sthlm från Dubai, det kommer nog blir en stökig helg har jag en känsla av...hahahaha.

torsdag 28 oktober 2010

Film och mys...

Nu har vi ätit en smaskig middag och och bunkrat upp med "light" chips, grönsaker och dipp här hemma och ska kolla på en av filmerna jag hyrde här om dagen :-)
En bild på en av skjortorna jag köpte igår förresten, hittade den nu...

Lole´s Birthday :-)

Har typ precis kommit hem igen efter ännu en heldag nere på stan.
Har gått runt och kollat lite affärer och sen placerade jag mig och min lilla stjärt inne på Le Cafe i Sturegallerian där jag hade ett möte på eftermiddagen och även satt och jobbade i 4-5 timmar.
Sofia kom förbi och sa hej och även Marcus och Sia...
Innan det så smällde jag i mig en god ceasarsallad här uppe vid mig :-p
Skönt att sitta där nere, lugnt, sköna soffor och man är kreativ även om jag inte fick ngt gjort på typ 1-2 timmar när alla var där men ändå =)
En av mina bästa vänner Lole fyller år idag och är på väg hem från Åre där han har haft lite möten och skit, han ska nämligen ta hand om Dippan´s nattklubb hela säsongen som vi hade hand om onsdagarna förra året. Skönt för honom som gillar skidor också!


                                                               GRATTIS PÅ DIG LOLE

Hit down town...

Har tränat, svarat på lite mail, duschat och ätit frukost och nu är det snart dags att gå ner och möta upp Marcus och Co nere på stan. Här är förresten några bilder på vad jag köpte hem :-)



















Frukosten :-) Nyttig och god!




Pratade med Laura som är nere på Barbados igår kväll hon är där nere och "jobbar" lite lätt.
Hon håller på att försöka locka ner mig dit i 1-2 veckor men innan 20 november för då kommer hon hem igen.
Hus vid stranden, sol och varmt, klar blått vatten, vita stränder och bara relalalaxa... Tåls att suga på... Ser ju så nice ut!

TÄVLING!

Fick precis hem lite mer saker som jag beställt hem från stayhard.se och jag tänkte även lotta ut lite smycken från Smash till en eller flera lyckliga läsare här på bloggen...
Allt du behöver göra är att ge mig en bra anledning i kommentarsfältet till varför just DU skulle få ett halsband?!