fredag 7 januari 2011

Friday night and i´m home...

Haft en skön och soft dag idag...
Vaknade i lagom tid för att som vanligt missa frukosten.... hahahaha, att jag aldrig lär mig!
Drog upp och la mig vid poolen med Johan i 2 timmar tills Max vaknade till liv och sen gick vi ner till stranden. Åhhhhh Helvete vad det stekte på idag så när klockan var 15 så var det ingen av oss som pallade ligga kvar så vi promenerade hem, tog en dusch och åkte iväg till Phuket Town för lite shopping i de stora galleriorna. Som ni vet är jag shoppoholic så det blev en massa kläder, 2 shorts och 2 skjortor från Abercrombie & Fitch, 1 par converse, As sköna bodybutter krämer så jag kan få behålla min färg när jag kommer hem till vintern, lite sköna t-shirts från diverse affärer, 2 tröjor, 1 par assköna adidas skor m.m. Vi åt lunch på en galet god japansk restaurang som heter Fuji där vi beställde sinnesjukt mycket mat, inte konstigt att jag gått upp 3 kilon här nere :-/

Sen gick vi loss nere på supermarketen på nyttigheter, köpte 14 st morotsjuicer, massa olika nötter, annanas, honungsmelon, papaya, mango, melon, torkade frukter, massa små flaskor med vatten m.m.

När vi väl kom tbax till hotellet runt åtta tiden drog jag iväg själv och tränade lite axlar/triceps/mage och sen löpbandet i 15 min innan jag höll på att svettas ihjäl. Kom hem och tog dusch nr 3 för dagen innan jag smet ner här på hotellet och tog en thai/olje massage, så himla skönt. Ska fan paasa på att ta en nu varje dag typ 60 kronor kostar det typ...  =)

Kom precis hem efter ett möte med ägaren till nya nattklubben Famous som ligger här i Phuket.
Bob Sinclar spelade ju där i tisdags och i morgon är det dags för en annan supstar att inta Dj Båset, nämligen ingen mindre än Jonas Lichter ;-)
Yepp, ska in och spela ett 2-timmars set där i morgon och ska bli skitkul!

"Getting ready for the weekend! This Saturday Night January 8, 2011, we got a surprise special DJ that just hit the island, Swedish DJ / Producer, Jonas Lichter!!!! Famous Night Club Phuket, Thailand!!! "


www.famousphuket.com






Bill och bull är ute en sväng på stan då Max hade ngn polare som är här och hälsar på, jag pallade faktiskt inte och vill vara fräsch för i morgon!

Så med det sagt så säger jag god natt ....

On the way to the shoppingmalls , in the taxi...

we got attacked from .... hmmm, out of space?!


YUMMI :-p



Johan fick en present efter maten också =)


Max hittade en "skön" massage stol, kolla ansiktsuttrycket! Hahahaha


torsdag 6 januari 2011

Torsdag...

Idag har det inte blivit många knop gjorda...
Vaknade precis när frukosten slutade och var alldeles för seg för att ta en joggingtur också, så väckte Max, Johan var redan vaken sen så promenerade vi ner till stranden och låg där i typ 5 timmar, somnade gjorde vi också så alla 3 har typ bränt sig lite...
Kom förbi en liten thai tjej som hade färsk aloe vera som hon smorde in mig och Johan med, så jäkla skönt, bäst bästa för huden speciellt när vi båda hade bränt oss lite =)
Såg typ ut som en elefant hade kommit över oss båda när hon var färdig...hahahaha!

Sen blev det ett rygg/biceps/mag pass på gymmet och en lång promenad på eftermiddagen istället.
Vi har hittat ett snuskigt bra Thaihak här nere som gör den GRYMMASTE thaimaten jag har ätit , EVER och snuskigt billigt är det också, 8 olika rätter med 5 drickor gick på 750 baht och är typ 150 kronor!
Nu har vi köpt en massa olika färska frukter och ska kolla på en film innan vi somnar in för natten...







The Elephant came.... :-p





onsdag 5 januari 2011

Goo Goo Dolls - Iris


God natt Sverige!

Sol, Party och regn...

Igår hade vi en riktigt skön dag...
Började som vanligt med en liten joggingtur i solen för att sen äta en god frukost med en massa färsk frukt och omelett.
Upp till Simon och Max för att väcka sömntutorna och sedan drog vi upp och cillade vid poolen i 3-4 timmar, så himla varmt igår så det var skönt att hoppa ner i en sval & härlig pool med jämna mellanrum :-)
Vid 15-tiden gick vi ner till beachen och la oss på varsin solstol i någon timme, åt färsk ananas och drack svingod färskpressad morotsjuice innan vi bestämde oss för att åka ut och köra lite jetski! Så jävla kul och det blev en och annan kålsupp ....hahahahaha !

Drog förbi gymmet vid sju någongång för ett snabbt bröstpass och sen blev det bråttom för vi skulle möta upp alla redan vid 20.30 för middag.
Hur som helst så mötte vi upp Michaela, Alexandra, Sara, Alex och hans bror, Michael m.fl för en trevlig middag på ett så där bra matställe, innan vi drog vidare för lite fördrinks och shots på olika barer + ett pitstopp på Starbucks :-)
Runt 01.00 smet vi vidare till Famous där Bob Sinclair hade ett gig. Det var PROPPFULLT inne på nattklubben och vi hade en sjukt rolig kväll, som började vid 20.30 och avslutades kl 07 i morse. Där emellan så hann vi med Famous, Tiger, Hollywood och självklart Burger King :-p

Idag har vi inte gjort så mycket med tanke på att vädret har varit pissdåligt, har varit mulet och regnat typ hela dagen så det har blivit en del shopping inne på galleriorna och nu ska vi möta upp Martin Björk och co för middag och sen kanske det blir en nattbio :-)

At the Beach...

Time for Jetski...
Liiiiiiiimon is happy =)


Hey ho, let´s go!

Hold on!

Sån träningsvärk i armarna efter....

3 gringos


Max, jag, Mickis och Alex
Michaela, Alex, Alexandra, Sara, Johan och Michael

Welcome to Famous

Peppra sitt kaffe bör man, annars dör man :-p

pit-stop!

Drinks....


På Famous beachclub

Mr Bob Sinclar

Chef´s bartendern

På taket...

Me and Bob


Bra gig och packat med folk var det!
Haaaaambuuuurgeeeeersssss!

Mmmmm....
Bra väder här idag... NOT! Ångest.....


Chicken Cashew och Pad Thai Gai


Thai reklam på bion, My goood. Ljusår efter oss där hemma!



Nattmat för 70 kr :-) I Love this country....

Skön film, även om jag somnade till...