lördag 29 januari 2011

S O L I D A R I T E T ikväll....


Warm up by: David Lotfi

Galen lördag på g....

I går kväll spelade jag som sagt på Diplomat´s afterwork mellan 18-22 sen blev det hem och lämna skivorna snabbt, ta en dusch och byta om innan jag mötte upp Marcus, Dan och Abbe för middag nere på Italiano. Blev oxfile, med spenat, broccoli och sallad =)

Drog förbi på Nobis en sväng, riktigt nice ställe att bara ta en drink på och känna lugnet. Jonas Andersson jobbar tydligen där som en "trivselvärd" av något slag och bjöd in mig på ett litet möte nästa vecka...
Gick förbi på Rose en snabbis innan jag drog till jobbet och där var det helt ok, konstigt att det inte var KAOZ ute igår med tanke på att det var löningsfredag men det kommer väl idag kan jag tänka mig!

Ser fram emot ikväll, vi har ju bokat in Mick Kastenholt & Andrew Dee på Solidaritet och pratade med dom precis, om ordet taggade har ett ansikte så är det fan dom :-p

Nu är det dags för ett möte nere på solli, sen liunch och efter det blir det nog ett litet gympass innan siestan och middagen... Vi ses på Solidaritet ikväll!






fredag 28 januari 2011

Teaser för i morgon...

Löningshelg...

Kom hem från gymmet för några minuter sen och ska hoppa in i duschen snart för att sen gå ner och spela AW på hotell diplomat klockan 18-22. Känns som om det kan bli riktigt mycket folk idag eftersom det är löningshelg och allt.
Sen blir det nog middag med Marcus, Dan, Abbe, Allen, Martin och co direkt efter och en sväng på stan innan jobbet kallar.
Solidaritet kommer nog bli helt bananas ikväll för att inte tala om i morgon... !
Så kom förbi Solli ikväll så lovar jag att ni kommer få en riktigt rolig avslutning på kvällen.


God fredags morgon =)

Sov som en liten minigris inatt, så skönt... Känner mig utvilad men dock lite förkyld och det suger, rinner ur näsan, hes i halsen och lite yr men annars är det bra ...hahahaha.
Och på detta ska jag dra iväg och köra 1 timmes squash med Philip nu, får väl se om det är smart eller bara idiotiskt, men får panik om jag inte rör på mig.
Fick precis en spelning i Thailand den 12e februari och sen Australien efter det, men frågan är om det är värt att sticka iväg så långt för typ 2 spelningar och 1 day off på respektive ställe?!
Måste suga på den här karamellen i ngn dag, men åhhh vad jag vill tbax till solen!


torsdag 27 januari 2011

Nause på Solidaritet...

Idag körde jag som vanligt ett lite gympass imorse med George, blev bröst/mage och lite intervallträning på det. Skönt sätt att väcka kroppen till liv på morgonen =)
Hem och tog en lång dusch, åt lite frukost och sen ner på stan för ett möte med RedBull och en genomgång med Olle & Pierre för helgen, samt lite andra saker som vi ska hitta på i vår.

Runt 16-17 tiden kom Pierre, Fabriona och lilla "neger" David förbi på en kaffe och lite surr.
David har fan fått riktigt bra med färg t.o.m brunare än mig den lilla råttan :-p Hahahaha.
Han har precis kommit hem från Filippinerna & Hong Kong där han varit med Roy, dom verkade ha haft det riktigt nice!

Nu har jag precis dragit i mig en god middag efter ett kort "30 min" joggingpass på bandet, skittråkigt!
Funderar på att ta en sväng på stan ikväll, våra housegrabbar från Nause kör på Solidaritet och det är lite småhets på folk att gå ut, kan i och för sig bero på att alla fått sin lön... Ja, den som lever får se!



onsdag 26 januari 2011

PÅ LÖRDAG!

Love and Other Drugs...

Kom precis hem efter att ha varit på bio med Linda och sett en grym fil som heter Love and Other Drugs med Jake Gyllenhall och den dundervackra Anne Hathaway. En riktigt bra film faktiskt och fast den är ganska så rolig stundtals så är den ändå lite sorglig och gripande tycker jag. Helt klart sevärd!




Nu blir det tomatsoppa och lite jobb...
I morgon bitti är det dags för ett gympass med George igen så måste ladda kroppen...hahaha!


Yes sir...

Idag har varit en skön dag med squash i morse mot Philip där jag åkte på torsk IGEN, faaaan... Hahaha.
Men kul och bra motion som vanligt, det är egentligen löjligt vad jämnt det är mellan oss men på fredag Philip, then you are going down! :-p


Efter squashen har drog jag till hotellet för lunch och sedan har vi suttit där hela dagen i möten från 12.30 tills nu. Kom fram till en massa roliga saker gällande Solli och olika events :-)

Nu är det dags för bio, vad vi ska se... i tell you when i get back home!

tisdag 25 januari 2011

Tränat and time for dinner...

Nyss hemkommen från ett jobbigt pass nere på gymmet där jag och George precis har kört ett tungt ryggpass med efterföljande intervallträning på trappmaskinen, puhhh helt slut nu!
Precis duschat och nu är det dags att äta lite middag, blir lammfärsbiffar med blomkålspure, hommus, broccoli och sallad.


Skön grej men kan David sluta promota sig själv och göra en soft grej bara?!

17.30

Började dagen med att gå ner till gymmet i det här kalla vädret.... brrrr.
Ställde mig och körde 5 km på löpbandet, riktigt jobbigt var det faktiskt, märker att helgen tar ut sin rätt.
Efter det blev det ett axel/triceps/mag pass och sen en långlunch med Fia på Mocco.
Deras hälsotallrik är fan riktigt god kom jag underfund med idag :-)

Sen blev det en sväng ner på stan, köpte bl.a ett fotbad med massa oljor och salter m.m. Känner att mina fötter börjar ta stryk nu när jag spelar mycket squash och börjat jogga.

Sen blev det en sväng förbi jobbet också innan jag smet hem.
Nu ska jag ner och hyra lite filmer och sen blir det ett bröst eller ryggpass nere på gymmet med George, får se vad han känner för. Lateeeeer!

måndag 24 januari 2011

Monday Mode...

Ja, idag har det varit en lång och soft dag som började med 1 timmes squash mot Max följt av ett tungt ben/magpass som om inte squashen vore nog...
Efter träningen blev det en trevlig lunch med bl.a Jeppe Bringby som man inte träffar varje dag. Fan Jeppson miss you man, vi måste se till att ses oftare :-)

Sen var det dags för ett eftermiddags möte som var hmmm... intressant. Hahahaha.
Nu på kvällen har jag inte gjort så mycket, mest suttit och jobbat, pratat i telefon, lagat en god middag bestående av blomkålspure, kokt broccoli med lite smör och salt på och stekt falukorv med ägg.

Nu är det snart sleeping time så jag tar nog med mig datorn in i sovrummet och kollar en film samtidigt.

Skön låt som får en att tänka till...

Hur söt var inte den här lilla krabaten då?!

God morgon =) Hahahahaha!

Seeeeeeeeg!

Orkar inte ens skriva ngt förutom att det var en riktigt rolig kväll igår och satan i gatan vad folk det var på Solidaritet, och vi hade pisskul. Härligt när man blir glad över att gå till jobbet :-)
Nu är jag så mätt att jag håller på att spricka.... Ätardagar i all ära, men det här var fan att int ok, lixom att "pusha the limits"... Hahaha!


Middagen igår...

Bra combo, kaffe - Banan & hallon shake med vodka, rödvin...

Pierrsan

Relight my fire...

Malin jobbar på hårt nere på Rose...

Artisten Alex Tralala..

Vem vare, VEM VARE som sket?! :-p

Bulten & lill rackarn

Kärlek... då menar jag till redbullen så klart ;-)

Holger & Ozzy

Coolaste jag sett... Orginalgitarr från Kirk Hammet i METALLICA !

Middagen idag... Fish & Chips, mums

Sergio & Me

Jag och Marie

Jonas & Calle

Frosseri :-p