torsdag 30 juni 2011

Back in Stockholm...

Så var man hemma i Stockholm igen ...
De sista 2 dagarna på semestern var helt underbara och sköna. Mycket sol, mat, träning och läsande. Precis så som jag ville ha det. Pallar inte med att kröka och skit när man drar iväg och vill ha semester lixom.
Hur som helst, skönt med 1 vecka och nästan kunna koppla bort allt jobb och omvärlden.
Kom hem igår kväll efter att ha fått vänta i 4 extra timmar på flygplatsen då planet var försenat men inte ngt att göra åt saken. Köpte en baguette med tonfisk, och började läsa Livet Deluxe och har nästan läst ut hela boken på ett dygn nu, verkligen att rekommendera...
Mötte upp min älskling och drog ner till Lisa på Torget för en mysig middag och catchade upp lite.
Så himla härligt att ses igen. Hon har sista arbetsintevjun idag och hoppas verkligen att det går vägen så som hon vill ha det =)
Sen drog vi till Hemköp och handlade massa mat hem innan vi satt i valet och kvalet om det skulle bli frukt och nyttigheter eller godis med chips och dipp... Ni ser sen vilket det blev ;-)

Idag har jag tagit en lång joggingtur runt djurgården, fikat med Mo och Olle, tränat på gymmet, varit och klippt mig, shoppat lite och nu sitter jag och bränner lite skivor tills på lördag då jag, Mo och David Lotfi spelar på Solidaritet :-)








Roger Rabbit ?!

This....

Or This ?!

Blev snask med lite grönsaker =)





Nice löprunda vid havet...








Förrätter :-p

Så god black cod, smälte i munnen...

Mmmmmm...

söndag 26 juni 2011

Good Night...

Blev att jag låg kvar vid min pool här uppe vid altanen istället efter en god sallad till lunch...
Låg kvar tills klockan var 19 någonting sen blev det en joggingtur och direkt till gymmet efter det, superskönt. Det var nästan inget folk där idag heller så ett snabbt och effektivt pass blev det.
Kom upp till hotellrummet och tog en låååång och kall dusch och satte mig uppe vid poolen och kollade på solnedgången innan jag gick ner och åt lite middag , eller nja... ganska så mycket middag faktiskt... hahaha.
Sen hade de bokat in 3 tenorer som hade ställt upp sig nere vid poolområdet och sjöng opera, asmysigt faktiskt =) Nu har jag pratat i telefon i ngn timme med skruttisen hemma som jag saknar och ska lägga mig och läsa lite innan jag ska somna in för natten.
Hmmm, skadat... även fast jag solar typ 7-8 timmar om dagen så har jag nästan inte fått ngn färg så i morgon blir det olja :-p



Chess anyone?!


God lunch =)


At the gym...



MUMS

3 tenorerna

Ge mig normal läsk sa jag!

Good start...

Vaknade tidigt även i morse och gav mig ut på en lätt joggingtur längs vattnet, så himla skönt.
Varmt, soligt och så fläktar det längs hela vägen... Kom hem till hotellrummet, gjorde lite push-ups och körde lite mage innan jag tog en kall och skön dusch.
Sen blev det ner till frukosten, åt en massa gott och har legat nere vid poolen tills nu...
Ska ta och äta lite lunch tänkte jag och sen kanske ner och lägga mig vid havet istället?! Hmmm, later!