torsdag 8 september 2011

Möte...

Nu är det snart dags att pipa iväg på ett möte med...

Dags för pass 2

Har precis kommit hem efter första passet squash med Philip sen i Mars typ...
Riktigt tungt att komma tillbaka när man inte spelat på ett tag men nu ska vi försöka att pricka in2-3 dagar i vecka hela vintern. Så skön allroundmotion och riktigt kul.

Ska bara byta träningsväska och bege mig ner till Sats Stureplan och köra ett spinning sen ett corepass med Ann som kör varje torsdag. Blir dyngsur som en hund efter varje gång, men skönt är det.

Jahapp, vad har jag gjort de senaste dagarna da...
Var nere i Eskilstuna i tisdags då Fi´s systerdotter fyllde år. Det bjöds på smörgåstårta, cheesecake, godis och som vanligt trevligt sällskap och massa hundar =)
På vägen hem var jag supersugen på Max så det blev ett kort pitstop också ...hahahaha.
Igår körde jag ett bröstpass med George på gymmet och sen blev det massa småjobb hela dagen.






FUCK, ser nu att min mobil har dött! HELVETE... orkar inte hålla på med försäkringar och dyl.
Måste ner till telenor nu!

tisdag 6 september 2011

God morgon...

Hej hopp på er...
Hoppas ni har haft en lika skön och rolig helg som jag har haft.
Lördagen började med att jag gick ner på stan och mötte upp frugan som var nere och skulle shoppa lite kläder och underkläder. Det brukar inte sluta bra... inte så att jag menar att hon bränner alla pengar utan hon kan ha...Hmmmmmm, ganska så dålig smak ibland om man säger så...hahaha. Men efter 5 timmar så hade vi eller hon i alla falll lyckats samla på sig lite schyssta saker bl.a en skitsnygg klänning från dagmar, lite snygga toppar och ett gäng schyssta underkläder.

Kvällen började jag med en soft och trevlig middag på hotellet tillsammans med Filip Jenven och Jonas Vogel som båda skulle spela på Solidaritet samma kväll tillsammans med mig...
Innan jobbet gick vi runt på bl.a Cafét & Rose och inget av dom var så där KAOS som det kan vara så lite nervös var jag för att vi hade lika "lugnt" men icke sa nicke... Bra kö och smetat där inne precis som jag gillar det =) Det blev ett lyckat gig och ingen mindre än Sia Yaraghi kom och gästade i båset också och det var riktigt kul att spela igen. Filip levererade riktigt ny, skön house as ususal =)











På söndagen så vaknade vi runt lunch och bestämde oss för att göra en liten tripp till Eskilstuna där Fi har hela sin familj... Tog bilen, stannade till och handlade massa gottis och åkte till hennes systers familj och grillade. Supertrevligt och skönt väder var 2 ord som gick igenom söndagen =)
Fi blev även så kär i en av deras små hundar Vera så vi snodde med oss henne hem till Stockholm över veckan också... Hahaha, nu är det ju så att Fi inte kunde ta med henne till kontoret så jag har henne 90 % av tiden men hon är jättegullig men jag tror hon kan ha en släng av damp så fort vi kommer ut från lägenheten faktiskt ...hahahaha.




Igår blev det kontoret hela dagen...
Hade 2 roliga möten och satt sen och surra med Olle och Pierre om diverse saker som är på agendan för hösten. Runt 16.30 drog jag och Linda till SATS Tule och tränade och direkt efter kom Fi och hämtade upp mig då vi var bortbjudna till underbara familjen Myrbäck...
Fi´s kusin Cicci är nagelspecialist så det var grundidén för att åka ut dit igår tydligen men vilken HÄRLIG familj och hennes man Daniel är grymt skön... Dom lagade oss det godaste som jag ätit på riktigt länge och då älskar jag ändå mat =)
Chili och vitlöksfrästa handskalade räkor till förrätt tillsammans med en supergod sallad och till varmrätt var det grillat kött med hemmagjord rödvinssås och smördegsinbakade potatisstavar som var toppade med västerbottensost.... , ja ni hör ju själva... MUMS!
Dom har 2 små gulliga söner också som är sockersöta och väluppfostrade. Vera älskade i alla fall att busa omkring med dom.








Nu är det dags för träning tror jag bestämt... later!