lördag 18 juni 2011

Igår kväll och nice brunch!

Igår kväll var jag så seg att det blev en massa onyttig mat till middag följt av chips, dipp, ostbågar, godis m.m. tills jag bokstavligen höll på att spricka.
Till det kollade vi på 3 filmer innan det var dags att dra ner till jobbet.
Hahaha, Fi kom hem vid 00.30 tiden iklädd en Onepiece som såg ut som en leopard/bumbibjörn, hahaha. Drog hur som helst ner till jobbet där det var helt ok med folk inta galet, men skön stämning och bra vibe.
Ikväll har vi fullbokat och bra med gästlista så det känns som om det kommer bli bananas!

Vaknade i morse och satte mig och kolla igenom lite mail innan en skön djurgårdspromenad följt av en snabbdusch och sen bar av ner till Berns för en supertrevlig brunch med Ellinor, Daniel, Felipe och Sienna. Är så mätt (återigen) hahahaha, och så ska vi bort på Philips 30-års fest nu om 1 timme på Supper där det blir mat, dryck m.m.... orkar inte :-p  Känns som om det kommer bli en LÅNG natt idag.
Funderar på att dra iväg i morgon utomlands, får se om jag hittar ngn resa bara.





Min dessert tallrik till vänster och hennes till höger...hahaha


Hur ska man kunna ta med henne på restaurang igen?! =)

fredag 17 juni 2011

Helgen på Solidaritet...


Kul väder...

Vaknade i morse och skulle som sagt kört squash med Philip kl 09.30 men när jag vaknade klockan 08.00 och kollade på min telefon låg där bl.a ett meddelande från just Philip som hade kommit 04.58 där det stod - Jag måste boka av squashen i morgon är dyngrak!!! Sorry. Hahahaha, vi som hade slagit vad och allt.. Hahahahaha. Men, men då tänkte jag ta en joggingtur men kollade ut och blev inte alls sugen på att gå ut överhuvudtaget. Det regnar och det skall fortsätta regna tills på torsdag säger dom. Nu är det jag som kollar på en resa utomlands ögona bums! Sverige är grymt när det är sol men suger när det regnar.
Jobbar nog hemifrån idag och ska försöka ta mig ner till gymmet en snabbis också.
Har bara 2 möten idag så blir en soft dag idag =)

torsdag 16 juni 2011

Long day...

Idag har det varit en lång dag med massa roliga saker...
Började i morse med att jobba lite innan vi drog ner och körde lite ben och sen ett spinning och core pass efter varandra. Lite tråkigt eftersom Ann den vanliga instruktören var ledig men ändå skönt att röra på sig.
sen blev det snabbt hem och duscha, dra i sig en proteindrink och sen cykla bort till kontoret där vi mötte upp Ellinor som ville att vi skulle vara barnvakter till lilla söta Sienna :-)
Hon var supersöt och hur lugn som helst, börjar nästa sukta efter ett litet barn nu känns det som...
Satt på kontoret ett tag sen kom Pierre förbi och så drog vi en god Thai lunch ihop och surrade lite skit , sen blev det jobb i 4 timmar innan vi åkte bort till MTG på söder.
Tog tunnelbanan för första gången sen fler år tillbaka and i just realised why...
Väl där borta gick vi in med Anton och satte oss med Fi som skulle sjunga in lite vokaler och få lite beats, lät faktiskt riktigt bra! Ska sno in henne till 2 av våra låtar också tror jag ;-)

Nu har vi precis ätit middag, ja, jag vet att det är sent men var så hungrig :-(
Blev falukorv med stuvade makaroner, så jäkla gott!
Nu är det dags för en film sen sovdags. Blir nog första squashen i morgon bitti på sjukt länge =)













Take one - Slask

onsdag 15 juni 2011

Birthday boy...

Ikväll har vi varit hemma hos mina föräldrar då min lillebror fyllde 29 år idag, stor skitunge nu :-p
Hade så jäkla trevlig kväll och Fi skrattade och grät så att tårarna sprutade, alltså hon dog till alla gamla foton mamma visade på mig, jag tyckte det var lagom kul men jag bjuder på den...  hahahaha.
Åt en asgod förrätt, grillat kött och kyckling med råstekt potatis med olika sallader till varrätt och glass med jordgubbar till efterrätt så nu ligger jag återigen som en träskpadda i soffan...
Tur att jag joggat och varit på gymmet idag annars hade jag haft mega-ångest, men det är väl därför man tränar?! Så man kan unna sig lite då och då...
Nu blir det film ikväll igen sen nighty night...
Tyvärr David, (min bror alltså) , dina bilder blev inte så himla bra, så skiter i att lägga upp dom... du ska tacka mig :-p





Jag var Mr: John Travolta trodde jag...



Typ dagens mode, eller vad säger ni?! ;-)

Busunge nr 1 =)

Powerwalk...

Ombytt och klar... Nu är det dags för en powerwalk även fast det känns som om vädret ska svika oss...

Matkoma...

Hahahahaha, ligger i soffan efter att ha ätit på tok för mycket mat för 4 timmar sen, men är fortfarande proppmätt!
Kom och tänka på en sak som Pierre sa när jag pratade med honom i telefon när jag joggade i morse... Han sa att det lät som en häst galloperade när jag sprang.... :-p Så nu är jag en jävla häst också!
Blev en powerwalk på kvällen också runt hela djurgården, vilket var skönt och så kom det några skvättar regn på det också, härligt!
Kom och ställde mig och lagade 2 st olika sallader... En blandsallad och en coleslaw, Hommus, tehina, falafel, shishkebab, blomkålspure, vitlök/vitvins stekta champinjoner m.m. och efter det blev det honungsmelon och vattenmelon..ahhhhh.
Nu blir det film som jag återigen kommer att somna till... så god natt på er.

Här var det visst någon som fick vatten i näsan...hahahaha


Så nice att ha ett välfyllt kylskåp... gillart!



tisdag 14 juni 2011

Monday & Tuesday...

Hej hopp...
Var så seg igår att jag inte orkade blogga... sorry.
Vaknade runt 08 på morgonen och satte mig och jobbade ett tag innan jag somnade om en kortis och sen på förmiddagen tiden blev det en joggingtur med Fi runt djurgården följt av ett snabbt axelpass på gymmet.

Efter träningen så kom Olle och hämta mig, sen blev det en lerinpackning som är avslappnande för muskler och leder hos Jennifer. Så himla skönt, efter det blev jag insmord med ngn magnesium olja så det kändes som jag hade vasselin över hela kroppen...hahahaha.

Blev en hälsotallrik på Sirap med Pierre, Olle, Jennifer, Hedman efter massagen och sen blev det hem, storshoppade på Hemköp och sen lagade vi tacomiddag och kollade på filmer.

Idag blev det en tur runt djurgården och nu är jag på kontoret och har haft lite möten.
Tror jag drar mig hemåt snart med cykeln innan det börjar regna.... hahahaha.


Låg som i en kokong... hahaha




måndag 13 juni 2011

BILDEXPLOZIONE - Thank you Gothenburg !

Jahapp... då var man hemma i Stockholm igen efter 3 ruskigt bra dagar nere i Göteborg tillsammans med riktigt härliga vänner och kollegor.
Tog som sagt tåget ner till Göteborg på torsdag förmiddag och möttes av regn och storm när jag kom fram.... Lagom kul men det ordnade upp sig mot kvällen och jag, Pierre, Joseph, Mathilda åt en asmysig och trevlig middag nere på Port Du Soleil som hade fantastisk mat och superservice.
Hängde kvar där ett tag innan vi åkte och mötte upp Pierre St Mari och Lotfi och tog ytterligare en middag på Yaki Da som kändes som "hemma hos" ställe från första stund. Mathilda och co. hade bara haft öppet i 2 veckor men det var redan mycket folk trots att vi kom dit relativt sent. Rekommenderar starkt det stället.

Sen tog vi en taxi ner till Port Du Soleil igen där Miike Snow körde ett Dj set. Det blev skön, rolig och galen kväll som avslutades på AparmentNo4.

Fredagen kantades av lite möten, jobb, god räkmacke lunch på Avalon, massa shopping och en stor middag med dj´s, kollegor m.m. nere på Port Du Soleil igen. Sen kom Alex Klingstedt ner och hälsade på i 2 dagar också... Efter middagen åkte jag, Klingstedt och David Tort till hans hotell där vi hämtade upp hans skivor, tog en drink på takterassen, gick en sväng förbi Push för att sen bli hämtade tillbaks till Port där ett fullsatt ställe väntade på att David Tort skulle kliva på men innan det fick de äran at njuta till mina och Lotfi´s pumpande housetoner ;-) Hahahahaha.
Hur som helst så levererade David Tort ett bra kommerisellt och progressivt dj-set och Port bokstavligen kokade kvällen igenom...
Sen blev det en sväng förbi Peacock med hela ligan men insåg ganska snart att det var dags att smita hem istället och slocknade som ett litet barn när jag kom till hotellrummet.

Vaknade på Lördagen, väckte Pierre, David och Alex och satte oss i jacuzzin på vår terass i 3-4 timmar, lyssnade på skön house, snackade skit, beställde upp mat och bara njöt av solen. Alla såg ut som 4 russin när vi var färdiga...hahaha.
Blev en god salladslunch på ett ställe mittemot Avalon tillsammans med Mille, Victor, Alex och co. innan det blev en kort shoppingrunda igen och sen tillbaka till hotellet och roddade för drinken vi hade för lite vänner och bekanta på terassen... Blev smarriga Cointreaupolitans, kalla Stolli/Redbull´s innan jag var tvungen att smita iväg på middag med Joseph, Filip samt Olle & Mo som hade slutit upp till Göteborg under eftermiddagen... Mark Knight var så sliten från Solidaritet spelningen kvällen innan så han ville sova ut på hotellet.
Återigen god middag nere på Port, när jag väl hittat ett ställe som har god mat och bra service så är jag fan fast! Hahahaha. Sen så försvann mitt Cd-case mellan fredag och lördag natt på ngt jävla sätt, ångest!
Så jag tog en taxi tillbaka till hotellet och satte mig och panikbrände 2 skivor och under tiden fick jag så jäkla ont i huvudet att jag nästan funderade på att ligga kvar hemma... Hade ju ändå resten av klanen från jobbet på plats men tog 2 ipren och drack en massa vatten så det ordnade upp sig.
Klev på och värmde innan Mark Knight och satan i gatan... har typ aldrig sett en sån kö utanför ett ställe som utanför Port De Soleil i lördags! Det var typ lika mycket folk utanför som det var inne på stället ... så totalt kanske en 4000 pers som var på ett och samma ställe bara att hälften var utanför.
Joseph, Tjalan, Jens och resten av grabbarna... fuck a duck vilket grymt ställe ni har!

Mark spelade ett så sinnesjukt bra dj-set att jag stog fan och hade gåshud i båset bakom honom hela kvällen, kan inte annat än att bli impad. Oj,oj,oj...
Efter Port så drog vi ner till Peacock där Sellberg stod i båset och chefade, Mark var fortfarande sugen på att lira så han hoppade upp och gästade i någon timme, galet bra!!!
Köpte med mig mat för ett helt kompani tillbaka till hotellet från Burger King men han somna innan jag ens hunnit smaka på något... det luktade inte smultron i rummet när jag vaknade, burgare blandat med en kombo av gammal friterad pommes...hahahaha.

Söndagen vaknade vi ganska så sent, städade i ordning allt och satte oss i bilen och körde hem. Hade 3-4 pitstopp på vägen bl.a på Mc Donalds där jag gick loss, så jäkla hungrig!
Kom hem runt 22.30 igår, satte på en film och somnade i soffan med skruttan som det för övrigt var härligt att se igen!

Nu blir det en joggingtur, lite gym efter och sen planera för helgen på Solidaritet.... Later!



Live musik på Yaki Da



Bästa paret =)














Hände en liten olycka... eller?! :-p

Tack Vargen, Kepsen och Hafvrekakan...


Gurkan...hahahaha

Ehhhhhh ... ok?!



Klingstedt och Nico Fredell

Kärlek 

Kung!


Mark Knight och stor sheriffen !







'


Dolda talanger... eller inte =D

Lite bilder från Solli ---->






Back To Gothenburg.....



Så grymma ihop!






David Tort In The Mix


<3

BOYS, tack för en GRYM HELG!