fredag 26 augusti 2011

TONIGHT !



Puuuhhh...

Har precis ätit en god lunch efter att ha tränat ben och armar med George på Sats i morse och sen gick jag hem och hämtade "lilla" Rupert för att ta en lång joggingtur runt djurgården. Blev 9 km typ och han var nästan lös hela tiden och sprang bredvid mig, så himla lydig , snäll och mysig hund =)
Igår blev det ett axel/mag pass nere på gymmet också följt av en powerwalk och sen tog jag cykeln upp till kontoret och hade 2 möten om en sak som ev. ska förbättra vår kommunikation med gästerna på Solidaritet.
Efter 3 timmar på kontoret tog vi cyklarna upp till Niklas & Basse´s nya ställe som heter Juiceverket uppe vid Odenplan. RIKTIGT bra ställe, coolt inrett och galet bra juicer. Det här kommer gå som tåget och för er tjejer som är sugna på bra juicer med mycket energi gå hit, så kan ni samtidigt vila era små ögon på hunkarna bakom baren...hahaha.
På kvällen lagade jag fyllda tortellinis med en tomat/svamp & gräddsås toppat med ruccola, mmmmm =)

Ikväll har vi Eddy Cabrera på besök i dj båset och det känns som om det kommer att bli ännu en galen kväll på Solidaritet. Ska ni ut är det bara att komma förbi...



Riktigt snyggt inrett...

My beautiful girlie =)


New colorful shoes... hahaha







onsdag 24 augusti 2011

19.42

Idag var en dag som alla andra...
Vaknade tidigt i morse runt 07-tiden och så tog vi (Jag, Fi och Rupert) en joggingtur runt djurgården i lugn och skön takt. Perfekt joggingväder, inte för varmt och inte för kallt.
Kom hem, åt lite lättfrukost innan jag drog ner och mötte George på gymmet kl 09 och körde bröst/mage och biceps. Gjorde en riktigt god proteinshake här hemma sen... 2 skopor proteinpulver (chocklad), 1 banan, frysta hallon, blåbär och hallon och så i med mjälk i mixern.*ZZZZZ* Vips, så får man en grymt god och näringsrik shake.
Tog en lång och härlig dusch och sen 1 timmes massage på Sabai Soong, hade så ont i rygg, baksida lår och axlar så kände at dom kunde få banka på lite tigerbalsam och trycka ut dom jäkla knutarna. AJ, vad ont det gjorde, men förhoppningsvis så är det borta i morgon.

Tog cykeln till kontoret och har suttit och jobbat med Olle, Pierre, Linda och Jeppe hela dagen och fick finbesök av Fi och Rupert till lunch =)

Nu blir det film sen bums i säng...







tisdag 23 augusti 2011

Sweet day...

Ligger nyduschad och trött i soffan och kollar på sista avsnittet av Hell´s Kitchen på 3:an nu.
Idag har varit en skön dag...
Började med ett skönt rygg/magpass i morse nere på SATS följt av en långpromenad runt djurgården.
Efter det blev det en lugn och skön frukost hemma medans jag kollade igenom och svarade på lite mail och grejer. Känns kul att så många agenturer och dj´s vill komma och spela hos oss och de som varit på Solidaritet tidigare är så himla nöjda att de vill komma tillbaka. Känns kul att ha ett så jäkla skönt team bakom sig som Olle, Pierre och Jesper samt all personal på Solli.
Sedan bar det av upp till kontoret för att gå igenom lite kontrakt, lämna cykeln som skall "stripe'as" i morgon.
Till middag blev det färsk rödspätta som Fi panerade , god sallad, champinjoner och potatismos...*MUMS*
Nu har vi som sagt precis kommit hem efter ett intervallpass runt djurgården igen men med Rupert som vi är hundvakt till hela veckan och helgen...
Snart dags att sova så vi hörs i morgon.










måndag 22 augusti 2011

Vilken födelsedagshelg jag har haft....

OJ, vilken födelsedagshelg jag har fått...
Det hela började i fredags när jag får ett sms från Fi där hon skriver att jag ska packa en väska med finkläder, tandborste, träningskläder m.m.
Jag är inte den som börjar klaga förutom att det var fredag och jag jobbar på natten lixom...
Då hade hon redan styrt ledigt åt mig det lilla busfröet. Hon kom hem, drog ner mig i bilen och körde iväg till mysiga Villa Källhagen på djurgården där hon bokat hotellrum, 3-rätters middag och fixat en massa mys. Vi hade en oerhört mysig kväll följt av en late checkout samt supergod och lång frukost.

Kom hem runt 16-tiden på lördagen och bara chillade hemma i några timmar med några avsnitt av sista säsongen av 24 innan det blev dags att duscha och snida om för birthdaymiddag nere på Supper tillsammans med Yamit, Rosette, Sebjak, Norman Doray, Albin Myers, Özgur, Arnoud och självklart min älskling Fi. Som vanligt supergod mat och dundertrevligt sällskap, kunde inte haft det bättre =)

Sen tog vi 2 taxibilar och åkte bort  till Rose och hängde ett tag hos Alex och Charlie innan vi promenerade iväg till Jonas Ghauri och Café Opera. Koas som vanligt och vi tog varsin drink och sen bort till Solidaritet där Norman värmde upp lite inför hans spelning som var sinnessjukt bra! Den killen "knows his shit" som man säger. Galet bra spelning och riktigt mycket folk.
En riktigt bra födelsedag och tack alla ni som har grattat mig genom att ha messat, ringt, budat, mailat, kramat m.m. Känns superkul att ni kom ihåg mig =)

Efter en LÅNG sovmorgon igår tog vi bilen hem till mamma, pappa och min bror David. Blev grillning, tårta, en massa prat om barn...hahahaha, osv. På kvällen lagade vi hemmagjord pizza som blev riktigt jäkla svingod! MUMS!

Tack älskling för att du gav mig den bästa födelsedagen ever och superfin present. Älskar dig!


Idag är det måndag igen och dags för träning och jobb...

Får en födelsedagsserenad på franska sjungen för mig ;-)










Fi & Fia