fredag 6 maj 2011

TONIGHT at SOLIDARITET...


Sunny Day =)

Är på kontoret nu och jobbar undan det sista inför helgen.
Mötte upp min lilla Pierre för en asgod lunch på Chez Albert som ligger på Roslagsgatan.
Svingoda mackor med salami, olika ostar, såser, paprika m.m. på. Vi satte oss i solen och surrade i ngn timme innan det blev en god kaffe på kontoret och börjar bli lite smått färdig här snart.
Tyvärr så är allt 100% i kroppen utom just mandlarna som jag fanimig ska operera bort tror jag.
Varje gång jag blir sjuk så är det ALLTID strul med mandlarna... sick!
Skönt att solen äntligen har hittat tbax till oss här i Stocksholm. Känns som om helgen kommer bli riktigt bra, vad ska ni hitta på?





God förmiddag...

Känner att kroppen känns mycket bättre men halsen är fortfarande inte riktigt återställd än men hoppas att det blir goooood till kvällen ;-)

torsdag 5 maj 2011

Roligt =)

Var precis inne på min blogg jag har på Improveme och kollade på bloggar generellt och hamnade på bloggtoppen där... Då såg jag att jag ligger 4:a över mest lästa bloggar på hela siten, inte illa =)

Nu har jag dragit i mig en dunderkur antibiotika från Thailand som jag hoppas ska bota mig tills i morgon så jag är frisk till helgen ...

Nada...

Jaha, jag tog mitt förnuft till fånga och hoppat allt vad träning innebär idag.
Har suttit på kontoret och jobbat från lunch och är kvar än. Hmmm, det är konstigt vad mycket mer man får gjort när man sitter på en "arbetsplats" jämfört när man är hemma.
Här är det fokus på jobb hela tiden , hemma kan man slå på tv´n och kolla på ngn serie eller vad fan som helst, hajar ni vad jag menar eller är jag helt loco?! :-)
Ska i alla fall ta och bege mig hemåt snart känner jag och lägga mig i soffan och försöka bli frisk, för i morgon får vi finbesök av DBN som ska spela på SOLIDARITET och det kommer garanterat bli en galen kväll....

Helgens bravader börjar på Solidaritet ikväll...

Sick ?!

Vaknade runt åtta i morse och kände att jag har lite ont i öronen, halsen och lite febrig fortfarande så slängde i mig 1 ipren , strepsils m.m. och känner mig lite bättre nu.
Har bokat in ben, spinning och core om 20 minuter men frågan är om jag kommer att palla eller rättare sagt om det blir värre sen då?!
Just nu sitter jag i soffan och ska dra i mig en proteindrink nu och är sådär lagom sugen men tränar jag inte på vardagarna så känner jag mig riktigt sunkig eller vad fan man ska säga?! Hahahahaha...

onsdag 4 maj 2011

Dinner and movies...

Har äntligen kommit hem och har ätit en supergod Caesarsallad som jag gjorde här hemma med avocado, salladslök, tomater, gurka, romansallad, paprika, kalmataoliver, kyckling, pinjenötter, pocherat ägg och hemmagjord dressing =)


Nu blir det en film i soffan och försöka blir frisk som en nötkärna tills i morgon känner jag so with that i say good night to you all...

At the office...

Började som sagt dagen med att jag tänkte köra lite intervall runt djurgården... Klädde på mig varmt, gick ner och sen joggade jag i 5 min för att sedan gå i 3 min osv...
Efter första stoppet får jag en "clatsch" i nacken och vänder mig och ser Daniel Lotfi som joggar på, av en reflex så stoppade jag ner ipoden och hängde på han hela varvet runt och klarade det ganska så fint med en spurt på slutet som sög musten ur mig men annars så kändes det faktiskt bra, so THANK YOU Daniel =)



Sen blev det en liten frukost hemma innan jag drog hit till kontoret och fixat lite praktiska saker som pennor till whiteboard, papperhållare, m.m. och sitter och svarar och mailar fram och tbax med lite olika bokningar och saker vi skall hitta på i sommar.

Var nere på gymmet för ett tag sen och körde ett bröst och magpass, det skulle jag inte gjort för nu känner jag mig febrig, snorig och skit... FAN, jag får inte bli sjuk nu, orkar inte!
Skulle egentligen på Lars Wallin´s 20 års jubileum som Bindefeld har ikväll, men vi får se om jag känner mig bättre snart annars blir det nog tyvärr soffläge hemma :-(

Hahahahahaha....

Onsdag morgon...

Vaknade för någon timme sedan och inte fan är det bättre väder ute idag men som sagt , det är bara att bita ihop och klä på sig varmt. Även om jag känner mig lite förkyld och seg så känner jag att det kan vara skönt att röra på sig...

tisdag 3 maj 2011

Vad är det för dag?!

Vaknade runt 07 i morse och tittade ut och möttes av gigantiska snöflingor utanför fönstret..  WTF?!
Så jag log och drog mig i sängen i 2 timmar i stället för att ta en joggingrunda i kylan =)


Sen blev det ett rygg/biceps/magpass med George innan jag drog i mig en sen frukost och har suttit och jobbat mer eller mindre hela dagen med lite olika saker. Vi har en riktigt, RIKTIGT galet bra bokning planerad till Solidaritet och det kommer lagom till vårt 5-års jubileum.. SWEEEEEET =)


Har ätit en tidig middag precis och sitter och kollar på - Vad blir det för mat? , Love foodshows!

måndag 2 maj 2011

CANNES Filmfestival...

Nämen, vad trevligt det här kommer att bli då =)

Lördag & Söndag

I lördags kväll började vi med en astrevlig middag med riktigt roligt sällskap borta på Griffins Steakhouse, som ligger vid klarabergsviadukten.
Jag har inte varit där tidigare och typ inegn annan i sällskapet heller förutom Mille.
Grym service, god mat och fräsch lokal som fan.
Efter middagen så drog vi bort till Rose en sväng innan det var dags för att smita bort till jobbet.
Bra kväll med sjukt mycket folk och en skön och bra helg generellt.















Igår så blev det inte så mycket gjort. Tänkte jag skulle hem till mina föräldrar men vaknade så sent plus att det var kyligt igår så blev kvar hemma. Gick ner till Hemköp och shoppade loss på allt möjligt, ryggbiff, kycking, korvar en massa goda grönsaker & sallad, chips, dipp, påskmust m.m.
Sen blev det grillning på gården och matfrosseri på hög nivå :-p
Såg även den nya The Next Three Days med Russel Crowe igår kväll efter Fair Game.
2 bra filmer som jag kan rekommendera...








I morse blev det en powerwalk kombinerat med lite joggning tillsammans med Alexandra som har kommit hem från sin semester. Brrrrr, vad kallt det är ute... usch. Sen drog vi ner till Sats och körde ett axel/triceps och magpass. Blev en smarrig omelett med sparris, kalkon, champinjoner och lite stark ost i. Nu är jag hemma och sitter och jobbar lite för helgen och Maj månad generellt på Solidaritet.

Later.....