tisdag 20 december 2011

TORSDAG PÅ SOLIDARITET !




Joia Records 10 år
Tio år är en hel evighet i skivbranschen så därför är det självklart att svenska Joia Records slår på stort och vill fira både sin födelsedag och den nya samlingsskivan Joia Records presents 10 Years of Bad Things.

– Det är en samlingsskiva som visar var Joia och Stockholm befinner sig idag och samtidigt pekar den framåt och visar på vår ständiga jakt efter nya talanger! säger Jonas Sellberg som tillsammans med Luciano Ingrosso driver bolaget.



Skivan Joia Records presents 10 Years of Bad Things är bolagets andra samling genom åren, och den innehåller nya spår från några av dom som tidigare levererat klassiker till skivbolaget. Vad sägs t.ex. om nya låtar från Avicii, John Dahlbäck, SebJak, Lunde Bros, Alex Sayz, Don Tomaso & Per QX.

Joia Records är bolaget som tidigare bl.a. givit ut houseklassiker med Steve Angello, Sebastian Ingrosso, Axwell och Eric Prydz långt innan dom alla drog vidare för att ta över världen. Inga andra har likt Joia befunnit sig i händelsernas centrum och på nära håll följt housemusikens utveckling från en undergroundföreteelse i Stockholm till att idag vara något självklart på topplistorna. 
– Från vår första singel för tio år sedan till den nya samlingsskivan idag har det hänt otroligt mycket men samtidigt är det tydligt att genom alla trender så är vårt fokus fortfarande att skapa en bra fest på dansgolvet! konstaterar grundaren Luciano Ingrosso.


   
Den officiella releasefesten för nya samlingen äger rum på Hotellet nu på torsdag med en maffig line up som inkluderar; John Dahlbäck, Tony Jaguar, DJ Ralph, Mick Kastenholt & Andrew Dee, Filip Jenven, Jonas Sellberg, Chris Melin, Don Tomaso & Per QX dessutom utlovas hemliga gäster. Efterfesten hålls på Solidaritet till kl 05.00.
Hotellet, 22a december kl 21-02. Solidaritet 23-05.


Text: Calle Dernulf. Foto: Ludwig Holm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar