lördag 25 september 2010

Utgång...

Middag på supper med ett härligt gäng blev jag övertalad till nu sen så följer nog en utgång... Hahahaha!
Vi får se hur fan det här slutar!
Hörs i morgon!

Vilken kväll...

Ja, som sagt... Vi började kvällen igår hemma hos Marcus där jag, David och Marcus hängde innan vi drog vidare till middagen uppe på V. Vi satt och hade det sjukt trevligt, fick husgesyn, satt och pratade i typ 1-2 timmar och delade på lite champagne och vin.
Kollade även på live streamingen av Mikaelas match som hon SJÄLVKLART gick och vann!
Grattis igen, fan vad skönt att vara världsmästare i boxning =)
Här med hela familjen efter matchen...


Sen så promenerade vi ner till Sturecompagniet och V där vi skulle äta middag.
Förrätt: skagentoast och varmrätt ingen aning men gott var det absolut inte, såg ut som en grispitt hahaha.
Hängde kvar på V tills dom stängde vid vårt bord och hade sjukt kul och Tom Bola levererade riktigt bra musik =)
Becca matchade håret och läppstiftet ;-)
DT körde loss =)
 Världens Bästa tjejkompis Nicole =) Love you!




Sen blev det en sväng ner till HellsKitchen och hälsa på Daniela som har blivit riktigt bra som dj tycker jag och inte nog med det, hon är grymt skön och snygg också...

Efter Hells så drogs jag med av alla till Whiteroom där vi faktiskt hade sjukt kul fast jag kan tycka att det är ganska så ungt men Alle spelade skön musik, bra sällskap och där har du nyckeln :-)
Slutade kvällen med ett besök hos Hasni på stureplansgrillen och tog med mig en tunnbrödsrulle a´la Lichter med Cola Light hem, kollade lite film och somnade som en stock sen.

Idag åt vi en frukost nere på Foam på Karlavägen... Jag , Marcus och Henrik. Det var skönt väder ute, så vi satte oss utomhus och hängde kvar där i någon timme innan jag mötte upp Camilla och Anna-Lotta för lite shopping nere på stan.
Hittade 2 par skor och lite annat smått och gott, men riktigt nöjd med skorna faktiskt =)
                                                                   Anna-Lotta shoppar loss

Söta lilla Milton som är Jörgens lillebror, Ska vara hundvakt åt den här sötnosen snart... =)


Fick en försenad födelsdagspresent från Camilla idag också, så snällt :-)



Så nu är frågan vad jag ska hitta på ikväll... Hemma , laga middag med film eller ut och äta middag med grabbarna och sen en liten utgång igen?!
Fan att man ska bli bakis och gfå ångest dagen efter bara av den här dunderhponungen som ni kallar alkohol ;-)
Suger på karamellen ett tag och känner efter så får vi se vad som händer helt enkelt. ..

fredag 24 september 2010

Utgång...

Jahapp, då blev det utgång ändå ikväll... Hahahaha.
Ska hoppa in i duschen nu och sen gå hem till min lilla Marcus som köpt en ny våning här i närheten på en fördrink.

Ska bli kul att se hur den har blivit. Var med honom när han köpte den för några månader sedan och den hade sjuuuukt mycket potential till att bli GRYM. Nu har han renoverat den men typ inte flyttat in än, så den är mer eller mindre omöblerad men det ska bli intressant och se vad han gjort.

Sen ska vi tydligen upp till V på middag ikväll fick jag reda på nu. Som vanligt har Mr Ahlbom styrt...

Vad fan ska man ha på sig ikväll då? Hmmmm, känner mig som en brud ibland... hahahaha.
För er partysugna så kan jag rekommendera att om ni inte kommer förbi uppe på V så spelar mina kära vänner David och Lole på Rose ikväll där Jossan Charpentier har en middag och fest med sthlmsgruppen.

Lole & Me
David & Jag

Har ni tur eller rättare sagt har jag tur, hahahaha, så kanske ni ser en glatt berusad Lichter smita in i dj båset också ;-)
Så hoppas vi ses ute i vimlet i natt...

Partymode =)

Näst sista dagen...

Kom precis hem ifrån Lisa på Torget där jag fick reda på att dom stänger igen uteserveringen i morgon, hmmm, synd med tanke på att vädret har blivit skadat här hemma och det känns som sagt typ som vår ute.
Men hösten och vintern kan vara jäkligt mysigt det också...


Satt och lunchade med Marcus, bollade lite ideér och fick i mig 3 kaffe så nu känner jag att jag går på högvarv här hemma...
Är riktigt taggad för alla ideér och saker som snurrar runt i mitt huvud nu. Vill sätta igång och börja jobba med allt NU, men måste tyvärr "avvakta" tills allt är "on track" på alla plan...

Har dammsugit, svabbat, dammat.... känner mig som värsta städerskan...hahahaha.

Nu blir det chill i soffan med lite film i några timmar sen får vi se vad som händer ikväll =)

Sooooool & Mickan...

Tjena, tjena mittbena...
Allt bra med er idag? Vaknade och tog som vanligt en powerwalk, lika bra att passa på nu när det är bra väder och sol. Känns typ som vår ute =)
Ätit en nyttig och god frukost och jobbat undan lite saker som legat och släpat.
Varför är det alltid så att man skjuter upp saker , från och med nu så när jag får ett mail, svara direkt, när jag ska göra ngt do it NOW! =)
Ikväll går Jessicas syster Mikaela sin största match hittills i sin karriär i Karlstad.
En match om VM titeln och jag VET att hon kommer att krossa den lilla skiten Jill som en myra.
Om du läser detta så klockan 20.00 ikväll så tittar jag på live streamingen och håller alla tummar och tår för att du klarar det med glans och bravur vännen!

Så här fokad ska du vara innan matchen
Och så här vill vi att det ser ut efter matchen! =) Det här är en LÄTT vinst för dig! 
Ska ut i solen och äta lunch på Lisa på Torget med Marcus och några nu och bolla lite roliga ideér och ta en sväng på stan så vi hörs lite senare...

torsdag 23 september 2010

Sweet Day ...

Ja, Marcus åkte iväg till golfbanan utan mig idag den lilla djävulen :-p
Ringer honom och frågar vart han är och då säger han att han är halvvägs till golfen och hade heeeelt glömt mig eftersom jag aldrig följer med i vanliga fall... hahahaha. Jag älskar dig ändå =)
Så jag mötte upp min kära lilla Oscar för att ta en långpromenad runt skeppsholmen, kul att se honom eftersom vi inte setts på ett tag bara han och jag och prata lite...

Svängde förbi hos Anders på A2 och kollade lite kläder och hälsade på Basil och Barney också innan jag kom hem och åt en riktigt god, hemlagad kycklingsallad...
 

Nu har jag precis kommit hem ifrån ett skönt bröst och biceps pass nere på gymmet med George och slurpat i mig en smoothie med färska bär och proteinpulver.


Ja, jag vet att man ser ut som ett mongo när man tar i, men jag bjuder på den ;-)


Dags för film, lite frukt och kvällssnack med Sofia... :-)

 

Promenad m.m.

Vaknade och slängde kvickt på mig träningskläderna och en tjocktröja plus jacka för att ta en kvick promenad runt djurgården med Alexandra, börjar bli lite kyligt på morgonarna samt kvällarna men när det är sol ute som det är nu är det helt underbart.

Efter det så blev det en nyttig frukost (omelett med kalkon och grönsaker, ett glas juice samt en actimel , ska vara bra för magen har jag hört), svara på lite mail, skissa på lite planering för hösten/vintern och sen iväg och kolla på en lägenhet då den jag kollade på i söndags drog iväg med 2 miljoner över utgångspriset, HELT sjukt!
Men den jag kollade på idag har jag sett en gång innan och tog med mig kameran idag så jag kan gå igenom och kolla här i lugn och ro vad jag tycker man kan förbättra och förändra. Men det känns som om jag kommer att slå till på den här =)
Nu ska jag ner och träffa Marcus en sväng och ev. ut på golfbanan...
Han ville slå 9-hål och med det här vädret så kan det vara ganska så skönt att hänga på :-)
En bild från Puro Beach i Palma... Fan vad nice det var där nere =)

onsdag 22 september 2010

Wednesday

Har ätit en sen middag och kollat på S.W.A.T med Samuel L Jackson, Colin Farell och Michelle Rodriguez precis, skön film så här en onsdags kväll =)

Blev en tonfisksallad som var godare än den faktiskt ser ut...

Nu är det dags att ta en dusch och hoppa in i sängen, hoppas det blir lika bra väder i morgon också...
Sleep tight!

Oh yes... ;-) Well done boys!

Ny skön hit...

Lång dag...

Började dagen ganska så sent  (09.30) då jag typ somnade vid 04 i natt... La mig i god tid men kunde fan inte somna. Låg och tänkte på jobb och vad man skulle kunna hitta på med alla events, "nya" jobbet samt en stor grej jag ska köra nästa år.
Drömde mig bort till solen och värmen, lite gig jag ska göra utomlands i vinter och hur skönt det kommer bli m.m.
Hur som helst så kom Nordin förbi i "morse" och så tog vi en låååång powerwalk i solen som tittade fram idag och surrade om allt möjligt och sen blev det en hälsotallrik på muffin bakery innan första mötet idag :-)

och kanske en muffins också då ;-p
Sen blev det ett litet möte på lisa på torget i solen, satt tom. i piké där idag, sjukt innan jag drog ner på gymmet en snabbis och körde ett kort pass.
Träffade upp Baby J på en sen lunch också på wokhouse, satt och pratade en massa jobb, framtid och lite utlandsgig också. Skönt att bara surra om allt och nada ibland =)

Träffade upp Tjommen en stund också och tjötade lite, sen blev det en sväng på stan och nu är jag hemma och pratar i telefon och ska äta lite middag...