lördag 16 april 2011

ARNO COST - LIVE @ SOLIDARITET

Saturday Mode...

Oj, oj,oj... Jag säger det igen... oj,oj,oj !
Vilken håll käften kväll vi hade igår på Solidaritet.
Hur som helst så på dagen gjorde jag inget speciellt, tränade, jobbade, powerwalkade med Nordin på morgon m.m.
Började kvällen med att hämta upp Arno Cost på hans hotell och drog ner till hotellet för en sen men riktigt nice middag med lite roligt folk som jag hade bjudit in.
Det var Natalie, Angelica, Anna, Linn, Angelica, Jonas, Jag och Arno som åt middag ihop sen så slöt Michael Feiner, Sandro Monte m.fl upp då Arno och company gjort en del musik tillsammans.
Hotellet var som vanligt smetfullt och bra stämning. Drog förbi Arnos hotell runt 00.30 och hämtade upp hans grejer för giget och drog bort till Solidaritet där ett hav av människor mötte oss. Hängde ut lite i baren på uteserveringen och kände av stämningen innan han vid 02 klev på i dj-båset.

Han levererade ett 2-timmars set som var helt sinnessjukt bra och roligt för både oss och honom att så många dök upp... bl.a Avicii, SebJak, Darwin & Backwall, Stephan "Refune Bossen" Markowitz som även hoppade in och spelade några beats.
Kvällen avslutades på Max och vi fyllde våra magar med en massa onyttigheter =)

Idag har jag inte gjort så mycket... Vaknade och drog ner till strandbryggan och mötte upp lite vänner innan Dan och Sonja kom och hämtade upp mig med bilen för att sen dra bort till Tures och äta en sen lunch med Olle, Calle, Mo, Carro, Pierre & David...

Nu har jag chillat här hemma ett tag och ska ta och hoppa in i duschen för att sen äta middag på Supper ikväll. Så vi ses på Solidaritet senare kära vänner!

Arno Cost in the Mix

Arno & Michael

Arno & Sandro


Arno & Stephan

Arno, David, Avicii, Jag

Mr Lotfi


Nause

SebJak & Olle

Jag & Arno

Stephan & Arno

Natalie & Angelica

Anna :-)


Lunchen igår...hahaha

Hallå sa fågeln...

Mo , sluta vara så glad...

Finn ett fel...

Lotfi och en Blooooody mary

torsdag 14 april 2011

Intervju med ARNO COST...



INTERVIEW WITH ARNO COST 


Om du skulle saga det själv; vilken av dina tracks eller remixer är dina favoriter? 
- Jag skulle nog saga att “Magenta” är mitt favorit-track. Det släptpes 2007 men får mig fortfarande att drömma mig bort när jag lyssnar på det. Jag älskar dessutom mina två nya tracks ”Lise” och ”The Day To Come”. Min favoritremix är nog min senaste för Martin Solveig. 



Det är lite utav en trend att vara DJ i Stockholm. Hur ser DJ-kulturen ut i Frankrike? 
- Att vara DJ i Frankrike är coolt, men man vet att allt handlar om att vara kommersiell. Folk tror att det är samma sak att lyssna på radio och att höra en DJ spela. DJ-kulturen i Frankrike är väldigt stor men inte nödvändigtvis på ett bra sätt. Men det finns några väldigt bra nattklubbar och riktigt bra publiker. 



Vart ska jag gå om jag vill höra dig spela I Paris? Eller om jag bara vill höra grym musik. 
- I Paris finns det lite olika ställen där med bra musik, exempelvis ”Le Cab” eller ”Le Queen”. Det händer att jag spelar på ”Le Cab” men det är ganska sällsynt. Allt handlar om de privata festerna hemma hos folk enligt min åsikt. Att gå ut och klubba är lite dött just nu, förutom bland yngre som vill höra radiomusik. Vi har tappat lite av House-kulturen men jag är ganska säker på att Paris får tillbaka den snart! 



Har du något nytt på gång just nu? 
- Jag jobbar på många olika projekt just nu. Mitt nya track med Arias, ”The Days To Come”, släpptes nu i veckan och har dessutom fått bra support från David Guetta, Tiesto, Pete Tong, Laidback Luke och så vidare. Jag har ett nytt track, ”Lise”, på gång som släpps på Refune nu i maj. Kan knappt bärga mig!


 Du har en Twitter. Hur aktiv är du? Vem är din mest kända ”follower”? 
- Yes, jag använder Twitter. Det är ett bra verktyg för kommunikation med mina fans. Jag postar en eller två tweets om dagen, fattar inte grejen med att skicka ut 30 tweets per dag… Jag har ingen speciell kändis som följer mig men många av dem är väldigt aktiva! Det är rätt coolt. 


Om du ska gå ut med några vänner, vad för musik vill du själv höra på dansgolvet? Har du någonsin hört din egen musik på en nattklubb? Hur känns det? 
- När jag går ut med mina vänner för drinkar så älskar jag att höra cool musik, som deep house eller jazz. Men på en klubb så är det alltid kul att se människor som njuter av vacker musik med sång. Jag vill inte höra minimalt eller technogrejer, sånt är för 06.00-tiden på morgonen eller när det är riktigt mycket fest. Ja, det händer att DJ:s spelar mina grejer och det är alltid kul att se att de gillar vad jag gör. David Guetta eller en resident DJ… Spelar ingen roll. 


Finns det någon som du skulle vilja samarbeta med som du inte samarbetat med än? 
- Jag skulle vilja jobba med några killar från Ed Banger som Justice eller Sebastian. Dom killarna gör det verkligen bra och jag skulle vara intresserad av ett samarbete med någon som gör annorlunda musik. Sen så älskar jag det Eric Prydz gör. 


Du kommer till den omtalade houseklubben Solidaritet imorgon, vad förväntar du dig? 
- Jag har redan varit på Solidaritet, för ungefär tre år sedan med John Dahlbäck. Det var riktigt roligt och publiken gav bra respons på musiken. Så jag förväntar mig typ samma som då. Jag älskar Sverige, helt ärligt, och varje gång jag spelar där gillar jag det verkligen. 


Och vad kan vi förvänta oss av dig? 
- Jag tar med mig nya, fräscha grejer! Jag förväntar mig en massiv kväll. Get ready!



Joggingtur...

Har varit ute och joggat en lång tur runt djurgården med Marcus för ett tag sen, ätit god och "nyttig" middag... blev ärtsoppa med kalkon och broccoli i, lite senap bredvid och ett stort glas med mjölk.
Nu sitter jag och kollar på American History X, så jävla bra film.
Kollade precis mailen, FUCK vad ni är många som vill komma förbi på Solidaritet i morgon för Arno Cost och det är skitkul så ett tips för alla är att kom tidigt då jag har en känsla av att det kommer bli KAOS i morgon kväll/natt och Arno själv pratade jag precis med i telefon och han är taggad till tänderna, så håll i hatten vad vi kommer att få åka i morgon... Snart kommer vår nya site upp också, exited!


Morgonmöte...

Imorse hade vi morgonmöte på kontoret gällande vår nya site som kommer att släppas i morgon bitti.
SJUKT mycket man måste kunna och allt blir bara som en enda stor sörja men jag hoppas att vi alla tillsammans kommer att kunna hålla koll på alla bitar och framför allt att ni ska gilla den =)

Efter mötet gick jag ner till Sats Tulegatan och körde ett tungt ben/armar och intervall träningspass och köpte med mig lite god thaimat upp på kontoret igen och jobbade på till fyra tiden någonting.
Pierre var förbi upp på kontoret i sina vackra trikåer och sen åkte jag och mötte upp Dilba, kepsen mf.l på Lisa På Torget ett tag. Sprang på Prydz, hans tjej och deras lilla söta dotter också...

Nu blir det nog en liten powerwalk tror jag och sen är det möten igen och om jag hinner så drar jag förbi på min dj-agenturs "Joia Agency´s" housewarming party de har ikväll innan Solidaritet.
Kom förbi på Solidaritet ikväll om ni ska ut vi har Alex Sayz, Alex Lamb och Don Tomaso i båset ;-)

Jag och Dilba

Bananer i trikåer de komma 2 och 2... :-p

Några spillervinkar som hade en dansuppvisning på Östermalmstorg...


Hahahahahahaha.....!


onsdag 13 april 2011

På Fredag mina damer och herrar gästas vi av Arno Cost...

Uppe med tuppen...

Idag var jag uppe med tuppen runt 07.00 och låg och drog mig i sängen i typ 45 minuter innan jag tg mig i kragen, bytte om och tog en lätt joggingtur med intervaller runt djurgården. Brrrrr, fuck vad kyligt det är ute även om joggar och har på sig kläder. Sprang på Jimmy från KMK där ute, måste bara säga att jag är impad över hans diciplin ... tränar och går i vått och torrt och är lite äldre men satan bra deff året runt, credd mannen!
Kom hem och tg en varm dusch innan jag gjorde lite frukost. Kände att jag ville variera mig från in omelett med kalkon m.m. så jag gjorde en tunnbrödsrulle med fullkorn som var fylld med stekt kalkon, stekta champinjoner, 2 stekta ägg, salla, tomat, gurka, dijonsenap och lätt philadephia... =) Mmmmmm.

Nu har jag suttit på kontoret ett tag och skummat igenom lite mail och väntar på mitt lunchmöte som ska dyka in när som helst sen så kommer ju Olle & Mo tillbaka från New York idag också, i like :-)
Konstigt det där, när man umgås som vi har börjat göra nästan varje dag och han drar iväg bara så där så känns det lite tomt...
Fick ett bud här för någon timme sen också från Friggs/Zap med lite naturdietbarer, ska pröva en efter träningen sen och ge er mitt betyg på dom, de ser jäkligt goda ut i alla fall... Thanx Mickis :-*
Anyway, talk to you later alligator!



Man ser Jimmy där framme till vänster såg jag nu... hahahaha! Kallt...!

Snuskigt bra gjort!

tisdag 12 april 2011

Tisdag

Har äntligen tvättat färdigt, ätit middag och ligger och kollar på kniven mot strupen.
Jag älskar fan matlagningsprogram, skulle kunna ligga en hel dag och bara kolla på sånt. Normalt?! nej! :-)
Idag tränade jag med Alexandra i morse, det blev rygg/mage och intervallträning, skönt när det var färdigt och Alexandra bara frustade sista 10 minuterna...hahaha.

Satt med Jesper och Pierre på kontoret idag och har varit en ganska så seg dag när man väntar på svar från folk som inte hör av sig osv. tror nog de flesta vet vad jag menar.
Cyklade hem och satte igång tvätten, tränade en gång till och åt en galet god varmrökt lax med blomkålspuré och en god grönsallad med rödbetor i till =)
Nu blir det lite mörkchoklad med salt och mandel och en bra film när det här är färdigt...


Hahahahaha... Humor på låg nivå :-p

Kvinnor behöver 4 djur för att vara lycklig.
En jaguar i garaget, en mink i garderoben, en hingst i sängen & en åsna som betalar allt.

måndag 11 april 2011

Tröttis...

Är så himla seg och trött nu ikväll efter en ganska så soft dag på jobbet.
Hur som helst så gick jag och George ner och körde ett axel/mage/trapp pass nere på gymmet innan lunch idag, usch vad mycket folk det var... Tog sen cykeln upp till kontoret där nätet låg nere! Jahapp, vad fan ska jag gör nu då tänkte jag?! Ringde kom hem som bekräftade att det var störningar och ngt driftsfel i vårt kvarter.... FIXA DET DÅ!
Sen kom jag ju på att jag kan koppla upp datorn via telefonens internet, ;-) Jag är inte så dum som jag ser ut ibland...hahahaha.

Satt kvar till sex tiden någongång innan jag cycklade hem och ringde till Ricky och drog med mig honom på en lång promenad runt djurgården. Riktigt skönt var det idag och man ser att folk börjar få lite småpanik för det kryllade av folk där ute idag...
Smet förbi SATS på vägen hem för att säga hej till Helena och hämta upp mitt protein som hade kommit. Ako har varit snäll och styrt upp det som han tycker är bra för mig och min träning, får vi se om det hjälper.

Kom hem och lagade en lite omelett med kalkon och champinjoner till middag, till det en sallad och makrill i tomatsås.
Nu har jag precis kollat på en dålig ny film med bl.a Robert De Niro och Edward Norton : Stone hette den, på omslaget och texten verkade den grym men se den inte... not good!
Var så sugen på ngt sött efter maten att det blev en god glass som dessert =)




Ny vecka...

 Lördagskvällen spenderade jag med Lars som var här från Finland med hans tjej, hans bror och hans fru. Vi åt en trevlig middag på hotellet innan vi gick upp till V för att möta upp de andra 16 personerna som är här på besök. Fy fan vad det luktar gammal sur och svettig trasa uppe på V, att folk ens kan vara där uppe är för mig en gåta... USCH! När vi kom runt 00.45 så var det på riktigt inte mer än 30-40 pers där uppe, så jäkla wierd...
Smet förbi Rose en snabbis innan jobbet och hälsade på Chao Lee...
På Solidaritet hade vi "som Vanligt" KAOS, det hade varit fullt där den kl 01.00 sa Pierre när jag kom vid två tiden och sen blev det bara tjockt med folk både inne och utanför. Det är ju skitkul att vi redan har hunnit vända skutan och att ni alla har hittat tillbaka men tråkigt när man måste neka folk för att det är fullt :-/ Ni måste komma tidigare =)

Igår blev det inte mycket gjort. Vaknade sent och mötte upp Anders och hundarna för en räkmacka och juice nere på Strandbryggan, smetat med folk trots att det var kyligt i luften. Hängde kvar där ett tag sen blev det en liten promenad med Basil & Barney innan jag kom hem och chillade med film, hemlagade tunnbrödsrullar och film igen...

Jahapp, då var det dags för en ny och spännande vecka...
Ska ner och möta upp George nu för ett gympass sen raka vägen till kontoret. Så vi hörs lite senare...