lördag 19 februari 2011

Snuskigt bra !

Hej hopp eller god kväll kanske är ett bättre ordval...
Vaknade sent som fan idag, halv 3, 14.30 !!!
Då har man ju fan missat halva dagen, även fast det är svinkallt ute så har det i alla fall varit sol!
Låg och pratade i telefon i typ 2 timmar också direkt när jag vanade innan jag tog mig i kragen och tog en lång powerwalk runt djurgården, brrrrrrr..... kallt som fan men skitskönt att få lite frisk luft och röra på sig.

Kvällen igår började vi med en middag på hotellet.
Blev som vanligt en galet god pata negra till förrätt och fjällröding med sallad till varmrätt.
Måste säga att maten är jäkligt bra på hotellet och det säger jag inte bara för att jag jobbar med stället utan älskar god mat =)
Sen blev det en sväng till nedervåning där Dimitri håll fortet med skön house och bra drag innan vi smet upp till V. Var helt ok med folk och jag stod mest och hängde med lilla Yamit innan jag drog till jobbet där Don Tomaso och Jonas Sellberg hade fullt dansgolv riktigt bra tryck på hela övervåningen och generellt jäkligt mycket folk hos oss på Solidaritet, skitkul med tanke på att det är -16 ute och fredag innan löning =)

Hoppas vi ses på Soli ikväll då Thomas Deak pumpar på uppe och Jimmy D kör Hawaii där nere.




fredag 18 februari 2011

Ingen vidare kickstart!

God eftermiddag på er allihopa.
Jobbade på Solidaritet i natt där vi hade Alex Sayz med hans housekoncept "Top Dj Nights", måste faktiskt säga att det var ganska så bra , framför allt om man tänker på att det var helgen innan löning och en kall torsdag ute :-)
Hur som helst så kom jag hem runt 03 tiden och somnade inte förräns 04.30 typ, suuuuuger!
Hade ställt klockan på 08.45, snoozade den 2 ggr och sen drömde jag att jag gick upp men när jag väl vaknade igen så var klockan 10.18 och min squash börjar 10.25. Hann jag?! Noooope, men som tur var hade jag packat träningsväska och sprang in i badrummet, ringde en taxi och kom dit typ 10 min sen, som tur är var Philip den grisen också sen... hahahaha!





Sitter och jobbar lite nu och har ätit en omelett till lunch, funderar på om jag ska kila ner till gymmet och köra ett pass nu när det inte är en käft där nere eller vänta på monstret George till klockan 19,hmmmm?!

Nu är det ialla fall snart dags för helg igen och det känns riktigt bra för i helgen på Solidaritet...
Detta händer :

Ikväll fredag välkomnar vi stolt Jonas Sellberg och Don Tomaso som intar tronen i dj-båset. 
Jonas äger och driver Joia och Nero Recordings och tillsammans med Tomas driver han även Joia Agency som är en av Scandinaviens största och bästa dj agenturer.
De har släppt alltifrån Sebastian Ingrosso, Axwell och Steve Angello till Eric Prydz och John Dahlbäck och är 2 av musikindustrins största skivbolag. 
Jonas egna produktioner och remixar har spelats av alla ifrån 
Pete Tong & Tiesto till David Guetta & Eric Morillo.

Hur som helst så osar detta ännu en succe fredag då dessa houselegender slår sina påsar ihop för er på Soli !
På nedervåningen och inne på Hawaiigolvet gungas det till Druttens sköna kommersiella toner.


Imorgon välkomnar vi Thomas Deak tillbaka in till båset efter förra helgens fulla dansgolv då han hade Rachel och Jimmy på besök är vi väldigt nyfikna på hur det ska toppas denna kväll?!
Hawaiigolvet huseras som vanligt på lördagar av Jimmy D!





torsdag 17 februari 2011

Oj... vad jobbigt!

Idag har jag kört mitt första spinningpass på typ 5 år, FY FAAAAN vad jobbigt det var.
Började med att köra axlra/triceps och mage nere på gymmet för att sen övertala Alexandra att följa med på ett spinningpass som hon först vägrade till, men efter lite spydiga kommentarer om hennes kropp som för övrigt är bra så följde hon med...hahahahaha.
Ouuuf, dyng-sur är en underdrift efter spinningpasset, men tror det är bra att slänga in ett sånt i veckan för att få en mångsidig träning.



Sen blev det ett lunchmöte idag igen nere på hotellet och nu sitter jag och jobbar lite.

Ikväll har vi ett gäng med grymma housejockey's nere hos oss på Solidaritet, hoppas ni kommer förbi om ni ska ut!

                                       Plus en liten gäst jockey som kommer att dyka upp ;-)

onsdag 16 februari 2011

Sleepy...

Har haft en lång dag idag...
Vaknade precis klockan 08.43 , 2 minuter innan min klocka skulle ringa.
Varför är det alltid så att man vaknar innan väckarklockan ringer med några minuters marginal?!
Hur som helst, så mötte jag upp Philip vid östermalmstorg och så åkte vi och krde 1 timmes squash, sen blev det en långpromenad hem och slängde i mig min frukost bestående av 1 omelett med kalkon och grönsaker och keso vid sidan av.

Satte mig och jobbade lite innan det var dags för ett litet lunchmöte, intressant och kan nog bli ngt kul av det här på sikt.
Sen gick jag hem igen och satte mig och jobbade lite till innan jag fick ett ryck och gick ner till gymmet för ett bröst och magpass och efter det blev det 10 minuters HÖG intervall på trappjäveln :-p

Mötte upp Olle runt 16 tiden och så åkte vi och mötte upp Pierre och Oscar för en genomgång av ngt kul som ni får ta del av inom en VÄLDIGT snar framtid :-)

Åkte direkt därifrån hem till en av mina äldsta och närmaste vänner, även fast vi inte hörs varje dag så är han en sån vän som man vet ALLTID finns där...
Ricky hade i alla fall bjudit över mig på middag i sin nya, piss-snygga lägenhet ikväll. I like it A LOT!
Det blev ugnsbakad lax med avocadoröra, hollandaise, smaskig sallad, kall carlsberg och en tomat med mozzarella sallad till middag, supergott och precis vad jag var sugen på.
Sen satte vi oss i soffan och surrade om allt möjligt och catchade upp lite i någon timme innan han kom in med kladdkaka med glass... ooouuufff! Smaskigt som fan men usch vad onyttigt...hahahaha.
Kollade färdigt på Iron man som gick på kanal 11 och nu kom jag precis hem.

Just det, mötte en kille inne på tobaken här nere som frågade om det var jag som bloggade på improveme? Ja, sa jag och han berömde min blogg och sa att jag var grym med bloggen och så vidare. Kul att höra även om jag själv tycker att jag ligger lite på latsidan när det kommer till bloggen, men kul att höra att det finns ngn som uppskattar den som dessutom var en journalist ;-)

Ska sätta mig och jobba i några minuter sen är det dags för det som kallas för "snarklådan" ;-)

Fick ett mail av en tjej på Facebook idag där hon skrev följande:

Hello Dear, I am ********** and i am single mother of one baby, i want you to know that We come to love not by finding a perfect person,but by learning to see an imperfect person perfectly I wink. But,when I look at your Page in here, i was in fear of how much i will like to get to know you .
Multiply it by infinity, take it to the depths of forever and you'll still only have a glimpse how your profile as hit me like a tidal wave .It takes a second to say I love you, but a lifetime to show it i will be waiting hear from you

Thanks


**********


Ehhh, charmigt, eller scary?! 


Olle och hans FRÄSIGA hyrbil... :-p

Ricky och jag i NY för 5 år sedan...
Fördrink med tillbehör... =)

Middag !!! :-p

Efterrätt...

Och påfyllning tydligen... hahahaha!



GLÖM INTE BORT - 25 FEBRUARI....







måndag 14 februari 2011

Happy Valentines Day...

Har hunnit med 2 pass nere på gymmet idag och en trevlig lunch på mocco, sen har det bara blivit jobb och lite fix för ikväll. Hoppas ni får en trevlig kväll allihopa....



söndag 13 februari 2011

Vilken helg...

Fredagskvällen började med att jag och Pierre tog en trevlig middag uppe på Hotellet runt 22.00 tiden.
Blev Pata Negra för omväxlingens skull till förrätt ;-) följt av en supergod fjällröding med hollandaise och potatispure till varmrätt... Vi satt nog kvar där uppe i 2 timmar någonting innan vi gick ner till nedervåningen och lyssnade på lite skön house och mötte upp Jonas.

Efter hotellet drog vi förbi på Amba där Sofia hade en drink men herregud vad lite folk det var där, tyckte nästan lite synd om Boudal stackarn, men till hans tröst så var det pissdåligt i hela stan förrutom på Rose och hos oss på Solidaritet faktiskt..
Efter Amba så smög vi runt lite överallt innan jag gick till jobbet och hade en rolig och bra kväll.
Chris, Dimitri och Fred levererade riktigt bra musik uppe på dansgolvet och skön vibe hela kvällen rakt igenom faktiskt.

Camilla and me

Superstar dj´s ;-)

Mr Pierre och Lichtaaaa


Igår på dagen blev det inte många knop gjorda... Vaknade ganska så sent och mötte upp Pierre och hans bror på Mocco för en sen lunch. Blev en Angus hamburgare med hembakat bröd och klyftpotatis :-p
Satt kvar där och surrade i 3 timmar typ sen kom Marcus och hämtade upp mig och så tog vi en långpromenad på kvällen och hade en soft lite pratstund under tiden...
Kom hem runt sju på kvällen och somnade till en stund i soffan framför tv'n och hade nästan bestämt mig för att ta det lugnt hemma innan jobbet meeeeen, som vanligt blev det en sväng innan ;-)





Började kvällen med Jonas, David, Yamit, Rosette och Sanna på Le rouge där vi åt en sen middag runt 22.30 tiden någongång... Hade riktigt trevligt och dessa 3 små fnittriga damer gjorde verkligen att stämningen var på topp redan från start =)
Efter maten drog vi förbi Ghauri på Café Opera ett tag innan vi drog bort till Rose där det som vanligt var fullt hus och Sergio pumpade ut hitz till folket...hahahahaha.
Därefter styrde vi kosan bort till Becca som drog med oss upp på V en sväng.
Har fan inte varit där på år och dar kändes det som men Ahbom hade det som vanligt bra på borden och mycket folk där uppe...

På Solidaritet sen var det KNÖKFULLT och det hade tydligen varit bra med folk redan från midnatt, så jäkla kul att så mycket folk redan har börjat hitta tillbaka till oss efter bara 1 månads jobb. Tack alla ni som kommer förbi och gör mina kvällar 1000ggr roligare.
Deak hade 2 gäster med sig i dj-båset igår och fuck vad dom tryckte på med sköna beats..
Fullt på golvet , fullt vid drinkborden och gården var också smetad... i LIKE =)

Idag har det blivit en liten promenad och god frukost , nu är det chill mode som gäller resten av kvällen...