lördag 30 april 2011

Bulls Eye igen ;-)

Jahapp, då var ännu en succéfredag avklarad =)
Vi började kvällen med en bärs i lobbyn på hotell diplomat innan vi tog en taxi som inte hittade från strandvägen till hotellet på Linnegatan... alltså ALLVARLIGT, skaffa ett annat jobb om ni inte kan gator!
Hur som helst så slöt Angelica, Yamit, Angelica, Aleksandra, Hanna, Albin, Pierre och David upp med oss så åt vi en grymt god middag som vanligt nere i lobbyn på hotellet.
Chris Serious spelade skivor och håll i hatten vad han levererade igår... ! SNUSKIGT bra house hela kvällen på hotellet och sen avslutade han efter David på Solidaritet.
Efter hotellet drog vi förbi Rose en snabbis innan vi drog upp på David Tort´s hotellrum... Hn ville ta en dusch, bränna lite nya låtar innan vi drog bort till Solidaritet där det var knökat.
Vi blev 5 minuter sena men vad gör det när Don T höll i rodret och behöll ett bra golv tills David Tort började spela. Satan i gatan vad han spelade bra, grym producent, skön person och en jävel på att spela skivor... *BOOOOOOOM* säger jag bara.
Verkade som samtliga gäster höll med mig för det var bra ställ från början till slut!

Idag har jag inte gjort så mycket... Mötte upp Dilba för en lunch på Lisa på Torget, blev en torsk med sommarprimörer, nyttigt och gott. Efter det blev det en runda på stan.... inte så mycket folk hemma känns det som men skönt.
Nu blir det chillmode innan middag och jobb ikväll =)
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar