torsdag 21 april 2011

I LOVE GÖTEBORG !

Nu har jag spenderat 1 dygn här nere i Göteborg och jag måste bara säga det att jag verkligen älskar den här staden. Har alltid så jäkla kul när jag är här nere, det kanske beror på att man bara är här här 2-3 dagar i stöten i och för sig men alltid lixom.
Igår började jag dagen med en powerwalk med Alexandra runt djurgården sen blev det ett gympass med George innan jag ilade hem, packade väska och hann med tåget med nöd och näppe kan jag säga.

Checkade in här på hotellet och mötte upp Elin och co. för en liten trevlig fika i solen med Chilla som är Vera´s söta lilla hund. Gick tbax till hotellet och mötte upp Andreas och tog en taxi bort till Casinot för 2 timmars poker. Gick faktiskt ganska så bra, plussade några tusen och drog iväg till Bon för middag med glatt humör =) Där träffade jag upp alla möjliga Joseph, Mathilda, Tjalan med fru, Victor satt med hans sällskap vid ett annat bord och Dejan, Pontus, Gurre, Jimmy och vi hade en gooood och trevlig dinner innan klockan drog ihop sig för spelningen på Apartment No.4.

Håll i hatten vad det var drag på det lilla stället igår och vi körde över med 30 minuter för att det fortfarande var packat och galet bra drag, såna spelningar gillar vi =)
Kvällen avslutades med en jäääääkla massa McDonalds mat :-p

Idag vaknade jag ganska så sent runt 13-tiden tror jag, gick ner och satte mig på uteserveringen och väntade in min lilla franska baguette Sylvain som kom hit idag. Han spelar på Trädgårn och det ska bli riktigt kul att hänga och spela ikväll tillsammans. Han ska fan bli pappa om 1 vecka max, och jag är hur glad som helst för han och hans vackra, underbara tjej Mimmi´s skull :-D

Blev en lunch på barsidan, eller rättare sagt 2 luncher för mig, en räckmacka följt av 1 köttbullar med mos, gräddsås, lingon och gurka samt 3 coca cola .... hahahaha.
Sprang in i Benji Lega utanför också med hans tjej och lilla bebis Teo som ska bli Baloo´s nya kompis.

Nu har jag suttit och jobbat ett tag på rummet och ska sova lite innan det blir middag på Peacock ikväll.
Talk to you later!











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar