söndag 13 februari 2011

Vilken helg...

Fredagskvällen började med att jag och Pierre tog en trevlig middag uppe på Hotellet runt 22.00 tiden.
Blev Pata Negra för omväxlingens skull till förrätt ;-) följt av en supergod fjällröding med hollandaise och potatispure till varmrätt... Vi satt nog kvar där uppe i 2 timmar någonting innan vi gick ner till nedervåningen och lyssnade på lite skön house och mötte upp Jonas.

Efter hotellet drog vi förbi på Amba där Sofia hade en drink men herregud vad lite folk det var där, tyckte nästan lite synd om Boudal stackarn, men till hans tröst så var det pissdåligt i hela stan förrutom på Rose och hos oss på Solidaritet faktiskt..
Efter Amba så smög vi runt lite överallt innan jag gick till jobbet och hade en rolig och bra kväll.
Chris, Dimitri och Fred levererade riktigt bra musik uppe på dansgolvet och skön vibe hela kvällen rakt igenom faktiskt.

Camilla and me

Superstar dj´s ;-)

Mr Pierre och Lichtaaaa


Igår på dagen blev det inte många knop gjorda... Vaknade ganska så sent och mötte upp Pierre och hans bror på Mocco för en sen lunch. Blev en Angus hamburgare med hembakat bröd och klyftpotatis :-p
Satt kvar där och surrade i 3 timmar typ sen kom Marcus och hämtade upp mig och så tog vi en långpromenad på kvällen och hade en soft lite pratstund under tiden...
Kom hem runt sju på kvällen och somnade till en stund i soffan framför tv'n och hade nästan bestämt mig för att ta det lugnt hemma innan jobbet meeeeen, som vanligt blev det en sväng innan ;-)





Började kvällen med Jonas, David, Yamit, Rosette och Sanna på Le rouge där vi åt en sen middag runt 22.30 tiden någongång... Hade riktigt trevligt och dessa 3 små fnittriga damer gjorde verkligen att stämningen var på topp redan från start =)
Efter maten drog vi förbi Ghauri på Café Opera ett tag innan vi drog bort till Rose där det som vanligt var fullt hus och Sergio pumpade ut hitz till folket...hahahahaha.
Därefter styrde vi kosan bort till Becca som drog med oss upp på V en sväng.
Har fan inte varit där på år och dar kändes det som men Ahbom hade det som vanligt bra på borden och mycket folk där uppe...

På Solidaritet sen var det KNÖKFULLT och det hade tydligen varit bra med folk redan från midnatt, så jäkla kul att så mycket folk redan har börjat hitta tillbaka till oss efter bara 1 månads jobb. Tack alla ni som kommer förbi och gör mina kvällar 1000ggr roligare.
Deak hade 2 gäster med sig i dj-båset igår och fuck vad dom tryckte på med sköna beats..
Fullt på golvet , fullt vid drinkborden och gården var också smetad... i LIKE =)

Idag har det blivit en liten promenad och god frukost , nu är det chill mode som gäller resten av kvällen...









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar