fredag 13 maj 2011

Friday evening...

Hej på er allihopa...
Igår började dagen som vanligt med lite träning. Blev Ben, Core och Spinning, ooouuuuffff vad jobbigt det var. Speciellt eftersom vi inte somnade förräns klockan 04 dagen innan och vaknade 08 typ.

Sen blev det en fika med Holger och Olle nedanför kontoret ett kort tag innan jag var tvungen att gå upp och jobba lite. På kvällen gick vi ner till KING´s fest på Café Opera efter en kall öl på Lydmar.
Fi har en asskön gaykompis här från Sydafrika som heter Lenny, sjukt rolig och skön kille.
Vi hängde kvar på Cafét i 3 timmar innan vi kände att magarna kurrade och drog iväg till East för lite middag och rose. Gick en sväng på stan och kollade läget, Utecompagniet, Sturecompagniet och Hells innan vi gick bort till jobbet där Oliver Ingrosso och Henrik Tjalan spelade på Sthlm <3 Gbg festen...

Idag har det inte blivit så mycket gjort. Vi har ätit en lunch nere på hotellet, strosat på stan och shoppat lite, jobbat i ngn timme och nu är det dags för lite träning innan vi ska iväg på middag och Josephine´s drink nere på Rose som hon har för att hon fyllt år.
Ikväll på jobbet känns det som om det kommer bli sinnesjukt, så lång gästlista var det längesedan vi hade. Hittade 2 bilder på Sade med Chris och Gilbert också som jag lägger upp. Fuck vad grym hennes konsert var!

Just det, åker till Cannes i morgon bitti för filmfestivalen och ska möta upp en massa vänner där nere också så vi hörs från Frankrike nästa gång =)





Chris and Sade

Gilbert och Sade

Joakim Von Anka


Me and Fi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar