söndag 29 maj 2011

Birthdaybash & Sebjak

Jaha, och så var det söndag igen... Idag har det inte blivit många barn gjorda.
Vaknade upp vid 14 tiden seg, bakis och mör efter gårdagen. Var nere på konsum och handlade massa gott som chips, dipp, läsk, och lagade lite starka korvar  med råstekt färskpotatis och gjorde en chili/dijon bea till det och en stor sallad.... mums , men nu är jag i matkoma ;-)

Men nu så pratar vi om gårdagen istället...
Vi började kvällen uppe på hotellet tillsammans med superstar dj Sebjak, Yamit och den härliga födelsedagsflickan Rosette.
Åt lite olika förrätter som vi alla delade på och sen fick tjejerna in de största lammracksen jag någonsin sett på en restaurang ever... Vid tolvslaget kom Christoffer (servitören) in med en liten födelsedagstårta och isfackla på det och en ja må han leva i allsång till Rossi. Tror att hon på riktigt blev lite rörd den gamla kärringen ;-) Hahahaha.
Efter en asrolig och supertrevlig middag så åkte vi förbi Lole på hans event som han tillsammans med Augosto hade på Hamburgerbörs, The PACHA experience. De hade lyckats få dit ganska så mycket folk men lokalen gjorde att det i min smak kändes alldeles för stelt och lite skol/konferans aktigt så efter 15 minuter så drog vi över gatan till Ghauri och Café Opera för lite drinks.
Var som vanligt mycket folk och trångt så vi stog mer eller mindre stilla vid vårt bord på uteserveringen och hängde innan Sebbe ville gå bort till Solidaritet...

Ok, för att det var löningslördag igår men FUCKING GOD vad mycket folk det var både inne och utanför Solli. Kön gick ner till biblioteksgatan och poilsen hade stängt av hela "vår" gata så det var en klunga som sträckte sig över till andra sidan trottoaren också... Lättjobbat...ehhh, nej!
Hade en bongokille på gården, fulla dansgolv, uppe, ute och nere samt en övertaggad Sebjak som förövrigt levererade över förväntan så hela kvällen kan sammanfattas med ett ord SUCCÈ...!












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar