lördag 2 april 2011

Finally Home Again...

Nu har jag äntligen kommit hem till Stockholm och min lägenhet igen.
Även om jag har haft 3 RIKTIGT roliga dagar plus att jag hade velat stanna kvar idag också då Roy har en maskerad fest ikväll som jag tror kommer bli SJUKT rolig så kände jag att jag måste hem till mitt kära lilla Solidaritet idag. Jag spelar dessutom i någon timme ikväll ;-) mellan 02-03 tror jag det blir så kom förbi och studsa lite.
Igår började vi dagen med ett skönt gympass där nere på SATS som var riktigt fräscht faktiskt och efter det bjöd Andreas på en riktigt god lunch på en salladsbar.
Mötte upp Joseph hans vackra flickvän Mathilda som för övrigt påminner sjukt mycket om mitt ex Fi hahaha, och hennes tjejkompis Malin som precis kommit hem efter 2 månaders modellande och festande i Miami, vissa har det bra ;-) Satt ute på ngt café och drack lite latte och typ frös ihjäl men är man med rökare får man väl anpassa sig i guess. Sen upp på ett ställe mitt emot där Faik stod och spelade afterwork innan det blev tillbaka till hotellet för 1 timmes powernap.

Vid sjutiden kom superstar dj Agurre och hämtade upp mig me dtaxi och så drog vi bort till Casinot och spelade poker i 2-3 timmar. Plussae lite men hade plussat 15-20 lax om det inte fanns tomtar som inte kunde spela... nog sagt om det. Efter CC drog vi ner till Peacock för en helt sinnesjuk matupplevelse som alltid när man äter där. Maten är bland det bästa jag har ätit i hela mitt liv, bananas! Här måste ni äta om ni ska ner till Göteborg.
Efter maten smet vi bort till Orgia där Carlsberg hade en fest och John Dahlbäck spelade, tyckte nästan lite synd om honom för att det var typ inget folk där...
Vid 01 gick jag bort till valand där jag skulle spela och det kändes lite sådär om jag ska vara helt ärlig till en början men sen fylldes golvet till max och jag hade bra klubba i 3 timmar innan vi avslutade på Bakfickan borta på Park Lane hos sheriff bartendern Emil =)

Vaknade i morse lite lätt förvirrad och sprang ner till taxin och hann precis med tåget hem, tack och lov!
Har precis ätit en riktigt sen lunch här hemma och ska vila i några timmar innan jag ska ner till jobbet ikväll. Känns som om det här kommer bli en galen afton! Vi ses på Solidaritet!!!

TACK alla vänner nere i Göteborg för grymma dagar... =)

Vaknade upp till detta i morse.... SERIÖST !!!!





Joseph & Mathilda


Min tron =)

Hur inbjudande ser inte min säng ut :-)

Andreas och Jag




Lilla Sarah

Andreas, du hade inte behövt....



Ehhhhh que?!






1 kommentar: