onsdag 3 november 2010

Rainy Wednesday...

Ja, visst blir man varm och glad i hela kroppen när man vaknar och det vräker ner regn ute?!
Ibland så undrar jag varför i hela helvete man gör kvar i det här landet under vinter halvåret...
Ok, om det är sol och massa mysig snö ute men när det regnar som idag eller är slask ute som det kommer vara i vinter, helt oförståligt att man är kvar här!

Hur som helst så har jag INTE gått på powerwalk idag, hör och häpna =)
Jag har jobbat lite i förmiddags, svarat på mail, skickat iväg mail. Vart en snabbis på gymmet men hade ingen motivation what so ever så det blev ett snabbt bröstpass bara.
På eftermiddagen blev det häng i studion med hela ligan och en ny låt håller på att växa fram känns det som... :-) Sen ett skönt med möte med Zocki som drar iväg på semester i morgon till Thailand i 3 veckor med sin familj, FUCK a Duck vad skönt!

Nu har jag ätit lite god middag... Blev grillat kycklingbröst med en god och fräsh sallad med lite pinjenötter i, lite hommus, en annan god röra från beirut café och färskpressad apelsinjuice =)




Efterrätt blev en smaskig smooooothie med björnbär, hallon, jordgubbar, blåbär, vaniljyoghurt och lite passionsjuice :-) *Yummi*


2 kommentarer:

  1. Du lagar alltid så god mat, man blir ju hungrig av att läsa din blogg snygging

    SvaraRadera
  2. Tja Jonas,

    Kul att läsa lite om dig i din blogg, vi har träffats några gånger via Hållstrand o co. Läste på DT's blogg att Gabbe Iaghello återuppstått, vad hände egentligen med honom, kommer ihåg att vi sågs en del i vimlet 5-6 år sen?

    MVH
    Ludde

    SvaraRadera