torsdag 14 oktober 2010

Stressig dag :-)

Drog iväg och spelade squash med Lole idag och fy fan vad slut vi båda var efter matcherna... Är typ fortfarande seg i hela kroppen känner jag, snuskigt bra träning!
Efter det så var jag tvungen att ila iväg till ett väldigt viktigt möte som gick superbra, så jäkla skönt!
Nu är det bara några små bitar kvar innan vi kan sätta igång och jobba för fullt. Men den största och mest avgörande biten är avklarad, sweeeeet!

Fan, skulle behövt klippa mig idag eller rättare sagt tidigare i veckan men min frisör George har tydligen haft häcken full alla dagar så ringde han precis och frågade om jag skulle komma nu, men har ju för faaan inte tid nu!  Måste duscha, fixa i ordning lite saker här hemma, bränna skivor, skriva ut fakturor och sen möta upp Roy från Göteborg som är på besök i sthlm, innan vi ska dra ner till Bingos bokrelease / födelsedags och utställning fest nere på Hells Kitchen i kväll! Dock blir det nog en lugn kväll eftersom vi ska dra iväg till Finland över helgen och rocka loss på The Tiger och Humlegården med Joia :-)

Var förbi på natur apoteket innan jag kom hem och hon frågade vad jag behövde, mitt svar blev - Ge mig någonting så jag kan må bra! Hennes svar - Ja, vem fan vill inte det! Hahahahaha... Jag dör!
Ja, det blev lite allt möjligt... Viagra, Lyckopiller, Zithro, Ipren m.m. nej, skämt och sido så fick jag lite
Multi-vitaminer och mineraler, omega 3-6 &9, koffeintabletter, detoxkur, lever rensande tabletter, och järntabletter...

Träffade upp min älskade vän Sofia efter mötet idag också och tog en lång och sen lunch på Mocco där jag hann slänga i mig en hälsotallrik och en kopp god te innan jag kom hem och möttes av en glad present...
Mina grejer som jag hade beställt från Stayhard.se hade kommit... Lägger upp lite bilder på det nedanför.
Grym site och dom har hur mycket schyssta grejer som helst! Ska nog in och beställa lite mer saker snart tror jag, behöver en vinterjacka och lite annat smått och gott också! Tog bara 2 dagar för grejerna att komma också, nice!
Har köpt riktigt snygg present till Bingo också, kan inte visa den nu, men den kommer upp sen!

Sofia

Christos, en av delägarna på Mocco som tydligen gjort illa handen... :-p
Lunch


Showertime.. :-)

1 kommentar:

  1. Haha om du æter Alli, och sedan "fet/halvfet" mat ær risken stor att du skiter ned dig. watch it buddy.

    xx

    SvaraRadera