lördag 1 januari 2011

2010/2011 - Thailand!

Hej på er och god fortsättning :-)
Nu är det 2011 redan och förra året har bokstavligen svishat förbi fort som bara den.
Vi är kvar på Phi Phi Island och började gårdagen med en lång promenad upp till viewpoint som är typ den högsta punkten här på phi phi och typ miljoner trappsteg för att komma upp, men skön träning.
Sen blev det frukost och en kall dusch innan vi tog en longtail båt till Long Beach där vi hängde och solade i typ 4-5 timmar innan vi kom hem, tränade & bytte om för nyårsmiddagen som vi åt på Carlitos.

Tyvärr så hade dom fullbokat och förberett all mat redan så dom var schyssta och catrade mat från ett franskt ställe och styrde upp så vi fick äta den där ändå.
Till förrätt blev det någon typ av hackad hummer med bönor och en asgod sås till, och till varmrätt oxfile med tryffelpotatismos och grönpeppar sås, Mmmmmm =)
Efterätten bestod av en "silversurfer" som är en pissgod bananshake som är spetsad med en massa sprit som man inte ens känner smaken av ... hahahaha. Bra skit!

Träffade en del som vi känner och firade tolvslaget nere på stranden med en massa fyrverkerier innan jag började spela och hade fullt dansgolv till stängning, en riktigt rolig och spårad kväll, thanx boys!


Mr Eriksson
Viewpoint


Chubbmaster DeLuxe :-p
Johan & Max
Simon och Max
På väg till Long Beach

Glada killar ;-)

Lunchtime
Grym Fireshow

Stöööörsta hummern jag sett!
Nu börjas det... 
It´s time for new year´s dinner in takeaway boxes for starters... hahaha



Första thailändaren jag hört på typ 10 år som var bra både på att spela och sjunga med engelskt uttal!
Mmmmmmm.....
Hey Ho Let´s Go!

Happy New Year Boys!



Mr Dj ;-)

Extra knäckte som polis på småtimmarna sen... Hahahaha!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar