tisdag 23 november 2010

Hmmmmm...

Läste min väns www.alexlewerentz.com blogg tidigare idag och måste faktiskt hålla med honom m det han skriver... Läs nedan --->

Jag tror att fler och fler kommer "fuska" sig in i DJ-branschen nu när de tekniska möjligheterna finns att dölja sitt okunnande på ett helt annat sätt i och med ny utrustning som hjälper dig mixa och ställer in allt automatiskt.

Dock så krävs det självklart som alla vet så mycket mer än att kunna taktmixa för att bli en grym DJ, men det jag säger är att det kommer gå fler DJ's/nattklubb och därför är det viktigt att nattklubbarna tar sitt ansvar!

Vill de ha en "jukebox" så kommer det myllra av dem. Vill de däremot ha en artist så måste de börja behandla bra, etablerade DJ's på ett bättre sätt. Jämnställ en DJ med en artist ni bokar. Ett coverband, whatever. Samma tariff, samma behandling, samma loge, samma rider osv. MINST!

EN DJ ÄR 2000-TALETS STORA ARTIST, DET ÄR BARA ATT ACCEPTERA DET!

PS:
Men är du/ni en nattklubb som struntar i kvalitet så kommer det som sagt annars att finnas en stor marknad för "jukebox-DJ's" som ni kan anställa för lite gratis dricka eller en tusenlapp under bordet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar