fredag 26 augusti 2011

Puuuhhh...

Har precis ätit en god lunch efter att ha tränat ben och armar med George på Sats i morse och sen gick jag hem och hämtade "lilla" Rupert för att ta en lång joggingtur runt djurgården. Blev 9 km typ och han var nästan lös hela tiden och sprang bredvid mig, så himla lydig , snäll och mysig hund =)
Igår blev det ett axel/mag pass nere på gymmet också följt av en powerwalk och sen tog jag cykeln upp till kontoret och hade 2 möten om en sak som ev. ska förbättra vår kommunikation med gästerna på Solidaritet.
Efter 3 timmar på kontoret tog vi cyklarna upp till Niklas & Basse´s nya ställe som heter Juiceverket uppe vid Odenplan. RIKTIGT bra ställe, coolt inrett och galet bra juicer. Det här kommer gå som tåget och för er tjejer som är sugna på bra juicer med mycket energi gå hit, så kan ni samtidigt vila era små ögon på hunkarna bakom baren...hahaha.
På kvällen lagade jag fyllda tortellinis med en tomat/svamp & gräddsås toppat med ruccola, mmmmm =)

Ikväll har vi Eddy Cabrera på besök i dj båset och det känns som om det kommer att bli ännu en galen kväll på Solidaritet. Ska ni ut är det bara att komma förbi...



Riktigt snyggt inrett...

My beautiful girlie =)


New colorful shoes... hahaha







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar